SYARAT INTERNET CELCOM BURUNG HANTU

SYARAT INTERNET CELCOM BURUNG HANTU || Seperti yang Lisa telah tulis sebelum ini, promo untuk pengguna celcom sekarang ini ialah prepaid celcom internet burung hantu yang mempunyai kelebihan kalian boleh menikmati unlimited data tanpa bad sampai 100gb setiap bulan. Waah tentunya menarik,sebab prepaid semua orang boleh melanggan terlebih lagi kalau ada senarai hitam nama di telco  . Syarat untik menikmati internet celcom unlimited ialah internet unlimited butung hantu bermula dari 1-7 pagi. Time ini tidak akan mengusik Data yang kalian telah beli,baik 1 Gb ,2Gb , atau 4Gb . 

Syarat yang lain untuk internet unlimited burung hantu
1. Customer harus melanggan mobile internet satu minggu atau 1bulan. Plan ini tidak valid jika customer melanggan mobile internet harian . 
2. Unlimited kuota internet burung hantu hanya boleh dinikmati jika pelanggan setkan auto renew mobile data yang mereka langgan. Contoh bulan ni customer baki tak mencukupi ketika sampai tarikh renew internet.. maka pelanggan tidak akan menikmati pelan internet burung hantu di bulan berikutnya. 

Jadi jangan lupa topup ya ;) 
Cara untuk melanggan internet mingguan 
Taip ; NET10 dan hantar ke 28882 
Untuk bulanan pula taip ; 
NET25 /NET38 /NET58 sent ke 28882. 
Untuk check balance internet pula taipkan 
MAX STATUS SENT 28882




{ 12 comments.. read them below or add one }

Syira Lokman Syira Lokman September 25, 2015 at 12:51 PM
hyeeee...Selamat Hari Raya Aidiladha !
dpt juga lepas rindu nak blogwalking..
Syakirah Syakirah September 26, 2015 at 2:03 AM
Owh menarik sangat ni. Memang jadi burung hantu la lepas ni..hukhuk
Kita Dijajah Dengan Rokok
Yen Hou Fu Yen Hou Fu October 5, 2015 at 11:17 AM
betulke? free internet unlimited ni?!!
ubai ismail ubai ismail October 18, 2015 at 8:09 PM
sapa yang dah magic sim boleh pakai terus.. huhuhu
86 86 December 25, 2015 at 2:33 AM
mcm mba nk buat auto renew?
86 86 December 25, 2015 at 2:41 AM
mcm mba nk buat auto renew?
AnonymousAnonymous February 15, 2016 at 6:39 AM
kalo saya beli pakej mingguan
100 gb tu renew mingguan bukan?
Aliff Haridan Aliff Haridan May 14, 2016 at 2:06 AM
internet burung hantu kalau dulu unlimitted .. tapi sekarang kenapa dia 10 gb je ?? sehari je dah habis .. kenapa ek ??
Aliff Haridan Aliff Haridan May 14, 2016 at 2:07 AM
kalau dulu burung hantu unlimitted .. tapi sekarang kenapa dia burung hantu 10 gb sahaja ? sehari je dah habis
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 14, 2016 at 11:25 AM
pengguna yang lama kekal dengan unlimited
line super line super August 23, 2016 at 8:48 PM
klu ibh exp 25hb.. pastu kita renew 24hb masih dpt unlimited ke? atau sediakan credit rm5 je untuk auto renew?