SYARAT INTERNET CELCOM BURUNG HANTU

SYARAT INTERNET CELCOM BURUNG HANTU || Seperti yang Lisa telah tulis sebelum ini, promo untuk pengguna celcom sekarang ini ialah prepaid celcom internet burung hantu yang mempunyai kelebihan kalian boleh menikmati unlimited data tanpa bad sampai 100gb setiap bulan. Waah tentunya menarik,sebab prepaid semua orang boleh melanggan terlebih lagi kalau ada senarai hitam nama di telco  . Syarat untik menikmati internet celcom unlimited ialah internet unlimited butung hantu bermula dari 1-7 pagi. Time ini tidak akan mengusik Data yang kalian telah beli,baik 1 Gb ,2Gb , atau 4Gb . 

Syarat yang lain untuk internet unlimited burung hantu
1. Customer harus melanggan mobile internet satu minggu atau 1bulan. Plan ini tidak valid jika customer melanggan mobile internet harian . 
2. Unlimited kuota internet burung hantu hanya boleh dinikmati jika pelanggan setkan auto renew mobile data yang mereka langgan. Contoh bulan ni customer baki tak mencukupi ketika sampai tarikh renew internet.. maka pelanggan tidak akan menikmati pelan internet burung hantu di bulan berikutnya. 

Jadi jangan lupa topup ya ;) 
Cara untuk melanggan internet mingguan 
Taip ; NET10 dan hantar ke 28882 
Untuk bulanan pula taip ; 
NET25 /NET38 /NET58 sent ke 28882. 
Untuk check balance internet pula taipkan 
MAX STATUS SENT 28882




12 ulasan

hyeeee...Selamat Hari Raya Aidiladha !
dpt juga lepas rindu nak blogwalking..

Owh menarik sangat ni. Memang jadi burung hantu la lepas ni..hukhuk
Kita Dijajah Dengan Rokok

betulke? free internet unlimited ni?!!

sapa yang dah magic sim boleh pakai terus.. huhuhu

mcm mba nk buat auto renew?

mcm mba nk buat auto renew?

kalo saya beli pakej mingguan
100 gb tu renew mingguan bukan?

internet burung hantu kalau dulu unlimitted .. tapi sekarang kenapa dia 10 gb je ?? sehari je dah habis .. kenapa ek ??

kalau dulu burung hantu unlimitted .. tapi sekarang kenapa dia burung hantu 10 gb sahaja ? sehari je dah habis

pengguna yang lama kekal dengan unlimited

klu ibh exp 25hb.. pastu kita renew 24hb masih dpt unlimited ke? atau sediakan credit rm5 je untuk auto renew?


EmoticonEmoticon