Ad

Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing

Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing RichWorks

Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing 

Jadi seorang Usahawan ni selain dari usaha juga perlukan ilmu untuk berjaya ,lebih lagi tahun di tahun 2020 yang mencabar ini.   Melihat kejayaan seseorang yang dah berjaya dalam bidang bisnes menjadi satu inspirasi dan dorongan mereka yang lain untuk capai perkara yang sama. Nak Mula belajar ilmu Proven Results bersama RichWorks ? Korang boleh sertai Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing Anjuran RichWorks ni.


RichWorks International Sdn Bhd adalah penganjur acara dan seminar terbesar di Malaysia dalam bidang pembangunan keusahawanan dan pemasaran yang membantu perusahaan kecil dan sederhana ( PKS ) dibawah kelolaan Master Coach, Dr Azizan Osman seorang World Class Business Educator dan Asia's No.1 Business, Marketing & Leadership Coachter. Pasti semua orang kenal dengan Dr Azizan ni kan. Sejak ditubuhkan 12 tahun lalu pada 2008, RichWorks telah melatih lebih 10,000 syarikat, yang menarik lebih daripada 1.1juta peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar.


Tahun 2020 sahaja, sebanyak 777 usahawan terdiri daripada perusahaan kecil & sederhana (PKS) dalam dan luar negara yang mengikuti Program Mentoring RichWorks telah menjana jualan lebih RM2 bilion. Meskipun dalam keadaan krisis kesihatan dan ekonomi yang berlaku, usahawan PKS tersebut yang terdiri daripada Program Mentoring Spire dengan 466 usahawan dan Titanium dengan 311 usahawan menyaksikan peningkatan keseluruhan nilai jualan sekitar 10 peratus berbanding tahun lalu.

Daripada RM2 bilion nilai jualan keseluruhan itu, Spire mencatatkan jualan sebanyak RM211 juta iaitu kenaikan 17.5 peratus pada tahun 2020 berbanding RM155 juta pada tahun 2019. Bagi Titanium pula mencatatkan kenaikan 9 peratus iaitu RM1.8 bilion jualan tahun ini berbanding RM1.5 bilion pada tahun 2019. 
Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing Anjuran Richworks

Jadi, untuk membantu lebih ramai lagi usahawan-usahawan atau bakal usahawan, lagi-lagi mereka yang terkesan dengan keadaan pandemik sekarang, RichWorks akan menganjurkan​ Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021- Formula Zero Kos Marketing yang berlangsung selama 3 hari membantu ushawan step-up diri dengan strategi pemasaran dalam bisnes mereka untuk pembuka tahun 2021 yang luar biasa.

 

Selama 12 tahun RichWorks beroperasi, mereka telah membantu lebih 1,100,000 (1.1juta) usahawan untuk ubah hidup dan bisnes mereka dengan lebih baik, melatih dan membimbing PKS daripada Zero to Million! Mereka percaya peluang sentiasa ada untuk usahawan atau bakal usahawan di Malaysia untuk bangkit berniaga dan​ step-up​ untuk tahun 2021 dengan menggunakan teknik pemasaran yang betul dan seterusnya dapat lonjakan jualan dan bisnes mereka berkali-kali ganda. 

 

Untuk makluman sejak daripada pandemik COVID-19 melanda, RichWorks sebagai syarikat peneraju dalam syarikat latihan dan bimbingan keusahawanan terbesar di Malaysia telah membantu lebih 400,000 ribu usahawan dengan penganjuran program keusahawanan secara virtual online dan percuma.Nak Kuasai Marketing 2021?

 • Berapa banyak Zero ‘0’ yang nak di-GANDAKAN?
 • Ingat lagi sales pernah RM0?
 • Ingat lagi sales bila capai RM100 yang pertama?
 • Ingat lagi perasaan capai sales RM1,000 yang pertama?
 • Dah lupa perasaan capai RM10,000 yang pertama?
 • Dah pernah capai RM100,000 pertama dan pernah jatuh?
 • Dah capai RM 1 juta yang pertama?
 • What's Next?


Inilah peluang terakhir sebelum tahun 2021, RichWorks berhajat untuk menaja 3,000 pendaftaran terawal 100% secara PERCUMA!

Anda boleh layari website www.zerokosmarketing.com untuk info lanjut SEKARANG dan kongsikan peluang ini kepada 10 rakan-rakan yang lain.

 

MAKLUMAT PROGRAM

PROGRAM KUASAI MARKETING 2021 - FORMULA ZERO KOS MARKETING

Tarikh : 25 - 27 Disember 2020 (Jumaat - Ahad)

Masa : 9:00 pagi – 6:00 petang

Tempat : Aplikasi Zoom Webinar


Untuk tahu lebih lanjut, boleh layari:

Richworks International Sdn Bhd 

No. 77, Jalan Badminton13/29 Seksyen 13, 40100Shah Alam Selangor,MALAYSIA

Link Website: www.zerokosmarketing.com

Facebook Page: https://www.facebook.com/azizanosmanofficial/

Instagram:  https://www.instagram.com/azizanosman_official/

Twitter: https://twitter.com/azizanofficial

TikTok:  https://www.tiktok.com/@azizanosmanofficial_

Youtube: https://www.youtube.com/c/AzizanOsman/channels

3
( Hide )
 1. Boleh join ni nanti. Save the date!

  ReplyDelete
 2. Bagus program ni.. Nampak peningkatan usahwan join program dengannarichworks.. So ni free bolehla yg berbisnes tu grab

  ReplyDelete
 3. Bestnye free. DAO ni memang famous kan

  ReplyDelete

both
© all rights reserved
made with by templateszoo