Thursday, September 10, 2020

Jimat Belanja Hanya Di PG Mall

Jimat Belanja Hanya Di PG Mall


Jimat Belanja hanya dengan PG Mall

Assalamualaikum , Bercakap tentang shopping ... mesti ramai yang sekarang memilih untuk berbelanja melalui laman online saja .  Termasuklah Lisa pon lebih suka berbelanja secara online je , kalau nak harapkan datang ke kedai-kedai and survey memang tak sempat la jawapnya  . Maklumlah Lisa sibuk bekerja dalam masa yang sama nak beli makanan anak-anak kucing 20 ekor tu . Bukan hanya penat... berat pon satu hal nak angkat semua tu . Cuba nak bershopping kat E-commerce PG Mall pulak. 

APA ITU PG Mall ? 



Dah agak lama ternampak kawan-kawan bercakap tentang PG Mall ni ,Lisa ingatkan PG Mall ni hanya jual emas sahaja .  ternyata  PG Mall ni dah establish since 2017 lagi dan disenaraikan oleh iprice insight sebagai Top 3 laman web online shoping paling banyak dilawati oleh rakyat Malaysia.

PG Mall www.pgmall.my adalah satu-satunya local e-commerce platform  di Malaysia  yang mana semua seller kat situ adalah dari dalam negara. Tak kisah la produk tu dari negara mana pun at least bila local seller, senang kita nak berkomunikasi tanya ini itu . 

Cara pembayaran di PG Mall selain online banking, Credit Card..korang boleh guna e-wallet, boost, grab pay, Touch N Go , MCash..  wah lagi senang macam ni sebab banyak pilihan .  




E-Penjana Shop Malaysia Online

Bermula 10 Ogos 2020 sehingga 30 September 2020, PG Mall adakan  kempen Shop Malaysia Online dimana jika korang baru pertama kali  shopping di PG Mall ni, korang boleh dapat diskaun RM25 dengan pembelian minima RM80. Dan untuk Pembeli Sedia ada ,  DISKAUN RM20 dengan perbelanjaan minimum RM100 .  Bukan hanya itu sahaja tau ,  Dalam tempoh kempen ni jugak, shoppers boleh menikmati free shipping fee atau diskaun untuk kos postage sehingga RM8..  jimat berganda-ganda !! Oh ya tak lupa... dapatkan 50%  rebate voucher exclusive ketika facebook live. Yang ni korang kena on kan Notification   facebook page PG Mall agar tak terlepas peluang ini yaaa  
By Malaysians, to Malaysians






Proudly Local
Last but not least , jangan lepaskan kempen Proudly Local sehingga Disember 2020. Banyak juga rupanya barangan keperluan harian berjenama tempatan di PG Mall. Untuk penggemar kopi mesti tak asing lagi nama Old Town , Munchy's , Halal sambal ikan bilis Spicy Mama.. ( yang ni Lisa pernah tulis sebelum ini .. memang sedap ! ) , Biskut Hup Seng Cream ... ( makan dengan celup kat kopi panas-panas... aumm dah woh ! ) .. dan banyak lagi la jenama tempatan lainnya .

Jadi jom ler kita sokong produk tempatan  ! Dalam kempen #BarangBaikBarangKita ni, korang boleh claim beberapa coupon diskaun bernilai RM8, RM15, RM20 dan diskaun shipping bernilai RM25. Dengan syarat korang kena support local produk.

Apatunggu lagi.. jom jimatkan wang korang dengan berbelanja di PG MAll. Jangan lupa download apps PG Mall atau di website dia ok . 


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #Cashback #points


  1. Beli brang lokal.. Support.. Kat sini bnyak pilihan barg

    ReplyDelete
  2. Jadi apa tggu lagi. Marilah kita shopping kat PGMall.

    ReplyDelete
  3. boleh guna epenjana jugak? menarik ni!

    ReplyDelete
  4. Memang jimat sebab banyak betul promo best2. Dari aritu lagi. Rasanya promo dia sepanjang tahun ni.

    ReplyDelete
  5. Tahun ni PGMall but promo besar-besaran.Baru tahun ni la akak dengar PGmall. Sebelum ni tak tau pun kewujudan PGmall ni.

    ReplyDelete
  6. pGMall ada macam2 yang menarik untuk shopping ;-)

    ReplyDelete
  7. ada lagi ni promo local brand .. hehehe

    ReplyDelete
  8. byk2 benda yg tertarik dkt sini .. hehhe pasal emas

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search