Tuesday, June 20, 2017

Despicable me 3 best atau tak ?

Despicable me 3 best atau tak ?

Ba..ba.. baa... baa.. nana..  Agak lama tak tengok wayang di pawagam ,  hari Jumaat tu juga Lisa bawa budak-budak pergi tengok wayang ni ha ...Despicable me 3 ni tak silap keluar 17 June 2017 . Sekali sekala kan .. lagipun sabtu tak sekolah . My little boy salah seorang yang suka dengan minion ni , sampai la bag sekolah , bekas makan , baju , cadar , selimut pun ada gambar minion . Fuhh... 

Despicable me 3 best atau tak ? 

Best , dan rasa macam sekejap je tengok  .Kalau tak best, mesti dalam hati .. " bila aih nak habis wayang ni " . Lisa bagi 4/5 bintang .. hehehehe . Budak-budak pun terhibur , cerita ni banyak buat kita tertawa la , semangat kekeluargaan pun ada .  

Oh ya ... untuk cawan minion ni tak de dalam online . Jadi kalau korang beli tiket online ... kena beratus beli asing la untuk set makanan dengan cawan minion ini.

Sinopsis Despicable me 3 

Ceritanya Gru dibuang kerja sebab tak berhasil tangkap penjahat . Then minions bg cadangan GRU untuk berbuat jahat semula, tapi Gru taknak . Dan tiba-tiba ...muncullah adik GRU iaitu kembar dia yang selama ini dia tak tahu pun ada kembar . Agaknya Gru percaya tak ye cerita tentang adik kembar Gru itu ? Ha... nak tau jalan cerita korang kena tengok sendiri la . Bestt woo... 

Cuti sekolah nanti tengok la ye di pawagam terdekat , hehehe.... tak salah bawa budak-budak untuk happykan diorang sekali sekala ... 


  1. oh gambar yg ade rambut tu hahaha...suka tgk banana kecik2 tu aje..bahasa pelik

    ReplyDelete
  2. Saya belm tengok.
    Nak tengokjugak.
    Selamat hai raya dan jangan lupa main meriam buluh.

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search