Contest Jubah Zaza Iman

www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman

Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaituCONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN.Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI


4. Hantar URL entri pada ruangan komen ini...


PEMILIHAN PEMENANG

Pemenang berdasarkan cabutan bertuah.. so siapa yang bertuah.. ? semoga menjadi rezeki korang..


CONTEST TAMAT

9 HB 6 / 2016  ( KHAMIS )

Lelaki nak join pun boleh..mana la tahu boleh hadiahkan untuk adik..kakak atau mak.. :D

****

Terima kasih kerana menyertai dan semoga berjaya... muahh

7 ulasan

dah jadi retis dah sekarang ye... ekekekek

terima ksh lisa join dan support :D

Singgah sebab nak ucap tahniah sebab menang ! :D nak follow tapi rupanya dah lama follow sini :D

Jemput join MiniGA di Blog Alja ^^ Giveaway selama 4 hari sahaja dari 10-13 June 2016.

30 terawal yang join akan dapat Kad Raya dari Alja. Senarai hadiah pun ada. Jika peserta memberangsangkan selama 2 hari GA dijalankan, InsyaAllah akan ada penambahan Hadiah ^^

http://www.cahayapermata.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

Goodluck!
Jemput join GA
http://www.nurinaizzati.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html


EmoticonEmoticon