Kalau dah Terlajak Delete...


Kalau Dah Terlajak Padam Komen di Entri Blog || HUh..  sebelum ni pernah nampak blogger lain tulis status pasal terdelete komen2 di blog,
Hari ni berlaku pula kat Lisa. Huwaa... nak menangis pun ada, maunya tak... 100 komen terdelete sekaligus... pergh ! Beberapa hari ni bahkan hampir seminggu ni Lisa memang jarang up entri, yela.. ujung tahun tentunya kena closed account kat tempat kerja lepastu holiday berehat rilekskan minda. Buka blog nampak banyak komen waiting confirmatio4n untuk di publish, mark all ..lepas tu tekan publish.

TAPI .... Lisa terbuka yang komen-komen dah publish.. mark all , remove content. Ni lah padahnya kalau buka blog sambil lewa main HP. Kan dah terdelete 100 komen. Padan muka Lisa ! Dan malangnya takleh nak undo macam delete file di komputer.
Baru nak blogwalking thrue komen2 yang ada... dah terdelete pulak. Haih... Maaf ya ... untuk yang dah sudi komen tapi terdelete pula. . Mohon tinggalkan komen untuk  Lisa jejak semula ke blog korang.

Terlajak perahu boleh diundur , terlajak delete komen blog... mana boleh undoo dahh ~.~

1 ulasan:

ok dah komen.. sila terjah back hihiii..
pernah terdelete entry.. nak publish, tapi tekan delete.. nangis tak berlagu nak taip balik huwaaaaaaa


EmoticonEmoticon