Telekung Reehans Pilihan Muslimah

 Telekung Reehans Pilihan Muslimah | Telekung , biasa digunakan untuk menunaikan ibadah solat bagi orang Islam. Di zaman yang serba moden ini pastinya banyak ditemui beraneka jenis Telekung muslimah . Permasalahannya , apakah telekung itu mengikuti syarat sah solat ?

Reehans , Telekung keluaran terbaru dan menjadi Telekung Pilihan Muslimah. Berbagai corak dan pastinya selesa untuk menjalankan Ibadah . Dibuat dari material terbaik sehingga membuatkan Reehans Telekung Jubah yang berkualiti tinggi dan eksklusif . Kalian boleh memilih sesuai dengan corak yang kalian suka , kerana telekung Reehans tidak hanya mengeluarkan satu jenis sahaja tetapi mempunyai tiga jenis corak . Diantaranya :
1.Telekung Reehans Balqis
2.Telekung Reehans Nur
3.Telekung Reehans Rania


1. Reehans Balqis 

Telekung Reehans Balqis | telekung ini mempunyai corak bunga dan warna warna yang lembut. Terdapat  24 jenis corak Bunga yang kalian boleh pilih sesuai mana yang berkenan. Usah risau warna yang akan pudar. Sebab Reehans Balqis dibuat dengan material yang tahan lama dan lembut.

2.REEHANS NUR

REEHANS NUR | Menggunakan kain berkualiti tinggi dan mempunyai bentuk khas seperti jumbai di bahagian bawah yang sangat selesa untuk dipakai, lembut dan tidak panas. Sesuai untuk kegunaan harian, sebagai hadiah perkahwinan atau masa kini.

REEHANS RANIA 
REEHANS RANIA  | Telekung Reehans ini pula dibuat menggunakan  kain Velentro ITALI berkualiti tinggi Iyang sangat selesa untuk dipakai . Disediakan dalam dua warna iaitu dusti pink dan putih. Kalau Lisa lebih suka kaler putih sebab soft dan plain. hehehehe.


Boleh riki-riki untuk hantaran nanti dan juga nak hadiahkan Mak lah. Untuk travel pon boleh juga . Kain yang lembut , selesa dan telekung jubah senang dipakai . Dengan telekung REEHANS  "Ibadah Selesa, In Sha Allah Hidup Ceria" Apa tunggu lagi , hari ini gaji kan untuk pejawat awam , meh singgah dan book sebelum kehabisan stock.

Ketahui Info Lanjut dan Tempahan :
    WhatsApp/Tel: +6011-14481591
    Email: reehanstelekung@gmail.com
    Facebook: Reehans Telekung
    Website: www.reehans.com

Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah dianjurkan oleh HasrulHassan.com, ditaja utama oleh Reehans Telekung Muslimah Eksklusif Istimewa serta tajaan bersama Lyssa Faizureen, Pakej Percutian Murah, serta Cheap and Budget Car Rental Kuala Lumpur

{ 24 comments.. read them below or add one }

Eellee Nana Eellee Nana August 27, 2015 at 10:22 AM
Semoga artikel telekung reehans ini mampu membuahkan hasil.
aynora nur aynora nur August 31, 2015 at 1:14 PM
Selamat berjaya. Sambil berkontest, boleh tambah ilmu SEO dari yg pakar.
cindyrina cindyrina September 4, 2015 at 2:43 PM
Bagus ada travel size. Senang bawa bila travel.
Lyssa Faizureen Lyssa Faizureen September 4, 2015 at 9:58 PM
nak masok bloglist KBBA kak lisa . ehh
#lariktajukkkpulak :D
Sharon Lee Sharon Lee September 5, 2015 at 10:01 AM
Good Luck in this contest!
Design look nice and convenient too!!

xoxo,
Sharon
www.snowman1314.com
仙妮 仙妮 September 5, 2015 at 10:32 AM
All the best for your contest! Will recommend to my Malay colleagues about your convenience design ; ) Cheers, https://siennylovesdrawing.wordpress.com/
Leona Lim Leona Lim September 6, 2015 at 1:19 PM
all the best to those taking the contest.it's definitely important to have great breathable telekung.
Ivy Kam Ivy Kam September 7, 2015 at 12:32 AM
Nice collection, will definitely share your post with my muslim friends :)
Isaac Tan Isaac Tan September 7, 2015 at 9:47 PM
nice collection. :) hello mawar biru! aka cik sepet! aka si comel.. :D
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz September 9, 2015 at 12:38 PM
Cantik sangat telekung reehans ni..kalau kak lya pon suka warna putih gak lisa..tak berapa suka watna lain untuk telekung solat..mmg cantik dan sangat2 cantik telekung ni..
Amy J Amy J September 9, 2015 at 12:38 PM
menarik juga tengok telekungnya... pilihan pun banyak!
anazarin dotcom anazarin dotcom September 9, 2015 at 12:38 PM
Good luck.. tapi cantik ngak telekung nie
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 September 9, 2015 at 12:45 PM
Comel laa telekung corak bunga bunga tu
irra yyan irra yyan September 9, 2015 at 1:02 PM
Berapa rm ni lisa? Bestnyer. Pestime tengok
Izzati Suhaide Izzati Suhaide September 9, 2015 at 1:37 PM
Wah..cantik telekung tu...gud luck lisa..
kb8282 enterprise online store kb8282 enterprise online store November 3, 2015 at 6:20 AM
Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita, tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK