Telekung Reehans Pilihan Muslimah

 Telekung Reehans Pilihan Muslimah | Telekung , biasa digunakan untuk menunaikan ibadah solat bagi orang Islam. Di zaman yang serba moden ini pastinya banyak ditemui beraneka jenis Telekung muslimah . Permasalahannya , apakah telekung itu mengikuti syarat sah solat ?

Reehans , Telekung keluaran terbaru dan menjadi Telekung Pilihan Muslimah. Berbagai corak dan pastinya selesa untuk menjalankan Ibadah . Dibuat dari material terbaik sehingga membuatkan Reehans Telekung Jubah yang berkualiti tinggi dan eksklusif . Kalian boleh memilih sesuai dengan corak yang kalian suka , kerana telekung Reehans tidak hanya mengeluarkan satu jenis sahaja tetapi mempunyai tiga jenis corak . Diantaranya :
1.Telekung Reehans Balqis
2.Telekung Reehans Nur
3.Telekung Reehans Rania


1. Reehans Balqis 

Telekung Reehans Balqis | telekung ini mempunyai corak bunga dan warna warna yang lembut. Terdapat  24 jenis corak Bunga yang kalian boleh pilih sesuai mana yang berkenan. Usah risau warna yang akan pudar. Sebab Reehans Balqis dibuat dengan material yang tahan lama dan lembut.

2.REEHANS NUR

REEHANS NUR | Menggunakan kain berkualiti tinggi dan mempunyai bentuk khas seperti jumbai di bahagian bawah yang sangat selesa untuk dipakai, lembut dan tidak panas. Sesuai untuk kegunaan harian, sebagai hadiah perkahwinan atau masa kini.

REEHANS RANIA 
REEHANS RANIA  | Telekung Reehans ini pula dibuat menggunakan  kain Velentro ITALI berkualiti tinggi Iyang sangat selesa untuk dipakai . Disediakan dalam dua warna iaitu dusti pink dan putih. Kalau Lisa lebih suka kaler putih sebab soft dan plain. hehehehe.


Boleh riki-riki untuk hantaran nanti dan juga nak hadiahkan Mak lah. Untuk travel pon boleh juga . Kain yang lembut , selesa dan telekung jubah senang dipakai . Dengan telekung REEHANS  "Ibadah Selesa, In Sha Allah Hidup Ceria" Apa tunggu lagi , hari ini gaji kan untuk pejawat awam , meh singgah dan book sebelum kehabisan stock.

Ketahui Info Lanjut dan Tempahan :
    WhatsApp/Tel: +6011-14481591
    Email: reehanstelekung@gmail.com
    Facebook: Reehans Telekung
    Website: www.reehans.com

Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah dianjurkan oleh HasrulHassan.com, ditaja utama oleh Reehans Telekung Muslimah Eksklusif Istimewa serta tajaan bersama Lyssa Faizureen, Pakej Percutian Murah, serta Cheap and Budget Car Rental Kuala Lumpur

24 ulasan

Semoga artikel telekung reehans ini mampu membuahkan hasil.

Selamat berjaya. Sambil berkontest, boleh tambah ilmu SEO dari yg pakar.

Bagus ada travel size. Senang bawa bila travel.

nak masok bloglist KBBA kak lisa . ehh
#lariktajukkkpulak :D

Good Luck in this contest!
Design look nice and convenient too!!

xoxo,
Sharon
www.snowman1314.com

All the best for your contest! Will recommend to my Malay colleagues about your convenience design ; ) Cheers, https://siennylovesdrawing.wordpress.com/

all the best to those taking the contest.it's definitely important to have great breathable telekung.

Nice collection, will definitely share your post with my muslim friends :)

nice collection. :) hello mawar biru! aka cik sepet! aka si comel.. :D

Cantik sangat telekung reehans ni..kalau kak lya pon suka warna putih gak lisa..tak berapa suka watna lain untuk telekung solat..mmg cantik dan sangat2 cantik telekung ni..

menarik juga tengok telekungnya... pilihan pun banyak!

Good luck.. tapi cantik ngak telekung nie

Comel laa telekung corak bunga bunga tu

Berapa rm ni lisa? Bestnyer. Pestime tengok

Wah..cantik telekung tu...gud luck lisa..

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian wanita, tudung & telekung murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK


EmoticonEmoticon