VILLA NABILA , seram ke ?


  VILLA NABILA , seram ke ? | Filem yang berdasarkan kisah benar , rumah berhantu Villa Nabila yang terletak di Johor Bahru ini merupakan arahan pengarah muda , Syafiq Yusuf . Masih ingat tak kalian tentang berita hilangnya 23 remaja di Villa Nabila yang pernah viral di masyarakat dan juga menggemparkan semua orang. Ada yang cakap kena sorok " Hantu" ? dari kejadian tersebut  lah Syafiq mempunyai idea untuk membuat filem "Villa Nabila" dalam bentuk Dokumentari. 

SERAM ? seram tak seram juga la. Haha.. sebab memang akan ada hantu yang muncul ketika dokumentari tu. Bukan hantu betul yang pastinya . IF Lisa duduk tengok sensorang malam-malam, menjerit  la juga nanti.  





*klik untuk tonton

atau 




4 ulasan

Belum tengok lg, tp ramai yg review not bad lah. hihi
Tunggu donwload yg BluRay punyer.
Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

alahai .. seram2 ni kena fikir bkali nk gi tengok...

ee tak nak ak tgk ,,seram!!!!

#klik nuffnang #visit me on shukranzahari.blogspot.com ..happy blogging


EmoticonEmoticon