PROMO CELCOM XPAX Sampena CNY 2018

PROMO CELCOM XPAX Sampena CNY 2018

Assalamualaikum ! Raya Chinnese New Year dah tinggal beberapa hari lagi , dekat dengan perayaan mestinya celcom akan bagi tawaran istimewa dan menarik untuk pengguna setia celcom . Nah.. PROMO kali ini , celcom menawarkan internet 3X ganda dari kuota asal . Diantaranya , Pakej internet bulanan celcom prepaid xpax , RM 30 untuk internet sebanyak 15GB , pakej asal dapat internet 5Gb je . Wah .. menarik bukan ? PROMO CELCOM XPAX Sampena CNY 2018 Bermula dari 8 Februari 2018 sampai tarikh yang akan dibagitahu nanti . Haa.. jangan sampai terlepas peluang ini tau .. sebab limited time offer only !


Kelebihan Celcom XPAX promo CNY 2018 

Seperti yang Lisa pernah tuliskan di artikel ; Pelan Internet Celcom XPAX , menawarkan 10Gb basic internet dan juga 10GB high-speed internet setiap bulan. Kelebihan Celcom XPAX promo CNY 2018 diantaranya :

Kuota Data Internet XPAX  Mingguan :

  • RM 6 untuk 1.5 GB data internet
  • RM 10 untuk 6GB Data Internet
  • RM19 untuk 15 GB data Internet


Kuota Data Internet XPAX Bulanan

  • RM 30 untuk 15 GB Data Internet
  • RM 50 untuk 30 GB data internet
  • EM 79 untuk 45GB data Internet .


Namun bagaimanapun... kelemahan promo CNY celcom xpax  ini ialah pelanggan hanya dapat menikmati Kuota Bonus valid untuk 2 hari sahaja bagi yang melanggan pakej data internet xpax Mingguan , dan 3 Hari tempoh taman sah boleh digunakan bagi yang melanggan pakej data bulanan. Yang selalu layan streaming atau live bola dalam facebook tu boleh la kot . Kalau dapat tempoh sah kuota bonus tu sama dengan tempoh sah pakej internet yang dilanggan , kan lagi bagus.

2 comments.. read them below or add one

Tasha Aqisha Tasha Aqisha February 12, 2018 at 12:26 AM
ni sampai chinese new year je ke sampai bila2.. hehe
jan gengstarz jan gengstarz February 14, 2018 at 1:17 PM
Mcm mn nk migrate ke plan celcom promo cny ni?