Muffin Sedap dan Murah di Putrajaya


Muffin Sedap dan Murah di Putrajaya

Assalamualaikum ! Muffin , cupcakes atau brownies ? hah.. aku keliru . Nampak macam brownies tapi dalam cupcakes ,, eh ternyata Muffin namanya . Biasa nampak dijadikan makanan ringan di majlis -majlis atau untuk high-tea minum petang pun sedap juga. Muffin sedap Putrajaya dan kawasan sekitarnya ini murah giler weih ! 1 cup ni rm1-1.50 , tengok bungkusan hee. 

Tempahan Muffin  Sedap Putrajaya . 

Bagi korang yang akan mengadakan majlis menyambut hari kelahiran , majlis pertunangan , majlis kahwin .. pot luck office doorgift, buah tangan, minum petang dan lain² ... boleh cuba untuk buat tempahan Muffin Gebu Gebas ( Filling ) sedap di area Putrajaya atau berdekatan


Muffin Gebu Gebas (Filling)
Saiz Muffin - M / 2.5 oz
Perisa :
- Vanila (butterschocth/coklat/strawberry)
- Coklat
- Bluebbery
- Butterschocth
- Kiwi 



Harga Muffin Sedap Putrajaya  

Harga bermula dari RM 1.00 - RM 1.50 bergantung pada jenis bungkusan. Minimum order 1 box untuk 10pcs muffin gebus ini  + caj delivery . Nah untuk korang yang order 2 box ,20pcs  , Penghantaran percuma tau .. tanpa dikenakan bayaran .. terhad untuk area Putrajaya sahaja. 


Harga Caj kos penghantaran :

Area Putrajaya RM 2.00 manakala untuk kawasan luar Putrajaya RM 5.00 - RM 10.00

Korang yang rasa nak adakan majlis tapi tiada masa untuk baking tu boleh la roger-roger kayh . Untuk harga kasih sayang dan detail, boleh wasap Ina http://www.wasap.my/60172217636 jangan lupa Follow Dapur Addin di instagram.com/dapur_addin







Whatsapp :  Ina http://www.wasap.my/60172217636 
Instagram : Dapur Addin di instagram.com/dapur_addin

5 comments.. read them below or add one

Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof February 13, 2018 at 8:41 AM
tengok warna muffin tu kan,macam menggoda pulak...kalau dekat akak dah order ni
Normi Nieza Normi Nieza February 13, 2018 at 9:24 AM
sdapnya..klu dekat mesti order ni..:)

jemput baca & komen :https://norminieza.blogspot.my/2018/02/petua-atasi-kulit-bermasalah-glow.html
Emarieys Emarieys February 13, 2018 at 12:22 PM
Buat kudapan petang ni sedap..sambil hirup kopi O
Mimin Adam Mimin Adam February 14, 2018 at 11:47 AM
nak try laa muffin ni. macam sedap jee
Hans Hans February 14, 2018 at 10:59 PM
muffin coklat tu nampak menyelerakan