Tapestries Online Murah

Dah jadi trend kan kalau selfie atau buat video , mesti background tu kain corak bolatan seperti gambar Lisa diatas . Memula ingatkan guna tudung sebagai background tu , lepas tengok di rancangan Nona ... baru tahu yang nama kain ni ialah Tapestries . Lisa lama dah berkenan dengan tapestry ni , tapi tak tau nama sebab tu susah nak cari online . Hari tu komen dekat instagram asyalee, igers famous yang lawa dan suka wat tutorial makeup tu .. ha.. disitu la Lisa komen tanya beli dekat mana . Tup-tup dapat DM oleh peniaga Tapestry ni .

Harga dan Size Tapestries

Tapestry ni lebih kepada macam kain yang korang boleh letak sebagai alas tilam , alas baring atau duduk dekat pantai , lekat kat dindind as wallpaper atau banyak lagi la ikut suai korang nak guna untuk apa. Lepas survey ,,, rasanya dalam Malaysia ni kurang orang jual tapestry ,. Harga pun berbeza dari satu tempat ke tempat lain. Korang boleh tengok di Instagram URBANBOHOCHIC.CO  , harga ni murah juga la dari website online lainnya . Harga RM60.00 untuk size tapestries kecik dan RM 80.00 untuk size tapestries yang besar. 


Ukuran tapestries ada 2 iaitu  :
-Tapestries Besar. [ 90x90cm ]
-Tapesetries Kecil .[ 60x60 cm ]


Dalam gambar Lisa diatas tu tapestries berukuran besar size 90x90 tak silap . Harga Rm80.00 tak termasuk pos.  Bukan hanya corak ini sahaja , tapi ada banyak lagi corak yang korang boleh pilih sesuai dengan kesukaan . 

Rambang mata la... Ha.. kalau berminat , korang boleh tengok detail berikut ni . Jangan salahkan Lisa kalau terjebak dan tak tau nak pilih yang mana satu , sebab semua besttt ! 

Instagam :

Whatsapp : 
+6014-9028360







Dalam Lazada pun ada offer sampai 95 % . Nah untuk mudahkan lagi.. korang klik je gambar bawah ini . 


tapestry


{ 25 comments.. read them below or add one }

Mazni Azmi Mazni Azmi November 21, 2016 at 3:16 PM
Lawa betul tapestries tu. Memang nampak efek perspektif bila ambil gambar berlatar belakangkan tapestries
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof November 21, 2016 at 3:32 PM
ala.cantik..teringin nak beli satu..
Rozita Abdul Rahman Rozita Abdul Rahman November 21, 2016 at 3:46 PM
cantik.. macam menarik je.. ada maksud apa2 tak corak diorang ni lisa?
Azhafizah Md Nor Azhafizah Md Nor November 21, 2016 at 3:57 PM
cantiknya! Nak beli tapi fikir semula tak tahu nak letak mana nanti..tapi okay gak beli sebab boleh buat background photoshoot cam lisa :)
Julia Johari Julia Johari November 21, 2016 at 3:58 PM
cantik sgt! akak memang suka jiwa semua koleksi corak ni dik..ya allah geram yer rasa tgk cantik2
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit November 21, 2016 at 4:21 PM
Suka tengok cantik-cantik design dia
Buat cadar katil dan alas meja pun cantik tau.
Uncle Zuan Uncle Zuan November 21, 2016 at 8:52 PM
pening kepala tengok design dia. tapi cantik bila dipakai
CikLily Putih CikLily Putih November 23, 2016 at 11:26 AM
la kain tirai ke? ermm puas fikir apa menda alah ni ek
YB Shehan YB Shehan November 23, 2016 at 3:00 PM
murah la. lazada tu. aiseh. mak tergodaaaaaa
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 23, 2016 at 11:56 PM
:D kan..lawa lawa pulak tu. Aishh tergodaa
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 23, 2016 at 11:57 PM
Hahaha betul betul offer gile kt lazada
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 23, 2016 at 11:59 PM
Bukan.. ala ala wallpaper... leh wat alas tilam or alas berjemur tepi pantai
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 24, 2016 at 12:02 AM
Boleh wat alas meja..bnyj lsgi kegunaannya
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 24, 2016 at 12:03 AM
Memanh cntikkkk..rmbang mata dibuatnya
YB Shehan YB Shehan December 6, 2016 at 4:20 PM
usha lagi sekali.. sbb nak bookmark. haha nt nk bli