Blog Kedua Milik Cik Sepet


Dengan rasminya 1 Oct 2016 , domain lisa.my dah jadi milik Lisa. Yang pasti Lisa memang tak kan tukar domain sedia ada ciksepet.com , sebab dah masuk rank SEO , lagipun dah bayar domain untuk 5tahun . Kenapa buka blog baru ? Salah satunya sebab blog ni dah takleh letak adseng. hahaha kena disable dah hahahaha ..adeh .. , Kedua : sebab blog tu lisa nak buat lebih kepada niche , tak nak campur-campur , Ketiga: nama Lisa.my sinonim apa dengan nama lisa.. susah aih cari domain sama nama kita , 4char pula tu  . Dulu domain ni guna tuk majalah LISA tak silap. 


Domain ni kawan Lisa yang bagi , pemilik mister computer . Sebenarnya tak imagine yang domain lisa avaiable. Dah alang-alang ada, so ambil je la kan,, rezeki jangan ditolak ! . Bukan senang nak bina blog baru , kena mula dari bawah.. doakan Lisa sampai kemuncak gunung kinabalu.. eh silap lak..hahah doakan blog tu boleh jalan sejauh ciksepet ni ya . Mohon tunjuk ajar. 

Bagi yang sudi... hehe minta tolong letak blog lisa.my dalm bloglist korang ye. . terimakasih banyak-banyak..hehehe... 

Terimakasih juga untuk Faiz yang dah bagi domain ni kat Lisa. hehehe 

5 comments.. read them below or add one

Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin October 3, 2016 at 9:04 PM
wah dh ada blog kedua. teruskan brblogging!
kupu-kupu_cinta kupu-kupu_cinta October 4, 2016 at 1:11 PM
lisa, sy rindu nk berblogging. huhu
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah October 6, 2016 at 6:43 AM
lisa.my..cantek dan senang ingat domain tu
Shiqeen Sattar Shiqeen Sattar October 6, 2016 at 2:07 PM
Best nama domain tu lisa.my very da vogue