Izeara Xtravaganza Produk Kurus Punca Bella Mengamuk

IZEARA XTRAVAGANZA Produk Kurus Tak Panas Punca Bella Mengamuk || Kes Bella ni siapa yang tak kenal .. dah viral bahkan sampai ke negara jiran . Semua tu berpunca dari tindakan Bella Upload video marah-marah , mengamuk tak puas hati dengan Izeara  Xtravaganza , produk kurus yang Bella pakai tapi tak rasa panas. Lepas je Bella report polis , dia upload video depan pejabat Polis . .. Katanya benci dengan produk melayu sebab produk yang Bella guna ni tak rasa panas. Sampai Rani Kulup pun kecam tindakan Bella. Fuhh..memang betul-betul viral dah ni ..

walhal ... die baru guna sekali je pun produk serum kurus tu, Kalau ikutkan.. Serum Kurus  tak panas tak asing lagi kat Malaysia ni lah.. Ok apa serum kurus tak panas , lagi best kot sebab selesa.. Cuaca panas mana selesa nak pakai panas-panas, dengan keadaan pergi  kerja lagi.. Sebenarnya company ni bijak lah keluarkan produk yg baik utk pengguna .. Lisa pon ada guna produk kurus , sebab panas.. jarang guna dah sekarang ... Tak selesa kat tempat kerja .



 Alhamdulillah.. nasib baik Bella ni sedar  sebelum terlambat, mengaku salah .  Berani woo ,,minta maaf  pada semua rakyat Malaysia terutamanya pada owner produk serum kurus Izeara extravaganza ..Bella akui kesilapannya sehingga timbulkan kemarahan rakyat 1 Malaysia..Bukan senang jmpa orang yg ada keberanian mengaku salah ni dan minta maaf.. kalian pun belum tentu mampu buat . Tengok sini  : Video Bella minta maaf 


Biasanya kalau kena bash , orang akan cepat melatah kan ? Tidak pada owner Extravaganza ni ... selepas tonton video penjelasan dari owner Izeara Xtravaganza ni ,, barulah tahu produk ini memang tak panas. Jadi tak da isu sebenarnya .. Bella je yang salah paham ingat semua produk kurus tu panas . Salute juga dengan Owner ni .. tak cepat marah hadapi isu viral Bella. 




Lisa sebenarnya tak pernah nampak produk tu , sampailah haritu tertengok di Instagram Nana Nordiana. Lah.. rupanya Nana pun pakai juga produk ni . Patutlah slim melim je tengok dalam drama tu macam anak dara pun ye jugak . Banyak juga rupanya kebaikan Izeara xtravaganza ni . Feedback dari pengguna pun bagus je ,, bukan marah-marah seperti Bella. Dari info google yang Lisa survey , produk ni banyak kelebihannya .. 


Antara Kelebihan Serum Izeara Xtravaganza :

 - Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!

- Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C..Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit..

- Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni.. Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari

- Lemak lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!

Kalau masih tak percaya.. jom tengok pula hasil testimoni pengguna 









Actually, ramai je kawan-kawan yang dah guna produk ni. Dan, majoriti daripada mereka pernah bagitahu produk Izeara Xtravaganza memang berkesan. Hm.. teringin nak pakai juga la... almaklumlah..banyak dah baju kurung yang dah tak muat . 

Jadi.. Korang kalau nak cuba, boleh WhatsApp 013‑777 3617. Harga promosi RM109 sahaja, harga normal rm149 tau.. Nak lebih diskaun lagi ? try bagitau dari reader ciksepet.com  ;) ada duit lebih..boleh la lanje Lisa sekali ye.. hehe he.. bolehla Lisa melawa sebelum raya .. 

3 ulasan

berkesan sungguh produk izeara ni. tengok testimoni tu mengagumkan sangat..

Kemahinn si bella ni nak kurus. X menyabaw. Hahahha.. semua org yg nak kurus tau. Termasuk minib. Lisa x pyh kurus lg tau.. maintain jee

Bila tak faham mengenai produk .. senanglah nak melatah. Bukan produk ni je ... banyak lagi.

Pengguna di Malaysia masih lagi pada pemikiran lama... tak pernah nak baca label, tak pernah nak buat research walaupun pakai pakej internet 10gb ...huhuhu...


EmoticonEmoticon