Saturday, August 29, 2020

BEECOMB 3D VIRTUAL WATCH EXPO , PERTAMA DI MALAYSIA .

Assalamualaikum .. hye guys pejam pelik tak terasa dah dekat 5 bulan pergerakan agak terbatas tak macam dulu. Nak shoping , nak keluar semua kena ikut cara yang baru . Lama juga rasanya tak turun ke EXPO , nak keluar tu kena fikir banyak kali . Sekarang korang boleh nikmati expo hanya di hujung jari tak perlu bersesakan turun ke padang dan jimat masa juga tenaga ! , hanya di 3D VIRTUAL WATCH EXPO bermula 29-31 AUGUST  2020 dari 10 am-12am .  Expo Jam 3D Virtual Pertama di Malaysia! Mantap , Gempak dan dengan norma baru .


BEECOMB 3D VIRTUAL WATCH EXPO

 3D VIRTUAL WATCH EXPO ini dianjurkan oleh BEECOMB  , jadi sebelum korang join expo ni boleh download aplikasi BEECOMB di Playstore , Apps Store dan Huawei Apps Galery . Wah mudah sahaja bukan , hanya perlu guna mobile sahaja klik klik dah siap  . Last beli jam , dekat 2,3 tahun lepas juga.. rasa nak beli lagi la . Alang-alang ada Expo ni .. boleh la tambah koleksi. BEECOMB , Sebuah aplikasi yang dicipta untuk menjimatkan masa bagi pengguna dan  perniagaan dengan pelaksanaan tehnologi mudah alih seusai perkembangan zaman yang dihujung jari . 


Login dan pilih BEECOMB 3D VIRTUAL WATCH EXPO


Ada banyak pilihan yang korang boleh pilih untuk membeli belah. Ada banyak pilihan untuk bershopping . 


Yang ini untuk mudahkan korang tempat yang hendak dituju. Yang hijau tu posisi korang dalam hall tu ya . 

Vendor yang terlibat kali ini diantaranya : 

High End

CIGA Design 
RAYMOND WEIL 
SEIKO 
CITIZEN
MAZZUCATO 

Designer
ROTARY 
TITONI 
MICHEAL KORS
FOSSIL
EMPORIO ARMANI

MID RANGE
TITAN
EVOX
ZOID
NSQUARE
ACHTUNG
ALBA
ROTARY
CASIO
G-SHOCK
BABY-G

AFFORDABLE 
EVO



SUPER GEMPAK EVO


Dari banyak-banyak jenama tengah buat expo sale , mata Lisa tertumpu pada SUPER GEMPAK EVO pula. Mana nak dapatkan harga yang super jimat macam di expo ni weih ... bayangkan  EVO RM 52.90 , EVO RM 83.10  pastinya while stocks last tau .! Siapa cepat dia yang dapat... sayang pula kalau terlepas . Yang ni lagi best ,  EVO RM 199 + RM 1  maksudnya Beli 1 jam seharga RM199 dan harga jam kedua korang hanya perlu tambah RM1 sahaja . WOW  ! bestnya ...





Jangan Lupa JOIN BEECOMB 3D VIRTUAL WATCH EXPO , 29-31 AUGUST 2020  bermula 10 pagi sampai 12 malam untuk dapatkan SUPER GEMPAK SALE untuk semua JAM diatas  . OK..  !! hanya perlu sediakan mobile phone korang boleh jimatkan  masa , tenaga dan duit korang ! Ehh haaa bagitau juga dengan kawan , sedara , family untuk sama-sama join expo ni tau . !


Byee.. nak sambung shopping arr.... 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search