Saturday, August 24, 2013

Cara memilih High Heels


tadaaaa...

Tudiaaa.. kasut gojes milik saya ! (gojes lah sangat  -.- " ) 
Kasut yang saya pakai time Raya tahun ni. Beli 2 hari sebelum raya bertemankan encik2 Bodyguards ( My Fisrt BRO and My 3rd Bro ) dengan membodek2 sikit minta dibelikan tudung . Haha..
Kasut ni saya beli di Kluang Mall je , Tak mampu nak beli Brand Mahal ! sebab menurut Lisa, kasut yang cantik tu tak semestinya MAHAL ! Lisa beli  murah je.. rm75 je . Kasut kaler hitam , saiz 4 tinggi 4.5 inchi . Tinggi kan ...? Lisa memang suka pakai kasut tinggi. Tapi tak hari2 memakai kasut tinggi lah , sebab selalu memakai kasut tinggi boleh menyebabkan Kanser Kaki. (orang cakap macam tu lah ) 

Gojes,Cantik , And comel je kaki Lisa pakai kasut tu. Lisa memang memilih yang jenis ada tali dipergelangan kaki tu sebab :
1. tak cepat penat sebab nak stabilkan badan dengan menumpukan berat badan kita di kaki
2. sebab Kasut kan jenis yang semakin lama pakai semakin besar, kalau dah besar,takde Tali kat pergelangan kaki tu .. kita jadi susah time jalan. Saiz kasut dah kembang dan kita nak jalan pon kena control untuk menstabilkan berat  badan kita. Elak terjatuh time pakai kasut nanti jadi Malu and kalau teruk.
 boleh bengkak !

Tips memilih kasut High Heels :

1. Pilih sesuai saiz kaki anda 
Jangan memilih saiz besar dengan harapan kelak boleh pakai lama, tapi semua itu salah ! yang akan terjadi ialah kalian tidak akan selesa memakai kasut itu ketika berjalan .
Jangan memilih kasut saiz  lebih kecik dari ukuran kaki anda sebab itu hanya akan menyeksa kaki kalian , dan akan membuat kaki kalian luka . 

2.Pilih yang berkualitas baik .
Kualitas baik tak semestinya MAHAL, yang sesuai dengan poket kita pon ada. Pandai-pandailah survei dalam mall . Memang Ada. Jadi tak perlu membazir sangat lah. Tapi kalau Kalian suka barang Branded ,, beli je kalau kalian Mampu. Kualiti bahan pon kita kena tengok juga, cari bahan kasut yang soft and nyaman untuk kaki kita . Mybe ade kalian yang mempunyai kaki sensitif terhadap bahan kasut. 

3. Belajar pakai kasut  tinggi sebelum memakainya. 
Kalau kalian tak pandai nak pakai high heels kalian kena belajar dulu, sebab jangan seksa kaki kalian hanya untuk nampak cantik atau "TINGGI" .  Hindari memakai high heels dalam majlis2 penting jika anda tak pernah memakai heels ,takut time tengah berjalan nanti kain terpijak kasut. time tu anda Jatuh!  FUHHH memang malu . Kaki pon boleh bengkak dan tak boleh berjalan .

4. Sesuaikan kaler Kasut dengan kulit warna kita atau baju kita . 

Itu sahaja yang Lisa nak kongsikan dengan kalian. Pilih High Heels sesuai pilihan hati kalian ( macam memilih pasangan hidup pulak )

JOURNEY

It's a long long Journey, Till i kow i'm supposed to be.
It's a long long Journey, And i don't know if i can believe.
When shasow fall and block my eyes,
i am lost and i know that i must hide.
It's a long long journey , till i find my way home to you.

Many days i've spent drifting on through empty shores.
Wondering what my purpose,wondering how make me strong.
I know i will falter , i know i will cry, i know you'll be standing by my side.
It's a long long Journey, and i to be close to you

Sometimes it feels no one understands , i don't even know why i do the things i do .
When pride  builds me up till i can't see my soul,will you break down these walls and put me through.
Cause it's a long long journey , till i feel that i am worth the price.
you paid for me on cavalry,beneath those stormy skies.
When satan mocks and friends turn to foes,it feel like everythings is out make me lost control
it's a long long journey , till i find my way home to you.

~Someone once told me that life is like a JOURNEY ,that we all shall live each day like a give. ~


Thursday, August 15, 2013

Samsung TAB-3 dengan kelajuan 4G

Let us know how many you want (demo as well if you need) by next Tuesday since most of you all are on leave.
· 1 color SKU - White only.
· Code: T3150
· SPECS at a glance:
· Processor = 1.5 Ghz Dual Core
· Display = 1280 x 880, 189 PPI
· Battery = 4,450mAh
· Memory - 1.5GB RAM = mSD up to 64 GB
· Camera 5 MP AF + 1.3 MP
· LTE
· Target launch: end Aug
 
 
Samsung dah keluar TAB-3 , pagi ini Lisa baru mendapat email dari HQ. Celcom telah mengambil Samsung Tab -3 dan bundle dengan package-package celcom yang akan dilancarkan akhir bulan ini. Yang pastinya Kualiti suara dan internet untuk Tab 3 ini lebih laju berbanding yang lain sebab device ini menggunakan system LTE 4G . Coverage 4G pon telah diperluas. Dulu percubaan LTE bermula di Sunway  dan sekarang sedang diperluas sampai ke johor. 
Next week Lisa ade meeting mengenai coverage LTE 4G untuk kawasan celcom Shoutern Kluang . Tower LTE 4G pon telah dipasang akan tetapi belum ditentukan tarikh  bila mula akan beroperasi LTE 4G tersebut. Bagi pengguna Celcom, sila kunjungi Celcom Center atau Blue CUBE untuk mendapatkan maklumat LTE dikawasan kalian. 
Tuesday, August 13, 2013

ANDROID Secret Code

DISCLAIMER: This information is intended for experienced users. It is not intended for basic users, hackers, or mobile thieves. Please do not try any of following methods if you are not familiar with mobile phones. We'll not be responsible for the use or misuse of this information, including loss of data or hardware damage. So use it at your own risk.

Code: *#*#4636#*#* - This code can be used to get some interesting information about your phone and battery. It shows following 4 menus on screen:

* Phone information
* Battery information
* Battery history
* Usage statistics

Code: *#*#7780#*#* - This code can be used for a factory data reset. It'll remove following things:

* Google account settings stored in your phone
* System and application data and settings
* Downloaded applications

It'll NOT remove:

* Current system software and bundled applications
* SD card files e.g. photos, music files, etc.

PS: Once you give this code, you get a prompt screen asking you to click on "Reset phone" button. So you get a chance to cancel your operation.

Code: 2767*3855# - Think before you give this code. This code is used for factory format. It'll remove all files and settings including the internal memory storage. It'll also reinstall the phone firmware.

PS: Once you give this code, there is no way to cancel the operation unless you remove the battery from the phone. So think twice before giving this code.

Code: *#*#34971539#*#* - This code is used to get information about phone camera. It shows following 4 menus:

* Update camera firmware in image (Don't try this option)
* Update camera firmware in SD card
* Get camera firmware version
* Get firmware update count
WARNING: Never use the first option otherwise your phone camera will stop working and you'll need to take your phone to service center to reinstall camera firmware.

Code: *#*#7594#*#* - This one is favorite one. This code can be used to change the "End Call / Power" button action in your phone. Be default, if you long press the button, it shows a screen asking you to select any option from Silent mode, Airplane mode and Power off.

You can change this action using this code. You can enable direct power off on this button so you don't need to waste your time in selecting the option.

Code: *#*#273283*255*663282*#*#* - This code opens a File copy screen where you can backup your media files e.g. Images, Sound, Video and Voice memo.

Code: *#*#197328640#*#* - This code can be used to enter into Service mode. You can run various tests and change settings in the service mode.

WLAN, GPS and Bluetooth Test Codes:
*#*#232339#*#* OR *#*#526#*#* OR *#*#528#*#* - WLAN test (Use "Menu" button to start various tests)
*#*#232338#*#* - Shows WiFi MAC address
*#*#1472365#*#* - GPS test
*#*#1575#*#* - Another GPS test
*#*#232331#*#* - Bluetooth test
*#*#232337#*# - Shows Bluetooth device address

*#*#8255#*#*

This code can be used to launch GTalk Service Monitor.

Codes to get Firmware version information:
*#*#4986*2650468#*#* - PDA, Phone, H/W, RFCallDate
*#*#1234#*#* - PDA and Phone
*#*#1111#*#* - FTA SW Version
*#*#2222#*#* - FTA HW Version
*#*#44336#*#* - PDA, Phone, CSC, Build Time, Changelist number

Codes to launch various Factory Tests:
*#*#0283#*#* - Packet Loopback
*#*#0*#*#* - LCD test
*#*#0673#*#* OR *#*#0289#*#* - Melody test
*#*#0842#*#* - Device test (Vibration test and BackLight test)
*#*#2663#*#* - Touch screen version
*#*#2664#*#* - Touch screen test
*#*#0588#*#* - Proximity sensor test
*#*#3264#*#* - RAM version
Saturday, August 3, 2013

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search