Monday, April 15, 2013

Abang BEN kembar ke ??





Assalamualaikum dan selamat malam semua..


" Ben Ashaari " wah... Nampak nama itu mesti kalian kenal kan, siapakah gerangan tersebut. Yup ! abang BEN  seorang blogger terkenal ! yang dah selama 5 tahun berada didalam dunia Blog ini. Bermula Blognya yang pertama  yang ber-tajuk  " eceh.." pada 1 januari 2008  ( eh.. betul ke ni ?kalau tak silap betul lah sebab Lisa ambil sumber dari blog abg BEN  . Kalau kalian nak lebih pasti.. sila tanya empunya badan ya  )  . woow .. lama kan, 5 tahun tuhh.  Bermula 2008 sampailah sekarang 2013. Dalam blog dia ade si comel Qhalif iman , anak abg Ben . Qhalif memang comel sangat-sangat ,naseb baek lah jauh ! kalau dekat, konfem Lisa dah culik Qhalif ( Opsss... berani ke nak culik Qhalif yang dijaga oleh Bapa sekaligus Bodyguard yang berbadan tegap . hahah.. ye tak ye je berani nak culik kan ) 


Baiklah, sebenarnya entri ni Lisa tulis sebab kalau tengok wajah encik BEN ni , saya teringat dengan someone! Bf  ke ? uih.. bukanlah! Someone yang Lisa memang suka tengok dia dan nyaman tenang bila berada disampingnya . Suaranya lembut dan boleh mencairkan Lisa.  teeettt    eh wait ! macam dah lari dari apa yang Lisa nak sampaikan. Hahahaha.. Nama dia Mohd Faizal . Dia ialah Chanel Manager Regional Enterprise Sales .  Lisa sangat-sangat seronok bila meeting jumpa dia. haippp! bukan sebab jatuh hati okayh tapi sebab dia pandai menyampaikan plan-plan dan kerjaya yang Celcom X-clusif Partner (CXP) perlu lakukan. Abg Faizal peramah ! seyes memang seronok lah jumpa dia. Wajah dia macam pic abang Ben yang diatas tu ha,, yang belah kiri tu. Mula-mula tengok abg Ben eh silap Pic abg Ben memang agak sedikit terkejut, ingatkan dia kembar abg Faizal tu ha,, tapi rupanya bukan. Aish.. nasib baik Lisa tak tanya kepada abg Faizal . Kalau tak.. eh.. malulah saya ... hehehe

Saturday, April 13, 2013

Malam minggu with my lappy

Jari manis tersarung rapi oleh  ubat dan plaster putih yang bengkak sebab accident kecil ketika bekerja . Mata ku yang sepet terhias dengan Cermin mata comel berbingkai pink . Ibu jari, Jari telunjuk dan jari tengah tangan kanan dan tangan kiri menari-nari diatas keyboard laptop . Dentuman jam sebanyak 9 kali seakan menertawakanku kerna aku bersendirian di rumah . Ye lah.. hari ini kan malam minggu, malam muda -mudi. ERK ? kesiannya aku duduk bersendirian bertemankan laptop yang sentiasa menemaniku dikala aku kesepian sedangkan kawan-kawanku yang lain keluar bermalam minggu dengan BF/GF  mereka. Cik Lisa tak jeles ke ? Errr.. Jeles lah jugak ! tapi.. abah and umi tak bagi keluar malam-malam . Tak elok untuk kesehatan dan tak manis anak dara keluar malam-malam. Boleh keluar tapi kena bertemankan akak atau abang . Tak pe lah ,,

Mawar Kuning hari ini dia cakap nak pergi Genting . Huwaaaa ,,, bertambah lah sunyi sepi dalam malam minggu aku  . Biasa message message dengan si Mawar Kuning tapi malam ini xde message dengan dia dah, Aku tak nak ganggu dia . Malam tadi pon aku message pukul 10 dia balas pukul 1 pagi. err 

Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih


24 jam je ! 12/04/2013 pukul 8 malam sampai 13/04/2013 pukul 8 malam ! huwaaaa
baru ternampak artikel ini. heheheh. Dengan 10 minute yang tersisa sebab sekarang dah  7 : 50 pm saya cuba join segmen ini ... tak salah kan mencuba. :P 


 Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih
     





klik dan join... ^_^


salam 
        

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search