Pakej Celcom Percuma Smartphone Huawei NOVA 2i

Pakej Celcom Terbaru 2018 Percuma Smartphone HUAWEI NOVA 2i 


Assalamualaikum ! telefon percuma ?? Mestilah semua orang nak !  Agak lama Lisa tak berkongsi kabar gembira tentang promosi pakej  celcom  terbaru 2018 .  Tahukah anda, Pakej Celcom Terbaru 2018 menawarkan Percuma Smartphone HUAWEI NOVA 2i hanya dengan melanggan pakej celcom First Postpaid plan  . Harga Huawei Nova 2i sendiri pun dikedai dekat RM 1.2 ribu juga tau.. wahh untung ni . HUAWEI NOVA 2i Telefon Percuma dari celcom , tertakhluk pada masa promosi sahaja tau. Jangan kehabisan! 

Daftar Pakej celcom First Platinum dan dapatkan telefon percuma  HUAWEI NOVA 2i 


Syarat untuk dapatkan Huawei Nova 2i ini , korang kena daftar pakej celcom first platinum , RM 148 / month . Hanya bezanya,, kalau korang daftar di centre celcom korang kena bayar RM 900 untuk upfront payment ( rebate pada bill ).Pakej celcom yang Lisa bagitahu ini hanya bayar RM 259 - untuk pendaftaran RM159 + upfront bill bulan pertama RM100 . Jauh beza bukan, nak keluarkan RM 900 dari poket ni rasa sayang dan berat hati ni pun ye juga.. Kenapa perlu keluarkan duit lebih kalau boleh berjimat ?  . Ye dak... hanya  Bayar rm 259 masuk dalam akaun celcom yang didaftarkan itu .


BERBALOI bukan ?  Jika berminat boleh terus message facebook di  https://jom.chat/messengersaya atau whatsapp di https://jom.chat/wasapsaya

Pakej Celcom First Platinum


Sebelum ini Lisa dah pernah tulis detail Celcom First Platinum , Lisa akan tulis sekali lagi tentang kelebihan Pakej Celcom First Platinum Percuma telefon Huawei Nova 2i
  • Plan celcom rm148 sebulan dengan Data internet 60GB 
  • Percuma 100GB video walla ( tengok youtube , iflix , netflix , astro go.. etc.. )
  • Unlimited call dan sms kesemua rangkaian. 
  • Whatsapp dan wechat percuma 
  • Siap dapat percuma phone Huawei NOVA 2i ( Jimat RM 1,226 )
  • Lepastu bulan-bulan  bayar RM 148 selama 2tahun.  Sebab kontrak 2 tahun.


Kalau tengok di laman website celcom.com.my pun kena bayar RM900 upfront payment tau . Tak percaya tengok gambar bawah ini ..

Nak tahu or tanya lebih detail lagi mengenai celcom phone free  ini , boleh tengok di http://www.pakejcelcom.com/ 

Message facebook di  https://jom.chat/messengersaya 


atau whatsapp di https://jom.chat/wasapsaya

Pelan telefon percuma celcom ini halal dan certificated ! .. bukan ghost , bukan hantu.. Plan ini memang pelan pakej celcom .. tapi limited time offer je . Sebelum ini ada Free MATE 10 juga. Laju je habis.. untung yang dapat phone free tu kan . So.. cepat le daftar .. nanti tamat tempoh promosi dah tak dapat lagi pakej phone ini.

PSTTT!!! Kalau nak register unifi atau maxis fibre ke time fibre ke pon boleh roger. Tiada yuran daftar dikenakan 


Huawei NOVA 2i specification


KEY SPECS

Display ; 5.50-inch
Processor ;1.7GHz octa-core
Front Camera ; 13-megapixel
Rear Camera ; 16-megapixel
Resolution ; 1080x2160 pixels
RAM ; 4GB
OS ; Android 7.0
Storage ; 64GB
Battery Capacity ; 3340mAh









NOTA ; PAKEJ TELEFON PERCUMA CELCOM INI TERHAD PADA TEMPOH MASA YANG TELAH DITETAPKAN OLEH PIHAK CELCOM SAHAJA . 


SILA DAFTAR SEBELUM KEHABISAN STOCK .... 

1 comment... add one now