Holiday at MEDAN

Heyyy....
kali ini Lisa ingin throwback story pasal Holiday di Indonesia  ,nama tempat itu 

"MEDAN"
  13 April 2012- 16 April 2013 CELCOM mengadakan holiday trip ke "MEDAN LAKE TOBA " Dan saya ikut trip tu. Free .. Celcom yang sponsor sebab hit target yang diberikan . 

Memang tempat yang ingin Lisa kunjungi dari masa kecik dulu sebab teruja ada Pulau ditengah Danau.
Ha.. can u wonder it ? kalau dengar story je,memang tak boleh nak bayangkan.. so kena datang lah kat sana. Lake Toba Medan.. memang wonderfull place :)






nak share gambar .. time holiday kat DANAU TOBA --Medan...
HEHEHE...
tempat itu..so beautifull



                                                                Disini tempat kami menginap , villa SAMOSIR. Best ade swimming pool tapi sayang saya tak reti berenang heheh.. lagi pun cuaca disana sejuk . 









2 ulasan

tak berkesempatan lagi nak kesini. in shaa Allah tahun ni nak g :)


EmoticonEmoticon