Lepas wallet ilang..cincin pulak ilang!

Ya Allah.. Berikan kesabaran dan ketabahan hati terhadap ujian yang Engkau berikan kepadaku. Bulan lepas.  wallet + rm550 + 50 $ singapore dollar ilang! Hari ini pulak..cincin ilang. Dugaan ape lagi ya Allah.  Hamba betul betul tak sanggup menanggung ya Allah.. Macam mane nak kumpul duit untuk  bawa mak ayah pergi haji? Mcm mane nak kumpul duit untuk nikah? Ya Allah..cukup dengan memberikan hamba ujian ya Allah. Masalah selama satu minggu ni datang bertubi-tubi. Duit office rm180 belum settle lagi... Kali ini pulak cincin yg tak sampai 2 bulan aku pakai. Down sangat sangat down. Tak mampu nak berkata apa2 lagi.
Semalam Lisa cek..ada lagi dalam beg. Selama ini pon tak pernah hilang kalau letak dalam beg. Ya Allah... Apa yang harus aku lakukan? Selama ini aku bekerja tak pernah amek duit office. Aku xpernah tinggal zakat. Aku tak pernah lupa padaMu ya Allah.... Hamba selalu jaga perilaku hamba. Dugaan ini terlalu berat ya Allah :'(



Sayang seribu sayang , tak sampai 2 bulan pakai, cincin tu dah ilang :( .







EmoticonEmoticon