Tengah hari dengan White Prince

now 1;32 pm...

Aku terduduk lemah dalam office ini. Kepala yang tak henti2 berdenyut2 seperti gunung berapi yang akan memuntahkan isinya,,,
pagi tadi pukul 10: 05am ..
tak sempat lagi nak duduk  Fhone ofice pon berdering
"may i speak to Lisa ? "
" yes i speak. " dan aku pon telah mengenal pasti suara siapa disebalik telphone tu. Along.. Staff Celcom di Cawangan Taman Intan .
"I/C customer yang semalam i hantar kat u terang tak ,u accept ke reject ?  "
"I/C ? I/C sape eah... (blurr kejap ) Oh,,, I/C Change Ownership tu ? EH,,,i lum tengok lagi. huhuhu "

"Customer yang replacement simcard 16hb dah siap ke belum  tadi customer dah datang kat sini tanya pasal simcard dia " ,
" ALAMAK!.... Lupa lak nak Scaan and EMail hantar  Batu Pahat .hihihi,,, petang nti lah ye. Semalam bz ar,,Lupa lak ade Form Not Done . Nti tengah ari i antar email lah k "
"Orait "
Aku pon letak phone tu. Semalam aku BZ ke ? tak jugak lah kot... maybe yes maybe NOt.
 Aku just tak bape sehat jek. Kepala nie selalu sakit secara tetibe. Ubat habis.. nti2 lah g beli. I hate take Medichine tau tak +__+ .Paling malas kalau suruh makan ubat. Kalau sakit teruk sangat2 baru lah menggelabah nak cari ubat. hurmmm... apa lah.
Kalau WHITE PRINCE tau i tak makan ubat, konfom dia marah. huhu..tak pe lah.TEkanan kerja kot, tu yang selalu pening ... Kot lah kan , biar diri ini sendiri yang tahu.

oh lupa..semalam WHIte Prince jumpa i.. bg i Choklat. hehehe,,,
teringin sangat makan Choki2..pastu dia pergi cari lak, adei,,, macam lah Lisa nie tak leh beli sendiri. MEnyempatkan datang jumpa pastu bagi lisa choki2... ngeeee....
seronok lah.. hehehe .tak leh jumpa lelame.. Office bnyak customer, bos xda... :(
Lisa cakap lah kat dia yang Lisa gurau2 jek pasal choki2 tu.. dan dia menjawap
",,, lisa fikir gurau2 tapi abang leh cari tuk lisa.  "
sampai macam tu sekali eah,,,,, ^_^"
time dia dah balek,, dia antar message " COmey hari ini... Nampak laen jek.:) "
adeh,,, dia cakap i comey. hati berbunga2,... hihihi....
dah mula kembang dah hati cik Lisa :P

Petang semalam ade perasaan kecewa sikit About  some one berCapital " A" . tapi just forget it lah... Ade hikmah di sebalik apa yang berlaku kan ? ^_^

And Now sekarang Cik Lisa nak wat keje .. dah kul 2:49 pm..tak sempat nak makan ag :'(
Hurm,,suka menunda2 Luch ke ? eh bukan lah ! RIni koje sensorang lagi,,tu yang lambat Luch :'(
k lah2,,, nak gerak Lunch dah nie... Kang tak pasal2 kena marah pulak.


2 ulasan

^_^ ,,,hehehheheheh..... Thanks alot to my Prince yang caring sesangat ngn Lisa ,,,hiihihihi


EmoticonEmoticon