Friday, September 16, 2016

Kulit Muka Cantik Dengan Deeja Cosmetic

Kulit Muka Cantik Dengan Deeja Cosmetic


Penat kerja dan tak cukup tidur kadang buat Lisa bersihkan muka tak betul dan tak cukup bersih . Sejak dua menjak ni rasa kulit muka rasa berubah . Betul.. walaupun tak suka makeup , tapi habuk jalan ditambah aircond di tempat kerja tu haa yang buat muka jadi kusam . Lisa try la guna Deeja Cosmetic Trademark nye .. " Keayuan Semula Jadi Dalam 5 Hari  " betul ke tidak , memang kena try sendiri la baru tau hasilnya . Nak juga kulit muka cantik dengan Deeja Cosmetic 


Excited weii time Dejaa Cosmetic dah sampai tangan Lisa sebab tak sabar nak pakai gitu . Sapa yang tak nak ayu . Satu set ni ada 5 produk didalamnya , tak perlu beli asing-asing .Wah boleh jimat duit poket ni.. simpan tuk kawin nanti .. hehehe . Harapnya sesuai dengan kulit Lisa yang manja ni .

  

Deeja Cosmetik 5 produk dalam 1 set 

Nah .. Lisa share satu demi satu apa saja yang ada dalam set ni .


Sabun Pembersih Muka
Baca kat flyer , sabun ni ada extra susu , air mawar dan carrot.. patut la kaler oren. Sabun ni boleh kecutkan jerawat dan atasi kulit kering korang .



Krim Siang
Dengan SPF 50 , krim siang ni mampu cegah kulit korang rosak sebab pancaran sinar UV.  Walaupun tak suka makeup , tapi kena jugak letak krim atau pelembab pada kulit muka agar tak kering dan mati.


Sapu-sapu kat muka untuk kulit jadi halus , cantik dan ayu . Orang nak kawen ni kena jaga sampai la hari majlis kan..kan.. ( lambat lagi pun.. heww hewww ) 




Krim Malam
Terbuat dari AHA , Vitamin E , Gliserin dalam krim ini yang berfungsi untuk kecutkan jerawat kalian time kalian tidur . Yang bestnya ..boleh lambatkan penuaan pada kulit dan kurangkan garis kerutan yang di takuti para wanita . Eiii muka berkedut... mesti tak suka hal ni jadi pada korang kan ?


Cream Nano
Nampak tak warna cream ni kuning   orange ? sebab dibuat dari kunyit dan minyak jojoba. Petua tradisional tumbuk kunyit sampai halus kemudian tepek di muka untuk dapatkan kulit yang halus dan ilang jerawat . Nahh.. zaman moden ni tak perlu susah dah nak tumbuk kunyit hidup bagai .. leceh !



Toner Nano 
Dalam Toner Nano ni ada air mawar dan Aloe Vera ,,  boleh atasi kulit korang mungkin ada masalah kering , kusam dan gelap . Lembabkan kulit muka dan kecikkan liang pori .. semakin berusia,.semakin besar liang pori tau . Jangan ambik remeh . Pakai Toner ni selepas cuci muka dengan sabun pembersih muka Deeja   dan sebelum poleskan Krim Siang Deeja . 

Cara Penggunaan Deeja Cosmetik  : 

Untuk Siang Hari : Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka Deeja , lepas tu sapukan Toner Nano Deeja , dan barulah sapu Krim Siang Deeja . 

Untuk Malam Hari : Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka , sapu Krim Malam dan Krim Nano ( untuk kulit sensitif , gunakan krim nano pada minggu kedua penggunaan )


KOMEN LISA  : 

Lepas Lisa gunakan Deeja Cosmetic selama 2 minggu ni , kulit muka terasa lebih halus dan tak kusam . Sedih weii mingu sebelum ni  boss cakap muka dah mula kusam dan kering . Nasib baik kawan syorkan pakai Deeja . Murah pun ye juga.. tak sampai RM 100.00 untuk 5 produk dalam 1 set ni . Korang kena try juga kalau nak ayu macam Lisa . Hahaha.. =P  , Jangan risau , Deeja Cosmetic ni halal dan kelulusan GMP serta KKM . 

NOTA !! * Jika kulit korang sensitif atau berjerawat banyak , untuk 1 minggu pertama gunakan sabun muka , toner nano , krim siang dan krim malam sahaja . Minggu kedua baru boleh guna krim malam dan krim nano. 
* Krim malam dan Toner Nano jangan pakai sekeliling bibir dan mata . 



SET DEEJA COSMETIC 5 dalam 1 dijual dengan harga
RM 85.00 (SM) RM 90.00 (SS)


Untuk maklumat selebihnya :

Facebook : Deeja Cosmetic

Intagram : @deeja_cosmetic_hq

Call /Whatsapp Hotline  : +60196945950


TESTIMONI Pengguna Deeja Cosmetic 




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search