MONT CABANA , Minyak Wangi Tahan Lama


MONT CABANA , Minyak Wangi Tahan Lama

Bam Zul .. napa tenung perfume tu? Mai la tengok lisa  . Lau nak bagi Lisa pon ok gak ! haha... Tak stalker pun gambar dia sentiasa akan ternampak jika buka Instagram , dah namapun crush hehe.  Aritu ternampak Zul rippin pegang perfume Mont Cabana. Rasa teringin nak cuba juga ! alang-alang dah nak raya .. boleh lah beraya dengan perfume baru . Fefeling beraya dengan bam Zul ,, euww gatai noh .. * bak kata yaya , hahaa  . Dengarnya MONT CABANA , minyak wangi tahan lama. Ni yang tak sabar nak cuba ni ... 

MONT CABANA , Perfume Lelaki Dan Perempuan Suka 




Hampir semua orang suka akan wangian . Bayangkan orang dah manis ayu hensem .. pastu ada bau badan ? euwww... hilang mood nooks. Apa yang special dari Mont Cabana ? 

Mont cabana Eau De Parfum ni minyak wangi pertama di malaysia yang bau perfume ni boleh tahan lebih dari 24 jam . Bau unik dan tersendiri itu lah yang jadikan mont cabana antara yang terbaik dalam kelasnya . Mont cabana parfum ini adalah wangian yang permium dan ekslusif , bukan dari inspired perfume sebab dikilang sendiri dan di. semestinya sesuai untuk anda yanginginkan citarasa mewah dan elegan.  


Buat masa ini minyak wangi mont cabana ini didatangkan dalam 2 wangian untuk wanita dan lelaki
22 jenis lagi wangian menyusul dalam waktu terdekat secara berperingkat dalam tahun 2018 ini. Korang boleh miliki kesemua koleksi premium mont cabana ini sekarang.  Boleh la riki-riki cuci mata mana satu perfume yang korang nak , pilih dan beli di www.montcabana.my  

 Soft launch wangian Mont Cabana yang best gila, premium dan berkualiti. Dijual bermula Mei 2018 , wah kira baru lagi ni ha . Korang kena try juga... mana tau dapat aura dari Zul Riffin hehehe.. 

Apa yang Special dari Mont Cabana ? 

Setiap perfume ada keunikan dan kelebihan sendiri , nah apa yang special dari  MONT CABANA seperti : 

  • Minyak wangi premium - bau orang kaya
  • Bukan inspired perfume- bukan perfume biasa biasa, wangian yang blend sendiri, ada kilang sendiri
  • Special sebab setiap keluaran akan di gandingkan dengan artis-artis atau public figure terkenal. Kira setiap keluaran signature artis2 tersebut. Contoh : Sekarang bersama ZUL ARIFFIN
  • Ada 24 jenis tahun 2018 ini, wah banyak juga tu kan ...  dan untuk pelancaran awal sebanyak 2 jenis untuk lelaki dan wanita. 22 jenis lagi akan keluar berperingkat dalam masa terdekat.

  1. Mont cabana 1 dan 2 - Mei
  2. Mont cabana 3,4,5,6 - June
  3. Mont cabana 7,8,9,10 - July
  4. Mont cabana 11,12,13,14 - August

  • Persembahan produk ekslusif, casing besi dan botol yang class
  • Bau yang Tahan 24 jam .Permulaan guna kategori Eau De Parfum (EDP), dan lepas ini semua akan bertukar ke Wangian kategori PARFUM

Nak lebih detail boleh rujuk di : https://montcabana.my/shop/

HARGA MONT CABANA

Harga Mont Cabana yang Zul ariffin pegang tu ialah RM 159 untuk 50ml [ Mont Cabana Broze code : 2 -Bronze & Mont Cabana code:1  - GOLD ] . Besar juga tu kalau 50 ml . Sesuai la kalau nak jadikan barang hantaran , hadiah , atau pun perfume raya baru ! yayyy... 
 PSTTTTHH : Lisa baru tengok tadi ada sale weih.. RM 129 sahaja !! 

APA YANG MONTCABANA.MY TAWARKAN


1. Pos ke seluruh Malaysia,Singapore,Brunei dan Indonesia. Wah ada 4 negara tu , bukan hanya di Malaysia sahaja . 

2. Team di Seluruh Malaysia untuk yang nak  COD Cash On Delivery. Mont Cabana akan dihantar terus ke rumah atau pejabat.

3. Montcabana.My dah berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan bisnes online, jadi korang tak perlu takut .. barang order mesti sampai dan montcabana.my bertanggungjawab atas apa yang berlaku semasa penghantaran.

4. Boleh beli guna kad kredif ,bank transfer,debit card,dan lain2 di website


AGENT / DROPSHIP WANTED !

Bagi korang yang ingin menjana wang tambahan boleh la daftar untuk join menjadi agent / dropship Mont Cabana ,, boleh call/ whatsapp di 012-337045 . Untuk senarai ejen boleh tengok di  : https://montcabana.my/senarai-ejen/

CARI WAKIL JUALAN :- 
1. Kami cari wakil jualan seluruh Malaysia,Singapore,Brunei dan Indonesia.
2. Kami bantu marketingkan anda..offline dan online
3. HQ dah peruntukan lebih 2 juta untuk marketing.60 billboard seluruh Malaysia,iklan tv radio, paper dan lain2
4. Kami cari ejen2 dan juga kedai2 yang berminat untuk pasarkan. Tools online dan offline di sediakan. Banner flyers dll
5. Sistem jualan canggih.Ada bonus,ada reward.

Untuk mendaftar korang boleh rujuk di :  https://montcabana.my/daftar-ejen-mont-cabana/



Detail selebihnya korang boleh la tengok tengok di bawah ini : 

Whatsapp : 012-3377045
Instagram : @montcabana.my

Facebook : Mont Cabana MY 


MONT CABANA 1 - GOLD EDITION
Mont Cabana 1 - Gold Edition menampilkan wangian khusus mempesona hasil dari interpretasi keghairahan cinta . Wangian di ekstrak dari bungaan segar dan rempah ratus eksotik . Wangian feminin yang mengasyikkan dengan bunga bungaan pelbagai yang mengasyikkan dan menggoda 








 MONT CABANA 2 - BRONZE EDITION
Mont Cabana 2 - Bronze Edition menampilkan keghairahan jejaka dan jelitawan dengan haruman mempesona dengan campuran buah buahan Sicily , Crispy Lavendae dan ekstrak gaharu mengekalkan hasil tulen dan mewah . Campuran kompleks pelbagai kombinasi bunga menghasilkan wangian unisex ikonik yang pasti disukai lelaki juga wanita 










Raya tahun ni beraya dengan bang Zul Rippin la..ehhhh perfume Mont Cabana maksudnya . ambik aura perfume pon jadi la hahaha.. bye... tak kan tengok je ? Jangan Lupa share dengan kengkawan ye try MONT CABANA ! 


{ 15 comments.. read them below or add one }

Sue Izza Sue Izza May 24, 2018 at 3:37 AM
tetiba rasa nak beli lak sepasang nanti hehhehe
Aku Penghibur Aku Penghibur May 24, 2018 at 11:58 AM
minyak wangi premium tu.. terbaiklah cantik packaging dia... nampak exclusive
Julia Johari Julia Johari May 24, 2018 at 12:19 PM
Mesti hensme bau dia kan lisa...ish kena pi tester bau ni
Mamaleesyamiro Mamaleesyamiro May 24, 2018 at 2:59 PM
Knp? Knp? Knp hensem sangat ni? Hehehe ok jap lg nak klik2 beli
Salina Johari Salina Johari May 24, 2018 at 3:01 PM
wangila awak raya ini tahun ...
yanie yusuf yanie yusuf May 24, 2018 at 4:05 PM
wow bau orang kaya gtu.. cantik bekasnya.. mesti wangikan.. harga pun boleh tahan..
Nadia Johari Nadia Johari May 25, 2018 at 12:30 AM
bagusnya..satu botol boleh guna untuklaki dan perempuan..kang laki i pakai terbayang zul ariffin..hahaa
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz May 25, 2018 at 7:46 PM
Wangi sangat bau dia .. kakya dah try .. bau dia tak.tengik mmg kena laa ngan jiwa kakya .. wangii
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 May 26, 2018 at 11:29 AM
Lawanya botol, nampak eksklusif sgt. Teringin lah nak try
Permatabiru Permatabiru May 27, 2018 at 3:20 PM
comel botol minyak wangi nie.wangi ke?
Cik Tie Cik Tie May 27, 2018 at 5:37 PM
Lawa juga packaging ia tu.. memang laku keras la perfume ni
Que Achmad Que Achmad May 28, 2018 at 12:18 PM
classy packaging dia. nmpak mewah