CokkoWhite Lightening Soap ,Cerahkan Kulit Tanpa Mengelupas Kemerahan

CokkoWhite Lightening Soap ,Cerahkan Kulit Tanpa Mengelupas Kemerahan

CokkoWhite LIGHTENINGSOAP, Tanggalkan Daki dan Kulit Mati 

Assalamualaikum ! Lepas berpanas mandi water park , kena sunburn .. ditambah lagi dengan cuaca sekarang yang panas bahang ni .. effect juga dekat kulit Lisa . Apalagi kulit Lisa yang putih , jadi ketara sangat sunburn tu .. kulit jadi cekelat wak ! Trauma betul.. terpaksa la cari produk yang boleh cerahkan dan lembabkan kulit semula . Dan kawan sugest .. CokkoWhite - Lighteningsoap  yang boleh tanggalkan daki dan kulit mati juga cerahkan kulit semula . Wah kena try dulu ni . 




CokkoWhite Lightening Soap , Kulit Cerah Tanpa Mengelupas Kemerahan

Sebenarnya ini kali pertama dengar nama produk CokkoWhite , Lisa belek-belek la kotak tu .. oh ada kelulusan KKM dan GMP , juga muslim produk. Sebab itu lah berani nak cuba .  Yang menariknya , dikotak tu juga ditulis ( Tidak membuatkan kulit mengelupas & kemerahan )  semakin yakin dan tak sabar nak cuba , kulit cerah tanpa mengelupas kemerahan . Takut juga kulit merah macam udang rebus nanti . 




KELEBIHAN COKKOWHITE SOAP


  • Menghilangkan parut jerawat/jeragat, daki-daki degil dan bintik2 dimuka dan badan.
  • Membantu menghilangkan sunburn
  • Membantu mencerahkan & memutihkan kulit.
  • Membantu menghilangkan bau badan walaupun berpeluh.
  • Mengembalikan kulit yang lembut sperti bayi
  • Membantu melewatkan proses penuaan kulit agar kulit kekal muda dan flawless.







CARA PENGGUNAAN


Cara penggunaan senang je :- Cuci muka/badan atau dikawasan yg gelap dan berdaki. Utk bahagian badan boleh sental sesedap rasa, SERIUS BEST Biarkan 1-2 minit, kemudian bilas dgn air bersih. Guna setiap kali mandi dan muka sblum tidur..

Nah Lisa buat tutorial cara penggunaan :


Mudah je bukan ? hasil penggunaan sabun ini tergantung pada jenis kulit masing-masing ya . Jadi boleh gunakan beberapa minggu atau lebih untuk hasil yang diinginkan .



REVIEW LISA ;

Yang Lisa suka dari sabun ni , ianya wangi lepas pakai ni. Tak seperti sabun lightening soap kebanyakan yang ada bau kurang enak atau senang cerita bau ubat . Dan... pakai sabun ni tak jadikan kulit mengelupas kemerahan. Best bukan ? Tangan Lisa pun jadi lembut , lembab dan wangi . Bye Kulit Kering ! Kena rajin pakai lagi la lepas ini ... Korang cubalah ...





KANDUNGAN & BAHAN UTAMA COKKOWHITE LIGHTENING SOAP


  • OLIVE OIL (MINYAK ZAITUN) – Minyak zaitun mengandungi bahan antioksida yg mampu elakkan kulit dr terkena radiasi brbahaya..

  • TEA TREE OIL – Minyak tea amat bagus untuk mnghilangkan jerawat/jeragat dan parut yg ditinggalkan jerawat.. Ia juga membantu melembutkan kulit agr tidak mngelupas..

  • FUCOWHITE – Bahan utama terkandung dlm sabun ini yg mempunyai ejen-ejen yg mampu memutihkan serta mencerahkan kulit..

  • VITAMIN C - Melindungi kulit dari kering dan mngelupas.. Mencegah kulit dari tanda penuaan..

  • ISI KELAPA – Menjadi bahan ‘scrub’ untuk menghilangkan daki-daki degil yg mnyebabkan kulit menjadi hitam..


HARGA COKKOWHITE LIGHTENING SOAP


HARGA ASAL COKKOWHITE LIGHTENING SOAP , Sekotak ~RM70 . Ha.. ada kabar gembira. kini korang boleh dapatkan CokkoWhite Lightening Soap dengan harga promo seperti berikut :- 



PAKEJ A : - 
1 kotak RM60 + Free Postage


PAKEJ B :-
2 kotak RM100 + 2 Special FREE GIFT + Free postage

FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA !!!

Sesiapa yang nak kulit cerah , tanggalkan daki-daki dan lembutkan kulit tu .. cubalah ;-) .

Untuk info detail selebihnya boleh baca di : 
Fb Page : Cokko White 

NO.FON: 0102826344 / 0142636132

Penafian ; tempoh keberkesanan produk pada setiap individu ialah berbeza kerana kulit setiap orang tak sama . Gunalah ikut tempoh yang sesuai dengan kulit korang ya , jika tidak sesuai ..hentikan penggunaan . 

4 comments.. read them below or add one

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz April 13, 2018 at 9:36 PM
Boleh try gak ni.. macam menarik jer kandungan produk ni..
Lea Azleeya Lea Azleeya April 15, 2018 at 10:16 AM
nasib baik ada sabun ni leh gak la cerahkan kulit tgn ni .
PERMATABIRU PERMATABIRU April 16, 2018 at 4:48 PM
seronok guna nie kalau dapat sental daki2 di kaki hehe..ehh sesuai ke untuk kegunaan seluruh badan?