Wajah Cerah Berseri dengan CAMURA Skin Delight Treatment Set

Camura Skin Deligth Treatment Set

Kulit wajah licin cerah berseri , sapa yang tak nak kan ? Mestinya dah memang jadi dambaan setiap wanita , bukan hanya remaja.. bahkan hampir disemua usia inginkan wajah yang cerah dan nampak berseri . Bukan putih pucat ye.. Lisa pula sangat berhati-hati dalam memilih skincare untuk kulit wajah. . Tak boleh sembarangan ambil skincare sebab takut terjadi hal yang tak di inginkan . Kali ini Lisa nak kongsi satu skincare yang Lisa dah cuba sendiri Camura Skin Delight Treatment Set .  Apa yang menarik dari skincare ini ? Jom Lisa cerita lebih detail.. 


Wajah Cerah Berseri dengan CAMURA Skin Delight Treatment Set


Camura Skin Delight Treatment set ialah set rawatan untuk menghapuskan masalah kulit kusam dan bintik hitam,  sekaligus ia menghaluskan dan mencerahkan kulit. Ia membantu membaiki kulit kusam dengan melembabkan dan menyerikan kulit. Inilah rahsia wajah cerah berseri dengan CAMURA Skin Delight Treatment Set

Gunakan bersama-sama Hydro Cream untuk membantu melembabkan kulit dengan lebih efektif,  memantapkan lapisan kulit sihat,  dan juga memastikan kulit kekal segar,  lembab dan lembut sepanjang hari.

Lisa dah try dah selama dua minggu ini. Best... wangi pun ye juga. Cream ini meresap ke kulit dan tak lekit selepas pakai . Itu penting !  Camura ini ada banyak set , korang kena pakai yang sesuai dengan kondisi keadaan kulit ya.. Jangan risau , semua set ada detail masing-masing untuk mudahkan korang buat pilihan . 




Camura Skin Delight Treatment set ini terdiri dari dua produk iaitu :
  • Camura Hydra Care 
  • Camura Delight Serum 


Camura Hyra Care 

Delight Hydro cream - hydrate circulation deep within skin layers . 

Size : 15ml 
Kelebihan : berkesan membantu melembabkan kulit dan teksturnya yang kaya untuk memperbaiki kulit kasar menjadi kulit licin dan halus. 

Cara penggunaan : Selepas toning ,  sapu secukupnya Delight Hydro Cream pada telapak tangan , sapu perlahan-lahan pada seluruh kulit muka dan kemudian sapu Delight Serum ke wajah. 






Camura Delight Serum

Kelebihan : Meratakan tona kulit tak sekata , menjadikan kulit lebih cerah berseri . 

Cara penggunaan: Sapukan selepas pakai Delight Hydro Cream tadi . untuk serum ini , drop beberapa tetes serum di wajah . Dan gunakan 2 kali dalam seminggu . 

size : 7ml 





Cara penggunaan dalam keseharian : 



Day step:

  1. Hydrating Rose Cleanser
  2. Hydrating Rose Toner
  3. Hydro Cream / Hydro Gel
  4. Sun Protection / Daytime UV protection


Evening step:

  1. Hydrating Rose Cleanser
  2. Hydrating Rose Toner
  3. Delight Serum (use twice a week) 
  4. Hydro Cream / gel 


Or alternative.


  1. Recovery Concentrate (can be apply every night)



CAMURA SUN CARE ( Sun Protection ) 
- Dirumuskan bebas minyak dengan SPF 35 dan perlindungan pa++

Camura Sun care - Sun Protection (4ml)



Camura Hydrate Daily UV Protection 

Dirumuskan bebas minyak yang menyediakan SPF30dan pa++ , perlindungan berpanjangan 8 jam dan melegakan kulit .





Camura Hydrate Hydro Gel

Gel lightwiught menghidratkan yang membantu melicinkan, menyegarkan dan menghidrat kulit sepanjang hari






Camura Hydrate Recovery concetrate

Facial untuk kegunaan malam hari yang menghidrate kan , membaik pulih muka dan menghaluskan kulit agar licin .



HARGA CAMURA DELIGHT TREATMENT SET

Untuk harga camura skin delight treatment set ini , korang boleh dapatkan dengan harga RM88.00 sahaja . Sekali dengan serum tu . 





REVIEW LISA : 


Selain sejuk ketika pakai dan sapu kat wajah , bau pun wangi weih . Selama 2 mingu Lisa pakai , memang dah mula nampak kesannya . Kulit pun dah tak naik kusam . Biasa la kalau udara kotor sikit atau kena mata hari ni kulit wajah rasa kasar dan sedikit kusam pula. Tak la kusam teruk muka lisa.. tapi memang berguna sungguh weih . Nak kekal wajah berseri macam Lisa korang boleh try pakai camura skin delight treatment set ini. Avaiable di Singapore , Malaysia , Indonesia dan beberapa negara lainnya . Wow... ! 

Untuk pengetahuan korang.. sebelum tulis dalan artikel, lisa  pakai sendiri dan hasil penulisan ini pengalaman pribadi Lisa bukan cilok dari orang lain okeyh . Kesan penggunaan set camura Skin Delight Treatment Set ini berbeza pada kulit setiap orang , jadi sebelum beli... pilih set yang sesuai dengan kondisi kulit wajah korang ye . 


Info selebihnya :
website    ; www.camurabeauty.com
Facebook : CAMURA BEAUTY
Instagram : @camurabeauty
Phone       : 0174817346

{ 20 comments.. read them below or add one }

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz November 30, 2017 at 2:09 PM
Comel jer bekas dia.. menarik dan buat hati tertarik nak tgk produk..
mas saari mas saari November 30, 2017 at 3:51 PM
Betul tu, sebelum guna apa² produk jangan harapkan kesan yang cepat. Kulit setiap orang berbeza.
ubai ismail ubai ismail November 30, 2017 at 9:11 PM
makin berseri-seri lah lisaa lepas ni eh.

hehehe
Nadia Johari Nadia Johari December 1, 2017 at 7:53 PM
bakal pengantin memang dah kena jaga kulit muka..hehee..ni makin cantik ni
titan titan December 2, 2017 at 1:24 PM
tahu bini, habis aku.

haha..

Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 December 2, 2017 at 2:33 PM
Menarik ni, mmg dok cari serum utk wajah pun
qaseh dalia qaseh dalia December 2, 2017 at 9:58 PM
First time tahu pasal produk ni , comel cute je packagingnya
PERMATABIRU PERMATABIRU December 3, 2017 at 4:16 PM
kalau dah putih nie mesti bertambah putih kan hehe
qaseh dalia qaseh dalia December 4, 2017 at 4:27 PM
Hari tu macam dah komen ,pelik ni pelik .. ohoi xpenat ke jd cantek
Raydah Raydah December 4, 2017 at 4:56 PM
jmput join n meriahkan segmen GA kt sni

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html
Sue Izza Sue Izza December 5, 2017 at 2:37 AM
kemaian si darah manis jaga kulit hehehehe comel je packagingnya
el el December 5, 2017 at 10:35 AM
untunglah mertua dpt menantu lawa pandai jaga kecantikan (tetiberr) haha
Radhia Razali Radhia Razali December 7, 2017 at 3:00 PM
lepas mengunakan produk ni, tak ada dahla yea masalah kulit kusam.
zik zik December 12, 2017 at 3:30 PM
daebak.. dah macam korea putihnya tuh...
Emarieys Emarieys December 13, 2017 at 11:04 AM
cantik kiut molek jer produknya..
Dedaun Comel Dedaun Comel December 14, 2017 at 2:03 PM
Bagus juga produk ni kan.. kulit pun nampak lembut je