Lazada 11.11 Online Revolution: Shop The Universe

Lazada 11.11 Online Revolution: Shop The Universe


Assalamualaikum ! Hai korang... tinggal 2 hari lagi debaran untuk tunggu SALE gila gila 11.11 . Banyak jenama dan tempat shopping yang bagi sale gila-gila . Biasanya akan berlaku dari pada hujung tahun . Kalau bertuah la kan boleh dapat harga yang murah teramat sangat weih . Seperti tahun lepas , Lisa tak nak ketinggalan dengan JUALAN HEBAT LAZADA ONLINE REVOLUTION  : SHOP THE UNIVERSE yang bermula dari 11.11 sampailah 14.12 nanti . Apa la ye barangan yang Lisa nak beli kali ini.

Barangan yang pertama kali beli secara online


Ada sesetengah orang ni takut kalau beli barangan online. Takut tak dapat barang , takut kuantiti tak elok , dan ada yang takut kena skem la katanya . Lazada ? Beli barang online ? boleh dipercaya ke ? ... Ha.. tau dah , mesti soalan tu akan bermain di fikiran korang . Jangan risau , Lisa dah beberapa kali beli dari Lazada , dan semua selamat sampai tangan . Barangan pertama yang Lisa beli secara online , Urm... agak lupa-lupa ingat sebenarnya , iyala.. dah banyak kali beli barang secara online , mana nak ingat kan . Rasanya kalau tak silap... Lisa beli Filter lense untuk DSLR Canon 60D . Kualiti OK , harga pun murah . Pastu penghantaran cepat ... membeli belah dalam talian ? WHY NOT...


Jenis produk mana yang Lisa lebih suka membeli dalam talian?


Bercakap tentang beli produk secara online , biasanya Lisa akan beli barangan untuk DSLR atau kamera seperti lense ,backdrop untuk photoshoot  , pastu Makeup , Skincare , dan yang terkakhir Lisa beli haritu ialah Korset. Hahaha...murah berbanding beli dengan seller IGSHop weih . Kenapa nak belanjakan lebih kalau dapat yang lebih berbaloi ,, ye tak ? zaman sekarang ni kena bijak berjimat, tidak nanti habis la gaji kita wakk. 

Apa Yang Lisa Suka Online Shopping ? 


Sekarang ni zaman serba canggih dan moden , semuanya boleh dihujung jari je . Yang Lisa suka dengan Online Shopping ini diantaranya sebab 
  • Jimatkan masa dan tenaga , Tak perlu susah nak bersesak dengan ramai orang .
  • Kualiti elok , iyelah barang sama mana tak eloknya .. bukan beli barang fake , 
  • Tak perlu berpanas dan tempuh jem . 
  • Jimat duit .
  • Lebih banyak diskaun 
  • Boleh bandingkan kedai A dengan Kedai B 
  • Banyak Pilihan 
dan banyak lagi la... nk list kan takut sampai esok tak habis baca nanti . hihihi. 

Produk Yang Nak Lisa Beli Semasa Online Revolution Sale 


Dari tahun lepas lagi Lisa nak beli  Sony E 35mm f1.8 OSS SEL35F18 Mirrorless Lens untuk my beloved  mirrorless Sony a5100 . Tahun lepas nampak ada SALE tapi tula duit takdak lagi. Harap tahun ini dapat beli dengan harga diskaun kaw kaw. Ni belum sale je dah nampak diskaun -26% mana tau nanti dapat potongan harga 50-70% ... wuih.. terus shopping Lisa . 





Senang la nanti Lisa keje sebagai bloger kan , boleh snap gambar makanan, gambar review , bawa pergi berjalan , event . Nampak tak disitu banyak kegunaan dia . Bukan saja-saja nak beli . 






So apa tunggu lagi.. Jom la ramai-ramai serbu Lazada , setahun sekali je Online Revolution dengan diskaun gila-gila seperti ini. Save the Date JUALAN HEBAT LAZADA ONLINE REVOLUTION  : SHOP THE UNIVERSE  bermula dari 11.11 sampai 12.14 2017. Jangan Ketinggalan !


2 comments.. read them below or add one

mama arif mama arif November 13, 2017 at 10:34 PM
good luck lisa! akak join jugak, wish me luck too.