6 JUTA HIT'S Blog CIKSEPET [dot] COM


Assalamualaikum ! Pejam celik finally  dah cecah 6 Juta pageview hits untuk blog www.ciksepet.com. Alhamdulillah ! Bermula dari pertengahan 2014 sampai la sekarang ,21.11.2017. Terimakasih korang yang sudi baca blog cerita budak sepet ini . Hehehe.. Tak seperti blogger lain , kalau ditanya bulan berapa start berblogging memang tak ingat ler.. hahaha.. entah , tak ambik tahu sangat dulu . Dan tak sangka pun boleh sampai ketahap yang sekarang . 


6 JUTA HIT'S Blog CIKSEPET [dot] COM


Terimakasih untuk cikgu underground Lisa yang dah tolong banyak dari zero to be Hero . Hero la sangat kan... masih banyak yang perlu dipelajari , jauh lagi perjalanan sebagai seorang blogger . 
Terimakasih untuk rakan-rakan yang sentiasa menyokong blog ini . 
Terimakasih juga untuk encik Shah Daniel ... untuk template ini 

Untuk korang yang baru mula nak berblog , jangan risau .. angka bukan ukuran sebuah blog . Terus belajar dari sekeliling , jangan malu bertanya , malu bertanya sesat di tandas.. EHH , merepek pula. Hehehe... Kejarlah ilmu tu dengan berbagai cara , sama ada tanya blogger yang berpengalaman , tanya google , atau masuk kelas coaching . ( yang ni Lisa tak reti nak sugest siapa la sebab tak pernah masuk kelas coaching ni .. jauh beb nak turun , lagipun ada beberapa sebab yang tak mengizinkan ) 

{ 7 comments.. read them below or add one }

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz November 21, 2017 at 9:54 PM
Tahniah lisa.. wow 6 juta dah .. kekya baru nak merangkak ke 3 juta huhuhu..
Nina Mirza Nina Mirza November 22, 2017 at 9:38 AM
Tahniah lisak...
Tumpang happy!
Nadia Johari Nadia Johari November 23, 2017 at 2:41 AM
pergh 6 juta tu..kene kejar 3 juta lagi..hahaha
mrhanafi dot com mrhanafi dot com November 24, 2017 at 5:07 PM
hebat la blog cik sepet..

blog saya tak tahu berapa di punya angka..

kalau tengok Google Analytic tak cun sebab baru pasang beberapa bulan..

kalau blogspot memang rekod awal-awal lagi.