Gambar Perkahwinan Song Joong Ki dan Song Hye Kyo


PERKAHWINAN SONG JOONG KI - SONG HYE KYO




Finally , wedding atau perkahwinan Song Joong Ki dan Song Hye Kyo telahpun berlangsung hari ini 31 Oct 2017  . Setahu Lisa , Song Hye Kyo mula famous selepas berlakon dalam drama korea -  FULL HOUSE . Lagi satu.. drama Descendants of The Sun , setahun atau dua tahun lepas macam tu la Gambar Perkahwinan Song Joong Ki dan Song Hye Kyo menjadi pelakon watak utama .. tak sangka hari ini mereka dah menjadi husband and wife . Alohh.. jangan sedih ye yang Crush dengan Song couple ni.. jangan patah hati nangis guling-guling ye . Hehehe.. 

Gambar Perkahwinan Song Joong Ki dan Song Hye Kyo 


Kalau tengok betul-betul kan.. muka mereka ada iras macam kembar kan ? Meh Lisa kongsi gambar  #SONGSONGCOUPLEWEDDING . Dengar cerita mereka hanya menjemput keluarga dan kawan terdekat je , tetamu sebanyak 300 orang dalam majlis tertutup itu . Apapun , congratulations ! 












{ 9 comments.. read them below or add one }

atiehilmi dot com atiehilmi dot com November 1, 2017 at 4:03 AM
sweetnye !!! hee~ ingat kan rumors yang dorang bercinta tu main2 jek.. rupanya memang dorang bercinta la kan..
Sue Izza Sue Izza November 1, 2017 at 6:57 AM
lawonyaaaa bunga pink background tu,lisa buat la gini hehehehe
Salina Johari Salina Johari November 1, 2017 at 8:40 AM
meriah....jangan berangan sangat ye ciksepet...huhuhu...moga cepat majlisnya...
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof November 2, 2017 at 1:47 PM
cantik pengantin...gaun dia simple je kan
Jelita dan Awet Muda Jelita dan Awet Muda November 3, 2017 at 11:04 AM
Nampak simple je diorang kawen, tak perlu belanja yang banyak
YB Shehan YB Shehan November 5, 2017 at 7:37 PM
simple giler. mmg natural lawa