Pelamin Tema Hello Kitty

Pelamin Tema Hello Kitty - Kluang 

Assalamualaikum ! Hello apakabar.. hehehe. Wah baru-baru ni viral pelamin kahwin dengan tema Hello Kitty . Penggemar Hello Kitty betul la tu kan . Ye wak.. memang wujud.. di Kluang -Johor di  Majlis pernikahan Teja + Miemy . Ayah pengantin perempuan adalah seorang pemilik Sri Andaman Mempelai .  andam bridal famous kat Kluang ni . Rasanya peminat hello kitty boleh menangis histeria tengok ni . haha comel weih.. 

Gambar Pelamin Tema Hello Kitty 

Pengantin pun cantik ., bridal cantik , pelamin cantik.. Photog gambar cun ... fuhh semua cantik . Aku minat juga dengan Hello Kitty ni , tapi minat gitu-gitu je .. heeww... Nah Lisa bagi detail semua yang menjayakan majlis ini. Korang yang nak kawen tu boleh la try usha .. Gambar pelamin Tema Hello Kitty ada dibawah ini juga. 


www.wasap.my/+60197579703 Sahrul Sham Samingan
Busana | Sri Andaman Mempelai
Designer by Hanna Othman
MUA | Cici Idris


Photo by Sempoi Photography & Services













5 comments.. read them below or add one

Sue Izza Sue Izza September 12, 2017 at 10:12 PM
hahaha ni kalau ma kak sue memang tak dapek arrrr hahahha
careno careno September 13, 2017 at 11:16 AM
Baju penganting lawa kemain... tp kesian brides made tu punya baju, mcm baju nurse pulak.. haha
Radhia Razali Radhia Razali September 15, 2017 at 8:28 AM
unik betul tema wedding dia..tapi tak adalah nampak weird sangat walaupun mengunakan tema kartun
sal sal September 15, 2017 at 10:10 AM
giler comel...tengah terbayang dirisendiri kat atas pelamin tu
Dkna Abza Dkna Abza September 15, 2017 at 10:37 AM
cantik memang cantik.. tapi tengok lelama macam kelakar pulak sebab kali pertama tengok pelamin gini..kalau dah ramai buat tema ni, ok jer... nasib baik dkna tak minat hello kitty hihii