Despicable me 3 best atau tak ?

Ba..ba.. baa... baa.. nana..  Agak lama tak tengok wayang di pawagam ,  hari Jumaat tu juga Lisa bawa budak-budak pergi tengok wayang ni ha ...Despicable me 3 ni tak silap keluar 17 June 2017 . Sekali sekala kan .. lagipun sabtu tak sekolah . My little boy salah seorang yang suka dengan minion ni , sampai la bag sekolah , bekas makan , baju , cadar , selimut pun ada gambar minion . Fuhh... 

Despicable me 3 best atau tak ? 

Best , dan rasa macam sekejap je tengok  .Kalau tak best, mesti dalam hati .. " bila aih nak habis wayang ni " . Lisa bagi 4/5 bintang .. hehehehe . Budak-budak pun terhibur , cerita ni banyak buat kita tertawa la , semangat kekeluargaan pun ada .  

Oh ya ... untuk cawan minion ni tak de dalam online . Jadi kalau korang beli tiket online ... kena beratus beli asing la untuk set makanan dengan cawan minion ini.

Sinopsis Despicable me 3 

Ceritanya Gru dibuang kerja sebab tak berhasil tangkap penjahat . Then minions bg cadangan GRU untuk berbuat jahat semula, tapi Gru taknak . Dan tiba-tiba ...muncullah adik GRU iaitu kembar dia yang selama ini dia tak tahu pun ada kembar . Agaknya Gru percaya tak ye cerita tentang adik kembar Gru itu ? Ha... nak tau jalan cerita korang kena tengok sendiri la . Bestt woo... 

Cuti sekolah nanti tengok la ye di pawagam terdekat , hehehe.... tak salah bawa budak-budak untuk happykan diorang sekali sekala ... 


4 comments.. read them below or add one

Lisa Nurulain Lisa Nurulain June 20, 2017 at 5:23 PM
hehe tk sangka gru ada kembar
Belang Tarung Belang Tarung June 21, 2017 at 12:11 PM
oh gambar yg ade rambut tu hahaha...suka tgk banana kecik2 tu aje..bahasa pelik
Adam Adam June 22, 2017 at 4:13 AM
Saya belm tengok.
Nak tengokjugak.
Selamat hai raya dan jangan lupa main meriam buluh.