Kembali Pesona Dengan Set Kecantikan VOQQ

Kembali Pesona Dengan Set Kecantikan VOQQ 

Pejam celik seminggu lagi dah nak puasa ,lepas tu Raya pula.. Agaknya apa mesti semua nak tampil vogue kan masa raya. Selain persiapan untuk beribadah , Lisa pula dah buat persiapan untuk nampak cantik dari sekarang iaitu dengan try pakai produk dari Voqq , Voqq  anti aging cream dan Voqq Facial Wash . Nampak baru lagi ditelinga Lisa , dengar cerita best je produk ni. Tak cuba tak tahu kan ? 



VOQQ FACIAL WASH (Tomatoes +Oats Extract )

Diperbuat dengan ekstak tomato dan oats yang sememangnya bagus untuk kulit muka . Tomato Facial Wash ini merupakan produk mencantikkan kulit yang terbaik dengan sumber nutrisi lycopene yang membantu dalam pemulihan kulit . Kajian membuktikan bahawa yang memakai DS Tomato Facial Wash berterusan selama 2-3 bulan mampu mengurangkan kerosakan kulit akibat sianarn radiasi matahari sebanyak 30% . Selain itu membantu menghapuskan garis-garis halus dan kedutan dan melindungi kulit anda dari unsur-unsur berbahaya seperti radikal bebas dan sianaran UV . Wah banyak juga ye kelebihan facial wash atau pencuci muka ni . 



KelebihanVoqq Facial Wash

Diekstrak dari tomato yang kaya dengan sumber lycopene, yang membantu kondisi kulit  untuk kekal muda dan anjal seperti kulit bayi. Malah lycopene membantu melindungi kulit daripada sinaran UV.
Membantu melambatkan proses penuaan dan kedutan pada wajah.
Membantu mencerah dan menyerikan kulit kusam.
Dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah
Diadun bersama oat untuk membantu menormalkan pH kulit sehingga dapat meredakan gatal atau rasa tidak nyaman pada kulit.
Membantu menyerap kelebihan minyak, menghilangkan bakteria pada wajah, serta membantu pengelupasan kulit mati. 
Merupakan pelembab alami yang dapat menenangkan kulit sensitif dan kering,membantu menjaga kelembaban almi kulit, sekaligus memiliki efek anti-oksidan.

FACIAL WASH VOQQ 

Cara Pengambilan :
Gunakan waktu pagi dan malam sebelum tidur . Caranya :- Basuh muka dengan air suam dan urut perlahan-lahan keseluruh muka dan leher , bilas hingga bersih. Rasa sejuk dan fresh mint gitu , macam kena ais . 

Kandungan : Aqua ,sodium Laureth ,glycerin,tetrasodium EDTA ,dan banyak lagi.. rujuk gambar dibawah . 

HARGA Voqq Facial Wash 
Untuk pencuci muka Voqq 50ml ni korang boleh dapatkan dengan harga RM75 untuk semenanjung dan RM85 untuk Sabah dan Serawak . 


VOQQ ANTI AGING CREAM 

Dah pakai pencuci muka mestila kena pakai Krim untuk anti penuaan . Semakin hari semakin bertambah usia korang , ye dak ? Ha semakin tua ni bertambahla pulak kedut kat muka . Ehem,,, tak caye ? pi tengok cermin cepattt takpon guna kanta pembesar.. Hihi. Sebab tu la mulai sekarang kena pakai anti aging cream . Apa kata korang cuba Voqq Anti Aging Cream ni , Yang merupakan produk mencantikkan kulit yang terbaik dan merupakan rumusan botani semulajadi untuk menghaluskan kulit serta menghilangkan jeragat dan jerawat . Ia juga boleh melindungi kulit daripada cahaya matahari. Woahh.. kena try ni . Lisa memang dah seminggu ni sedang gunakan produk ini. Bolehla berkurangan sedikit demi sedikit... Ehem no wonder la muka Lisa lagi muda dari usia sebenar. (Perasan nohh ) 



KelebihanVoqq Anti Aging Cream

Voqqq juga membantu membebaskan kulit anda dari 10 bahan tambahan yang boleh menyebabkan kekeringan dan kekejangan kulit seperti Surfaktan, silikon, paraben, denatured alkohol, minyak mineral, pigmentiruan, bahan mentah haiwan, benzophenone, TEA, sulfat)
KrimVoqq yang dibentuk seperti natto mengambil dua kali jumlah  masa untuk dicampurkan berbanding krim biasa, ini membolehkan ianya membezakan rupa dan menghasilkan texture sepertinatto.
Voqq adalah krim formula buatan tangan yang bebas daripada surfaktan dan silikon, membolehkan ianya menyerap dengan lebih baik kedalam kulit berbanding dengan krim-krim lain. 
Proses Penguraiansemulajadimenggunakanminyakdanmentegauntukmengelakkankeregangandanmengekalkankelembapan dan kelembutan krim.
Voqq mampu menyerap kedalam kulit dengan lebih baik dan meningkatkan kesan kulit putih dalam masa yang begitu singkat.
Semasa penghasilan Voqq teknologi vakum digunakan untuk menyedut udara yang boleh bercampur masuk kedalam krim semasa proses pembuatan untuk lebih menghasilkan tekstur seperti natto.

VOQQ ANTI AGING CREAM

Cara Pengambilan : Sapukan ke seluruh muka dua kali sehari , pagi dan malam . 


Kandungan :- Aqua ,carbomer, Glycerin ,Cetearyl ,Propyiparaben dan banyak lagi , Korang boleh rujuk kat gambar dibawah ini ye.


Harga Voqq Anti Aging Cream 

Untuk Anti Aging Cream 20gram ini pula boleh korang dapatkan dengan harga RM70 untuk semenanjung dan RM80 untuk Sabah dan Serawak.

Kedua produk dari VOOQ ni ada KKM tau , jangan risau... korang boleh check dengan number pendaftaran :

KKM NOT : NOT170404302K

REVIEW LISA : 

Seminggu pakai set pencuci muka dan krim anti penuaan dari Voqq ni terasa la juga perbedaannya . Garis halus dah semakin pudar . Yang paling Lisa suka sebab tak berminyak dan tak melekit untuk krim anti penuaan tu , manakala Pencuci Muka Voqq rasa sejuk dan fresh lepas pakai . Alaarr.. macam letak colgate kat muka , sejuk sejuk mint gitu . Semakin plowes dan gojes la nanti . Tak sabar nak beraya pula.. hikhikk 

Untuk permudahkan korang , berikut ialah senarai agent VOQQ yang sah .




Untuk info produk selebihnya korang boleh dapatkan di :

Hotline : 019-612 8164




{ 34 comments.. read them below or add one }

YB Shehan YB Shehan May 22, 2017 at 1:19 PM
Erm.. pening gak nk cr skincare ni. Ni nmpk menarik gk
mas saari mas saari May 22, 2017 at 1:22 PM
Wahhh cantiknya packaging dia.
Najeeb Abdullah Najeeb Abdullah May 22, 2017 at 1:22 PM
Wah...banyaknya product baru skrg ye. Tomato & oat memang bagus untuk kulit...menarik!
Sal Sal May 22, 2017 at 2:01 PM
Cam best je produk ni...teruja k.sal nk try..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 22, 2017 at 2:38 PM
selesa tak melekit , boleh try
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 22, 2017 at 2:39 PM
ha ah. yang ni bukan dari kaca tu tak mudah pecah
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 22, 2017 at 2:41 PM
betul... tu .. banyak skrg prdk2 untuk skincare ni kena pandai pilih
Sue Izza Sue Izza May 22, 2017 at 4:03 PM
wahhhhh tak yah susah2 da lumur tomato kat muka,ada oat pula hurmmm menarik
Nadia Johari Nadia Johari May 22, 2017 at 4:13 PM
sukagiler dengan pencuci dia..wangi
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 22, 2017 at 4:14 PM
rasa nk tengok cermin jee tiap masa hahaa
Shark Kay Shark Kay May 23, 2017 at 11:57 AM
jarang jumpa yg tomato punya nih.
kalau buah saja pn dh bnyak benefit mmg kena try le produk ni.
azni azni May 23, 2017 at 11:58 AM
oo based dia tomato erk.. haa shud be baguih lah kan ... sbb dulu ada amik supplement yg tomato crystal.. mahey benor... tapi baguihh
fizafantagirO fizafantagirO May 23, 2017 at 12:00 PM
First time dgr produk ni, tp nampak menariikkk
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 23, 2017 at 12:04 PM
ha ah. kalau malas blend tomato boleh guna yang ni jek hiehehe
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 23, 2017 at 12:04 PM
try la shark... mana tau thn depan jadi model pulak. hahaa
IQ = Izyan Balqis IQ = Izyan Balqis May 23, 2017 at 12:05 PM
macam menarik, natural ingredients gituu
Emarieys Emarieys May 23, 2017 at 1:10 PM
Tak pernah jumpa lagi set pencuci muka dengan ekstrak tomato..macam best.
Nina Mirza Nina Mirza May 23, 2017 at 3:55 PM
Asal tuk anti aging jer kak Nina suka..!!
shazillahsani.com shazillahsani.com May 23, 2017 at 4:25 PM
haiii lisa yg cantikkk..semakin cantikkk awak lepas ni...hihihi
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 May 23, 2017 at 6:33 PM
Guna tomato? Wahh menarik ni, lain drpd yg lain
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 23, 2017 at 8:06 PM
itula.. selalu aloevera ni tomato pulaks
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 23, 2017 at 8:07 PM
hihi masih muda memang gini. melaawa jee
Lisa Nurulain Lisa Nurulain May 23, 2017 at 8:07 PM
hihi kan... sebab tu kita nampak remaja. hiksss
Umminani Umminani June 6, 2017 at 10:56 AM
akak dah try , memang best, tapi rasanya x sesuai utk kulit sensitif
Farahin Esa Farahin Esa June 10, 2017 at 2:09 PM
Hooooo mcm best je produk nie. Tapi i punye kulit cerewet dan memilih