Harum Malam & Moeder Suplement Untuk Wanita


Assalamualaikum , hye selamat berhujung minggu ! asyik penjagaan muka je .. sekali-kala Lisa share pula ye cara penjagaan dalaman untuk insan yang bergelar wanita . Cewahh ayat ... ! Bukan hanya untuk yang dah kahwin je yang perlu jaga dalaman ni , yang anak gadis pun kena jaga tau jangan tunggu sampai dah berbau baru nak tercari-cari suplemen . Bak kata pepatah " Lebih baik mencegah daripada mengobati " . Harum Malam , mesti dah tak asing lagi di telinga korang .. brand ni dah pemes gitu tagline - Suplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa -



HARUM MALAM , supplemen untuk dalaman tubuh wanita. 

Harum malam wangi masa malam je ke ? siang tak wangi la ye ? ... heh bukan.. Harum malam ni supplemen dalaman yang akan mewangikan tubuh sepanjang masa disamping berkesan semula jadi sebagai perapat. membantu menyihatkan dan mencegah masalah dalaman wanita .. memberi tenada dan menambah stamina untuk aktiviti seharian . 


Untuk pengetahuan korang , Harum Malam di adun dengan ekstrak ros dan kaya beri , kayu serapat , buah delima , manjakani , puerarua lobata , puerarua mirifica dan senna yang dapat mengatasi bau kurang enak dari tubuh . Produk yang harus diambil oleh semua wanita zaman kini . Rasa manis masam strawberry gitu. 



HARGA HARUM MALAM 

Untuk sebotol ni dengan kandungan 250ml , korang boleh dapatkan harum malam dengan harga RM33 (WM) , RM 39 (EM) , BRD 18 (BRUNEI ) , SGD 18 (SINGAPORE) . 




Kebaikan Harum Malam :-
  • Mengatasi Masalah Keputihan 
  • Menghilangkan kegatalan dan masalah bau di miss V
  • Memberi tenaga dan kecergasan 
  • Membuan toksin di badan 
  • Melawaskan sistem penghadaman
  • Melancarkan perjalanan dan kitaran haid 
  • Membuang angin dalam badan 
  • Anti penuaan dan mencantikkan bentuk badan 
  • Mengawalkan berat badan Dan 
  • menghalang jangkitan kulat dan virus.


 Cara penggunaan atau pemakanan : -
  • Diminum sebelum sarapan .
  • 2 Sudu besar untuk keperluan harian . 
Oh ya.. jangan lupa pakai sudu plastik tau , sebab terdapat madu dalam kandungan harum malam tu . 



Peringatan !! :- Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka . Minum banyak air kosong , dan last ,, Jauhkan daripada kanak-kanak. 


MOEDER , Susu perkembangan terbaik untuk ibu mengandung dan bayi ! 



Moeder ni susu yang sesuai untuk ibu mengandung , atau ibu menyusui . Susu ni Lisa bagi ke kakak Lisa , alang-alang dia baru dapat baby sebulan lepas , Dibuat dari Susu kambing , ilberru , ekstrak tomato , aloevera , habatussauda , lobak merah , madu , brokoli , ekstrak anggur , betik , lutein , stevia , bird nest , omega 3 dan banyak lagi . Susu yang penuh khasiat aih ... boleh perbanyak susu , takdela baby tu kekurangan stock susu kan ?




Sekarang lebih senang dan mudah la sebab dah packing dalam bentuk sachet , means kalau pergi bercuti boleh la bawa dalam beg tanpa penuhkan ruang .

 Antara kebaikan yang boleh dapat dari MOEDER :


  • Meningkatkan kesihatan ibu mengandung
  • Meningkatkan imunisasi bayi ( ibu kena minum bukan anak ye )
  • Melindungi kandungan ibu dan bayi.
  • Meningkatkan kandungan kalsium dan zat badan besi dalam badan. ( Kalau nak tahu hari-hari badan kita akan kehilangan kalsium jadi tak boleh skip semua makanan kesihatan ni )
  • Sesuai sangat untuk para ibu yang merancang untuk hamil sebab ada kandungan merangsang kesuburan seperti habastus sauda, madu dan kurma.

Cara pengambilan MOEDER : 

Bancuh menggunakan air suam (150ml)  1 sachet siang  dan 1 sachet malam sebelum tidur. Elakkan pengambilan kaffein. 


Harga susu MOEDER : 

RM159 (Semenanjung Malaysia) RM169 (Sabah/ Sarawak)


Testimoni Pengguna Moeder 



Harum Malam dan juga MOEDER dah keluar di Assalamualaikum dan SAF TV  Al-Hijrah tau. Semoga para wanita dan Ibu menjaga kesihatan dan amalkan pemakanan yang sihat dan bernutrisi untuk kekal sihat dan cantik sebab badan wanita ni guna lama tau. 


MOEDER di SAF 

HARUM MALAM di SAF


MOEDER DAN HARUM MALAM DI ASSALAMUALAIKUM


Untuk maklumat dan testimoni lebih lanjut : -

Company: Millennial Gen Sdn Bhd

Alamat: 11G, Jalan Keluli AL7/AL,
Pusat Perniagaan Bukit Raja,Section 7,
40000 Shah Alam, 
Selangor

HP: 010 404 2769 || Office: 03 3358 5344



Instagram :



6 comments.. read them below or add one

YB Shehan YB Shehan May 20, 2017 at 7:46 PM
Banyak ye benefitnya.. harum mlm cm dh lama dgr..
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 May 21, 2017 at 2:19 AM
Sedap eh rasa Harum Malam tu? Senang skit laa nak telan camtu hehe
Nadia Johari Nadia Johari May 22, 2017 at 5:54 AM
dua2 bagus dan sedap..hehee..
Julia Johari Julia Johari June 5, 2017 at 9:54 AM
Ekstrak ros, ada beri dan kayu serapat wauuuuuu mmg geng wanita sgt2