Berbelanja online secara Jimat Dengan Shopcoupons


Hye ! pejam celik dah dekat nak masuk bulan ramadhan dan  cuti sekolah yang panjang pun tak lama lagi . Selalunya masa seperti ini akan lebih banyak keluarkan duit dari poket . Jangan risau ..,  Lisa akan bagi tips untuk menjimatkan uang anda ,  iaitu berbelanja online melalui shopcoupons

Cara Jimat Berbelanja Online Dengan Shopcoupons 

Awalnya Lisa ingat shopcoupons ini hanya menawarkan untuk shoping barangan baju , kasut , alaaa.. yang biasa perempuan windows shopping tu.. Tapi buka je web ini , banyak sale dan diskaun sampai rambang mata . Haa... satu lagi , di web ini anda  juga boleh memilih web shooping online , makanan , travel , gadget ataupun menempah hotel untuk percutian semuanya hanya secara online dengan harga yang lebih jimat. Banyak weih ! 

Apa itu Shopcoupons ? 

Shopcoupons ialah sejenis laman web kegemaran di Malaysia yang menawarkan berbagai Coupon Code dengan baucar diskaun exclusive dan code promo terbaik . Wahh mesti menarik dengan banyaknya pilihan kod promo dan baucar diskaun . Tinggal pilih dan klik saja mana yang berikan kod promo terbanyak . Kena cepat ni , jangan sampai terlepas peluang . 



Cara Shopping di Shopcoupons : 

Memang senang je guna shopcoupons ni , nah berikut Lisa bagi step by step la cara jimat berbelanja dengan shopcoupons : 

1.  Buka laman web https://shopcoupons.my/  dan Login , di kanan atas website . Login guna Facebook je , senang . 





2.  Pilih jenama windows shopping yang kalian nak , contohnya Lazada Voucher , Zalora , Althea , Adidas.. dan banyak lagi la.. Lisa pula pilih dekat Tops Deal , Adidas . Hehehe.. memang sedang cari kasut untuk joging ni dari tempoh hari tak dapat lagi . 





3. Nampak tak senarai-senarai diskaun yang ditawarkan . Ada yang 30% , ada diskaun 45 % juga boleh trus pilih harga dalam rm200 ,scroll kebawah dan anda akan nampak lebih banyak diskaun . 




4. Tekan get deal mana-mana yang kalian nak pilih , dan ternyata tak perlu masukkan kod promo untuk dapatkan diskaun tu . Mudah bukan ? 


5. Dan lepas klik go to adidas malaysia tu , kalian akan terus masuk di barangan yang ada promo tersebut . Senang je kan ? 





Lepas dah cuba sendiri bershopping online di Shopcoupons , komen Lisa ialah shopcoupons lebih menjimatkan masa Lisa tanpa membuka satu persatu website windows shopping kemudian mencari satu demi satu barangan yang ada diskaun , anda sendiri pun taknak terlepas peluang kan ?. Pusing-pusing cari barang yang diinginkan dengan harga paling murah tapi lepas tu terpaksa kecewa sebab stock dah habis . So jangan bazirkan masa dan wang anda jika ada pilihan yang bijak iaitu shopcoupons . Ada info bagus mestila Lisa share kat anda semua . Betul tak ? Jimat masa , jimat wang , jimat duit minyak ,.. dah rambang mata dengan diskaun yang sangat banyak beb ! 

OK la hanya itu yang Lisa nak kongsikan dengan kalian . Berbelanjalah dengan bijak, dah gaji kan? apa tunggu lagi.. jom leh sambung windows shopping . 

See you

{ 26 comments.. read them below or add one }

Julia Johari Julia Johari April 27, 2017 at 3:17 PM
Perghhh siap bg diskaun lg...siapa xnak!
Nina Mirza Nina Mirza April 27, 2017 at 3:17 PM
Wahh... dah mengantuk terus segar mata nampak sales! Diskaun dasat gak
yaya_flanella yaya_flanella April 27, 2017 at 3:24 PM
Pernah dgr tapi tak explore lagi. Tq lisa for information
careno careno April 27, 2017 at 3:26 PM
wahhh.. ade jugak voucher utk hotels.com... dah la tgh survey hotel ni...
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 27, 2017 at 3:27 PM
sila explore.. pastikan control nafsuu ye.. hihi
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 27, 2017 at 3:28 PM
itula. bnyak diskaun .. senang tkperlu buka banyak page
Rozita Cerita Ita Rozita Cerita Ita April 27, 2017 at 3:35 PM
nasib suruh window shopping je hehe
Miera Hassan Miera Hassan April 27, 2017 at 3:36 PM
Senang dah nak shopping sambil berjimat kan..
Shiqeen Sattar Shiqeen Sattar April 27, 2017 at 3:37 PM
ss pun nk cuba shopping jat shoppee nih.menarik!
mas saari mas saari April 27, 2017 at 3:45 PM
Web shopping online sekarang banyak tawarkan diskaun, rambang mata tengok!
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 27, 2017 at 4:34 PM
ada.. itula. lagi senang sebab sekali buka je
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 27, 2017 at 4:35 PM
shopping untuk lisa sekaliii :D
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 27, 2017 at 4:36 PM
tau takpa.. harapnya gaji boleh bertahan sampai bulan depan . hahaha
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 27, 2017 at 4:37 PM
kenaberjimat2 baru dapat banyak barang... hehehe
Mummy Julia Mummy Julia April 28, 2017 at 4:23 PM
banyak sungguh lakedai online sekarang ni ea... Nanti mummy nak pi ronda la.. hehhe
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 29, 2017 at 2:06 PM
itula pasal. kena bijak cari mana yang termurahh
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 29, 2017 at 2:06 PM
yes,, senang nk cari mana satu yang ada diskaun