XPAX ' EDITION PACK ' Pantai Timur

Artikel sebelum ni Lisa dah terangkan tentang simpack celcom xpax #nokelentong . Baru tak baru juga la sebenarnya , sejak bulan 2 lepas ..ada XPAX ' EDITION PACK '  yang lebih berbaloi sebab lagi banyak benefit seperti free call dan free internet 10GB lagi banyak .  . Simcard ni orang biasanya sebut dengan xpax #nokelentong pantai timur atau simcard 1 Malaysia edisi pantai timur . Apa yang best nya ? 


Kelebihan XPAX EDITION PACK 


TOPUP / TAMBAH NILAI RM10 

FREE 10GB Internet kelajuan High Speed (Sabtu & Ahad)
FREE 60 Minit (Celcom ke Celcom)
* tarikh hidup 10 hari

TOPUP / TAMBAH NILAI RM30
FREE 10GB Internet  kelajuan High Speed (sabtu & ahad)
FREE 120 Minit (Celcom ke Celcom)
* tarikh hidup 30 hari
Untuk kelebihan lainnya masih sama dengan xpax nokelentong yang normal , Internet Data 5GB seharga RM30 dan 10GB seharga RM50 . 

Pelan internet ini hanya untuk tempoh terhad sahaja , bermula 7 February - 6 May 2017 . Selepas tempoh tu pack kembali normal seperti xpax no kelentong biasa. Tapi mana tahu kan ada tambah tempoh promo . Hehehe.. 

Pack xpax edisi pantai timur ni hanya dijual di Negeri yang berada di pantai timur seperti Kelantan , Sabah dan serawak .


4 comments.. read them below or add one

illah illah December 27, 2017 at 7:28 AM
jual kat pantai timur je? habis tu klau org ngeri lain beli kat sana tak blh ke? susah betul la nak ada promosi tapi limit tempat pulak.
illah illah December 27, 2017 at 7:33 AM
promosi utk data add on no kelentong kat tempat lain pun tak best, ada limit utk penggunaan waktu tengah mlm dari pukul 1am hingga 7am je, waktu tu ramai dah tidur dah.
Lisa Nurulain Lisa Nurulain March 19, 2018 at 9:04 PM
dijual kat pantai timur je. tp ramai dah seller online yang jual :D
Lisa Nurulain Lisa Nurulain March 19, 2018 at 9:04 PM
hehe ok la tu ada pro contra dia