CARRIE JUNIOR Refill Packs

CARRIE JUNIOR .. 
KINI DALAM PEK ISIAN SEMULA, MUDAH GUNA

Selama lebih daripada 20 tahun, CARRIE JUNIOR telah mencipta jenama yang dipercayai dalam pasaran penjagaan diri kanak-kanak yang dirumus khas untuk kanak-kanak dan bayi. Sebagai jenama yang percayai dengan inovasi, CARRIE JUNIOR sentiasa mencari cara baru bagi memenuhi keperluan pengguna setia yang sentiasa mengutamakan nilai dan kualiti.

Kos sara hidup yang meningkat telah menyebabkan pengguna mencari alternatif untuk mengurangkan perbelanjaan. Namun bajet yang ketat tidak bermaksud anda perlu mengorbankan keperluan penjagaan diri, terutamanya apabila tiba masa mandi untuk si manja anda.

Sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan setia, CARRIE JUNIOR kini menawarkan pek isian semula, suatu pilihan penjimatan kos. Pek isian semula mudah guna, dan menjimatkan ini bukan sahaja khas untuk pengguna setia, tetapi juga sesuai untuk pengguna baru yang ingin mencari produk penjagaan diri buat si manja tanpa perlu berbelanja lebih.


Pek isian semula baharu ini turut membantu memulihara alam sekitar kerana ia mengurangkan keperluan membeli botol mandian baru yang akan meningkatkan pembaziran sisa plastik dan memberikan kesan buruk kepada alam sekitar. Dengan CARRIE JUNIOR Refill Packs, ibu bapa dapat berjimat dan menyelamatkan alam sambil menyediakan si manja dengan kelengkapan peribadi yang terbaik.

CARRIE JUNIOR Refill Packs kini tersedia untuk rangkaian Hair and Body Wash dan Baby Bath.


Pek isian semula CARRIE JUNIOR Baby Bath 500g berharga RM8.90* (Semenanjung) dan RM 9.30* (Sabah & Sarawak) manakala CARRIE JUNIOR Hair and Body Wash terdapat dalam harga RM9.90* in (Semenanjung) dan RM 10.40* (Sabah & Sarawak). Produk CARRIE JUNIOR boleh didapati di gedung-gedung runcit terkemuka, pasaraya hyper, pasaraya, dan farmasi terkemuka di seluruh Malaysia.
*Harga termasuk GST.


Tentang CARRIE JUNIOR

CARRIE JUNIOR merupakan rangkaian premium penjagaan diri si manja yang membantu merapatkan hubungan ibu bapa dengan si manja melalui waktu mandian yang menyeronokkan. Rekaan pembungkusan yang menarik dan berwarna warni membantu kanak-kanak mencetus imaginasi di dalam bilik mandi.
                        
Rangkaian CARRIE JUNIOR diformulasikan dengan Fruito–E, kombinasi ekstrak buah semulajadi yang diperkaya dengan nutrient dan vitamin bagi membantu menyubur, melembap dan melindungi rambut serta kulit lembut si manja. Rangkaian CARRIE JUNIOR memberikan anda pelbagai pilihan wangian buah-buahan bagi memastikan si manja sentiasa berasa segar dan bersih sepanjang hari.  Carrie Junior yang bertindak membersih dengan lembut dan efektif ini sangat sesuai untuk kegunaan harian.

Baby Bath Carrie Junior

Diiktiraf Halal, rangkaian Carrie Junior termasuklah Baby Bath, Baby Shampoo, Hair & Body Wash, Baby Powder, Baby Lotion and Baby Oil. Ia juga mempunyai bau buah-buahan yang digemari kanak-kanak.

Review Lisa :- Lisa memang dah lama pakai carrie junior untuk budak , turun temurun dari anak buah sorang sampailah dah ada 10 orang . Budak-budak pun tak liat kalau suruh mandi . Refill pack ni lebih jimat dan mesra alam sekita la , bayangkan pembaziran kalau setiap kali habis pakai kena beli botol baru , kira sendiri la berapa banyak $$$ wang yang kita boleh jimat jika beli refill pack sahaja. Botol lama masih boleh guna , buat apa membazir kan? :)  gunakan pilihan yang bijak  , kayh ! 




6 comments.. read them below or add one

Dkna Abza Dkna Abza March 20, 2017 at 8:28 PM
Haaaa.. Da yang refill ni lagi jimat. Selalu beli botol besar pastu dah habis, buang botol tu..sayang sbb botol elok. Ada yang ni, memang bagus la..
Jueliza Jamani Jueliza Jamani March 20, 2017 at 8:58 PM
anak mama jue suka CJ ni.. tp kena tgk depa mandi kangggg belambak buih sabun..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain March 21, 2017 at 11:35 AM
betul.. lagi jimat . and alam pun tak tercemar
Lisa Nurulain Lisa Nurulain March 21, 2017 at 11:35 AM
betul... boleh kesejukan dalam bilik air nti main buih tk ingat masa
Nina Mirza Nina Mirza March 21, 2017 at 12:38 PM
Bagus gini... murah!
Anak-anak memang suka guna Carrier Junior. Wangi...
Mama dia lagi laaa suka sebab harga mampu beli. Hehee
Julia Johari Julia Johari March 22, 2017 at 7:12 AM
Bau haruman carrie junior seronok!...rasa nak makan plak bau sabun tu...wah dah ada refill pack...harus la beli lelaju ni...abam Qi suka!