Kelemahan iOS 10.2.1 Bateri Lambat Cas

Baru-baru ni dapat notification update iOS 10.2.1 , entah kenapa tangan ni gatal sangat nak tekan update. Dengan kelajuan unifi 28MBPS.. Berdesup laju update dalam beberapa minit je. Rasa menyesal pula lepas update software iOS yang baru ni. 

Kelemahan iOS 10.2.1 

-Batery lambat cas. Ye.. perlukan masa beberapa jam untuk cas iPhone ni. Sebelum ni 1 jam dah penuh.. sekarang pulak kena tunggu beberapa jam. Makan masa yang lama.. adeh.

Kelemahan Lain lain tak tahu lagi ... sebab baru juga update software iOS 10.2.1 .Haish.. kalau tahu batteri jadi lambat caj.. memang takde la nak hapdet. 

Untuk kelebihan pulak... Bateri Hp jimat la juga, tak cepat drop. 

Korang dah update ? Kalau belum.. better tunggu lama sikit baru update ke ios yang baru ni. 

4 comments.. read them below or add one

ubai ismail ubai ismail February 12, 2017 at 12:10 PM
saya tak pakai iphone.. hahaha

http://www.kataubaid.com/2017/02/cinta-tidak-boleh-di-jual-beli.html
YB Shehan YB Shehan February 16, 2017 at 10:33 PM
asal update je, ada isu.. #caripasaldenganifon hahaha
Uncle Zuan Uncle Zuan March 31, 2017 at 7:11 PM
ya tak dinafikan. tapi setia dengan iphone hehe