Resepi Senang dan Ringkas


JOM BELAJAR MASAK DENGAN MUDAH  

Nyummm.. sedapnya lahai , rasa tergiur pula tengok gambar atas ni . Biasanya beli je , yela.. senang tak payah berperang ke dapur . Sibuk kerja mesti penat , so .. apalagi.. order je di kedai makan dan makan. Siap!. Amboi.,, tak kan dah kahwin nanti hari-hari nak makan kat luar je , rugi la cik adik manis yang hantaran beribu tu tapi tak reti masak . ( eh status general tau , jangan terasa pulak hehe ) . Nak masak tu sebenarnya senang je , kalau yang tak reti masak boleh je belajar masakan dengan resepi ringkas tapi sedap, korang boleh buka  lamanresepi.com  dan jangan lupa cuba ! 






Resepi Senang Dan Ringkas ! 

Bila buka dan baca je laman ringkas , korang akan dapat resepi senang dan ringkas. Dah baca dan praktikkan , memang resepi dalam laman resepi senang nak ikut , senang paham dan senang masak . Uyooo.. boleh la jadi cheff lepas ni . Hahhaa perasaannya ! bekal la.. belajar masak makanan kegemaran ... mana tau suami nak makan menu A tapi tak reti masak.. apelagi.. masuk je laman resepi then masak ! 


Bukan hanya untuk resepi makanan je tau , desert atau kuih pun ada. Jemput-jemput pun ada. Lengkap la...cucur bawang kampung ka ,aiskrim ala buskin robbin , atau kentang putar ala KFC. Senang je rupanya kalau nak masak ni semua , tinggal korang rajin ke tak .. Nak buat kek ? pun ada resepinya ; contohnya RESEPI KEK COKLAT bawah ini. 





Amacam.. rasa nak berbunyi pula perut ini , hmm boleh la try buat resepi makanan dari situ . Belajar masak melalui online ni korang kena try error , ada cikgu pun kena try error juga. Lama-lama pandai la nanti ..silap-silap boleh buka kedai makan .  Lupa nak bagitahu , korang boleh join telegram lamanresepi.com di link : https://telegram.me/lamanresepidotcom  , mana tahu boleh kongsi resepi mudah disitu . Facebook pun ada : https://www.facebook.com/lamanresepi/ 

JOM BELAJAR MASAK dengan LAMANRESEPI.COM

1 comment... add one now

Rozita Abdul Rahman Rozita Abdul Rahman January 10, 2017 at 2:02 PM
kita pun cerita resepi mudah jugak hari ni.. meh singgah..