Hoodie #kelabbloggerbenashaari Edisi Terhad !


Assalamualaikum !!cakk.. Merah menyala hoodie Lisa . Alarhh sekali sekala takpa kan hehee.  Bukan selalu  upload gambar full macam ni . Sekarang ni Lisa pakai hoodie  Kelab Blogger Ben Ashaari , edisi terhad sahaja  . Jadi kalau korang nak beli memang tak da lagi di pasaran . Kena tunggu open order untuk public la . Nanti Lisa akan bagitau la kalau dah open ... okayh . So.. sekarang ni sila tengok gambar cik Lisa menggayakan hoodie  ni , heehehehe.. 


Ada gaya jadi model tak ? hahaa.
Dah jadi kebiasaan yang  setiap tahun #kelabbloggerbenashaari akan keluarkan design T-shirt terbaru . Lisa ada dekat 10 helai dah Tshirt tu . Macam-macam warna pun ada , yang latest kaler hitam putih dan hitam gold . Kali ini  Kelab Blogger Ben Ashaari buat kelainan pula , Hoodie ! Hoodie ni tak berat dan tak tebal , kain lembut dan memang selesa kalau pakai . Patut pun haritu ternampak blogger lain dekat event FIM Asia Supermoto Championship ,  diorang dah rasmikan dulu.. sob sob..  



Hoodie dari belakang . 



 Hoodie dari depan , KBBA 9 dan Cosmoderm . Smart kan model ni ... ? Eh silap .. smart kan hoodie ni ? Haa ramai yang cakap smart...dan Model nampak hensem gitu . Hahahaha.. Terimakasih untuk Kelab Blogger Ben Ashaari dan Cosmoderm selaku penaja hoodie ni . Tahu je kan sekarang musim tengkujuh ..best best.. sedap pakai .




Kalau korang nak Taja busana pengantin Lisa pun boleh juga.. malah di alu-alukan , takpun make-up ke , Photog ke , bridal ke ? haaahaha (euww perasan sungguh )
Jika berminat untuk iklankan produk korang di blog www.ciksepet.com sila emailkan ke therylisa@gmail.com . Insyaallah berbaloi sebab entri akan kekal di blog ini .. 




{ 24 comments.. read them below or add one }

anazarin dotcom anazarin dotcom December 29, 2016 at 9:35 PM
Merah menyala gitu...ada gaya seorang model nie..hehehe
Reen Johari Reen Johari December 29, 2016 at 10:13 PM
Cantik.. Smart.. Warna merah pun nampak menyerlah dan menawan.. Kira limited edition hoodie ni ya.

http://www.reenri.com
Sue Izza Sue Izza December 30, 2016 at 1:08 AM
nampak gemuk hahahha abis la lisa diet lagi hehhehe
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 December 30, 2016 at 7:03 AM
Amboi kasut sama merah ngan hoodie, lawa!
Daus Redscarz Daus Redscarz December 30, 2016 at 11:48 AM
smart la hoodies tu.. nanti tunggu adaus pulak..

Jemput baca http://www.redscarz.com/2016/12/konvoi-honda-civic-2h1m-ke-pulau-pinang.html
Lisa Nurulain Lisa Nurulain December 30, 2016 at 1:47 PM
Kak SS pun apa kalau pakai ni ..hew hew hew
fizafantagirO fizafantagirO December 30, 2016 at 4:05 PM
Kak fy punya tak amik lg dgn kak ty. lawaaa! merah pulak, fuhh fave colour kak fy tu
yanie yusuf yanie yusuf December 30, 2016 at 5:42 PM
comelnya..ala model gitu.. boleh jadi model dah ni... hihi

yanieyusuf.com
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 2, 2017 at 1:33 PM
yang pakai lawa tak ? hahaaaha
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 2, 2017 at 1:35 PM
ha ah .. belum buka tuk public lagi . nti dah ada tempahan lisa bagitau ,hewhewhew.... terimakasih
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 2, 2017 at 1:36 PM
alaa kena tegur dah . hahahah ni hoodie yang wat gemuk la. wakakaka
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 2, 2017 at 1:37 PM
itulah.. tersama tanpa sengaja pulak . ahahahaha :-d
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 2, 2017 at 1:38 PM
cepat ambekkkk.. hahaha sejuk2 ni sedap pakai
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 2, 2017 at 1:38 PM
tenkiuuu abang dauss hehehe , sure mesti bacaa dah tinggalkan komen pun
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 2, 2017 at 1:39 PM
ahahah .. dlu nak jadi model tapi ketinggian cenonet jek hahaha
Lisa Nurulain Lisa Nurulain October 20, 2017 at 7:48 PM
tk jual dah .. haha limited je. kuar satu kali je