Mata Lebih Selesa Dengan Lacelle Diamond Daily


Alhamdulillah dapat juga merasa mata besar (konon) walaupun sehari je , ahaks ! Dah nama blog pun ciksepet.com .. tak lain tak bukan sebab mata Lisa yang sepet ni ha . Sebenarnya dah lama tinggalkan contact lens ni , sebab contact lenses yang Lisa pakai rasa berat kat mata . Kemarin try la  contact lenses  LACELLE Diamond Daily keluaran paling baru dari Bausch + Lomb .  Lisa pilih code ; PINK ROSE . Lacelle mula launch ujung bulan lepas , sebab tu teringin nak try dan nak combinekan dengan contact lenses sebelum ini. 

LACELLE DIAMOND DAILY
code : PINK ROSE


LACELLE DIAMOND Jadi Best Friend Baru ! 

Design contact Lenses Lacelle Diamond , lebih nampak elegant. Well ,, actually diamond dan gadis memang dah jadi best friend., sebab tu la LACELLE di design untuk jadikan diamond best friend baru yang akan sentiasa ada bersama korang  dimana-mana juga .  Dengan saiz diameter 13mm , mata korang akan nampak lebih besar dan lebih gojes .  Bring shine like diamond.. ehh nyanyi pula.



Mula-mula dalam fikiran , ala.. contact lense mesti lebih kurang sama je macam sebelumini. Dari banyak-banyak beli ,, takda beza pun , kalau beza tu sebab kaler dan design lain. TAPI.. Lisa teruja sangat lepas pakai je contact lenses LACELLE Diamond ni , rasa lembut kat mata  sebab nipis so korang tak rasa macam sedang pakai contact lenses. Mata pun jadi cerah , almaklumlah ada silau yang tak silap dekat 50-75 macam tu lah . Memang akan terasa beza kalau korang pakai contact lenses ni . Jangan lupa beli ikut keadaan kesihatan mata korang . Jangan risau , contact lense dari Bausch + Lomb aman untuk digunakan .   


Tiga ( 3 )  Warna dari Lacelle Diamond Daily

Bukan hanya kaler pink rose saja , tapi ada 2 warna yang berlainan lagi dari Lacelle Diamond daily ni.

Aqua Glacier : Kilauan Aqua Glacier  yang mencerminkan keperibadian yang menyeronokkan, mudah didekati dan menyegarkan.

Champagne Brown : Yang ni kaler cokelat.. ala-ala mat salleh gitu . Dengan contact lenses kaler champagne Brown , serta-merta akan  menerangi muka dengan coklat cantik yang mempesonakan. Nampak  malu-malu kucing bergaya semula jadi. Meoww...

Pink Rose : Yang ni Lisa pakai tu ha ... ! nampak lawa kan ! pink rose macam biasa la.. ala-ala feminim gitu . Kalau korang pakai ni akan nampak macam lemah lembut . 




Harga Lacelle Diamond Daily Bausch + Lomb 

Lacelle Diamond Daily boleh didapati di semua kedai Optik di seluruh negara . Untuk harga di Malaysia , dijual dengan RM42.00 per box untuk 10pcs dan RM 110.00 per kotak untuk 30pcs . 






PR for Bausch + Lomb is EverQuest. www.everquest.com.my

Info selebihnya korang boleh  layari

Website : 

Facebook : 



" See Better , Live Better "

{ 30 comments.. read them below or add one }

Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof September 8, 2016 at 2:32 PM
cantik..barulah nampak mata tu besau sikit...hehe
Rozita Abdul Rahman Rozita Abdul Rahman September 8, 2016 at 2:37 PM
cantik lisa... akak nak cari kaler biru..hahaha...
Elih Japahar Elih Japahar September 8, 2016 at 3:14 PM
Dari jarak dekat mata besar :) jauh2 ehem..mcm korea haha..salam Cik Sepet..singgah bw sini...
Shiqeen Sattar Shiqeen Sattar September 8, 2016 at 3:16 PM
Aa ah x sepet dah ahahaha...cun jugak lense ni .. warna grey ada?
Eintan Nurfuzie Eintan Nurfuzie September 8, 2016 at 3:17 PM
Nampak lawa........






contact lens tuu
Nieyl Nieyl September 8, 2016 at 3:28 PM
Singgah petang...
alahai..cantiknya mata...
suka tgk org pakai...tapi sndri x pakai pun..
PERMATABIRU PERMATABIRU September 8, 2016 at 3:30 PM
ehh mcm murah jer cantik colour nie
Salina Johari Salina Johari September 8, 2016 at 3:35 PM
Cantik gak..nampak selesa je tengok Lisa pakai..
Dkna Abza Dkna Abza September 8, 2016 at 3:47 PM
cantik lisa mata besar... teringin nak pakai tapi takut tau.. takut mata tak terbuka la, macam-macam pikir.. tapi tengok orang pakai nampak cantik giler..banyak color lak tu..
Nina Mirza Nina Mirza September 8, 2016 at 3:49 PM
Cantik! Berseri² Lisa pakai pink rose
Eraz Fadli Eraz Fadli September 8, 2016 at 3:56 PM
Wow.. Makin cantik Lisa.. Cayalah!
YB Shehan YB Shehan September 8, 2016 at 4:11 PM
Cantik. Dah lama x pakai.. dlu pakai sbb konon2 nk nmpk cun. Hiii
qaseh dalia qaseh dalia September 8, 2016 at 5:05 PM
Cantik weh baru nampak mata hang haha btw teringin gak nak pakai tp takut huhu
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 8, 2016 at 5:28 PM
hehe tu la.. cantik kan... baru nampak mata ni. biasanya orang tnya mana mata mana..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 8, 2016 at 5:29 PM
hehe kaler biru tkdak kak.. coming soon ada kot
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 8, 2016 at 5:34 PM
haha sama macam kak nim la tu .. tkut pakai ..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 8, 2016 at 5:34 PM
aura terkeluar disitu heheh terimakasih kak nina
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 8, 2016 at 5:35 PM
hehe ni sebab ada power. dlu2 sebab nak nampak cun jee
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 8, 2016 at 5:35 PM
ahaha lololo takut kenapa. tula.. sealama ni dok cari mana mata lisa hahaha
Izzati Suhaide Izzati Suhaide September 8, 2016 at 6:24 PM
cantiknyaaa lens diaa..black xde ke?hee