Mata Lebih Selesa Dengan Lacelle Diamond Daily


Alhamdulillah dapat juga merasa mata besar (konon) walaupun sehari je , ahaks ! Dah nama blog pun ciksepet.com .. tak lain tak bukan sebab mata Lisa yang sepet ni ha . Sebenarnya dah lama tinggalkan contact lens ni , sebab contact lenses yang Lisa pakai rasa berat kat mata . Kemarin try la  contact lenses  LACELLE Diamond Daily keluaran paling baru dari Bausch + Lomb .  Lisa pilih code ; PINK ROSE . Lacelle mula launch ujung bulan lepas , sebab tu teringin nak try dan nak combinekan dengan contact lenses sebelum ini. 

LACELLE DIAMOND DAILY
code : PINK ROSE


LACELLE DIAMOND Jadi Best Friend Baru ! 

Design contact Lenses Lacelle Diamond , lebih nampak elegant. Well ,, actually diamond dan gadis memang dah jadi best friend., sebab tu la LACELLE di design untuk jadikan diamond best friend baru yang akan sentiasa ada bersama korang  dimana-mana juga .  Dengan saiz diameter 13mm , mata korang akan nampak lebih besar dan lebih gojes .  Bring shine like diamond.. ehh nyanyi pula.



Mula-mula dalam fikiran , ala.. contact lense mesti lebih kurang sama je macam sebelumini. Dari banyak-banyak beli ,, takda beza pun , kalau beza tu sebab kaler dan design lain. TAPI.. Lisa teruja sangat lepas pakai je contact lenses LACELLE Diamond ni , rasa lembut kat mata  sebab nipis so korang tak rasa macam sedang pakai contact lenses. Mata pun jadi cerah , almaklumlah ada silau yang tak silap dekat 50-75 macam tu lah . Memang akan terasa beza kalau korang pakai contact lenses ni . Jangan lupa beli ikut keadaan kesihatan mata korang . Jangan risau , contact lense dari Bausch + Lomb aman untuk digunakan .   


Tiga ( 3 )  Warna dari Lacelle Diamond Daily

Bukan hanya kaler pink rose saja , tapi ada 2 warna yang berlainan lagi dari Lacelle Diamond daily ni.

Aqua Glacier : Kilauan Aqua Glacier  yang mencerminkan keperibadian yang menyeronokkan, mudah didekati dan menyegarkan.

Champagne Brown : Yang ni kaler cokelat.. ala-ala mat salleh gitu . Dengan contact lenses kaler champagne Brown , serta-merta akan  menerangi muka dengan coklat cantik yang mempesonakan. Nampak  malu-malu kucing bergaya semula jadi. Meoww...

Pink Rose : Yang ni Lisa pakai tu ha ... ! nampak lawa kan ! pink rose macam biasa la.. ala-ala feminim gitu . Kalau korang pakai ni akan nampak macam lemah lembut . 




Harga Lacelle Diamond Daily Bausch + Lomb 

Lacelle Diamond Daily boleh didapati di semua kedai Optik di seluruh negara . Untuk harga di Malaysia , dijual dengan RM42.00 per box untuk 10pcs dan RM 110.00 per kotak untuk 30pcs . 






PR for Bausch + Lomb is EverQuest. www.everquest.com.my

Info selebihnya korang boleh  layari

Website : 

Facebook : 



" See Better , Live Better "

30 ulasan

cantik..barulah nampak mata tu besau sikit...hehe

cantik lisa... akak nak cari kaler biru..hahaha...

Dari jarak dekat mata besar :) jauh2 ehem..mcm korea haha..salam Cik Sepet..singgah bw sini...

Aa ah x sepet dah ahahaha...cun jugak lense ni .. warna grey ada?

Nampak lawa........






contact lens tuu

Singgah petang...
alahai..cantiknya mata...
suka tgk org pakai...tapi sndri x pakai pun..

ehh mcm murah jer cantik colour nie

Cantik gak..nampak selesa je tengok Lisa pakai..

cantik lisa mata besar... teringin nak pakai tapi takut tau.. takut mata tak terbuka la, macam-macam pikir.. tapi tengok orang pakai nampak cantik giler..banyak color lak tu..

Cantik! Berseri² Lisa pakai pink rose

Wow.. Makin cantik Lisa.. Cayalah!

Cantik. Dah lama x pakai.. dlu pakai sbb konon2 nk nmpk cun. Hiii

Cantik weh baru nampak mata hang haha btw teringin gak nak pakai tp takut huhu

hehe tu la.. cantik kan... baru nampak mata ni. biasanya orang tnya mana mata mana..

hehe kaler biru tkdak kak.. coming soon ada kot

haha sama macam kak nim la tu .. tkut pakai ..

aura terkeluar disitu heheh terimakasih kak nina

hehe ni sebab ada power. dlu2 sebab nak nampak cun jee

ahaha lololo takut kenapa. tula.. sealama ni dok cari mana mata lisa hahaha

cantiknyaaa lens diaa..black xde ke?hee


EmoticonEmoticon