Kulit Muka Cantik Dengan Deeja Cosmetic


Penat kerja dan tak cukup tidur kadang buat Lisa bersihkan muka tak betul dan tak cukup bersih . Sejak dua menjak ni rasa kulit muka rasa berubah . Betul.. walaupun tak suka makeup , tapi habuk jalan ditambah aircond di tempat kerja tu haa yang buat muka jadi kusam . Lisa try la guna Deeja Cosmetic Trademark nye .. " Keayuan Semula Jadi Dalam 5 Hari  " betul ke tidak , memang kena try sendiri la baru tau hasilnya . Nak juga kulit muka cantik dengan Deeja Cosmetic 


Excited weii time Dejaa Cosmetic dah sampai tangan Lisa sebab tak sabar nak pakai gitu . Sapa yang tak nak ayu . Satu set ni ada 5 produk didalamnya , tak perlu beli asing-asing .Wah boleh jimat duit poket ni.. simpan tuk kawin nanti .. hehehe . Harapnya sesuai dengan kulit Lisa yang manja ni .

  

Deeja Cosmetik 5 produk dalam 1 set 

Nah .. Lisa share satu demi satu apa saja yang ada dalam set ni .


Sabun Pembersih Muka
Baca kat flyer , sabun ni ada extra susu , air mawar dan carrot.. patut la kaler oren. Sabun ni boleh kecutkan jerawat dan atasi kulit kering korang .



Krim Siang
Dengan SPF 50 , krim siang ni mampu cegah kulit korang rosak sebab pancaran sinar UV.  Walaupun tak suka makeup , tapi kena jugak letak krim atau pelembab pada kulit muka agar tak kering dan mati.


Sapu-sapu kat muka untuk kulit jadi halus , cantik dan ayu . Orang nak kawen ni kena jaga sampai la hari majlis kan..kan.. ( lambat lagi pun.. heww hewww ) 




Krim Malam
Terbuat dari AHA , Vitamin E , Gliserin dalam krim ini yang berfungsi untuk kecutkan jerawat kalian time kalian tidur . Yang bestnya ..boleh lambatkan penuaan pada kulit dan kurangkan garis kerutan yang di takuti para wanita . Eiii muka berkedut... mesti tak suka hal ni jadi pada korang kan ?


Cream Nano
Nampak tak warna cream ni kuning   orange ? sebab dibuat dari kunyit dan minyak jojoba. Petua tradisional tumbuk kunyit sampai halus kemudian tepek di muka untuk dapatkan kulit yang halus dan ilang jerawat . Nahh.. zaman moden ni tak perlu susah dah nak tumbuk kunyit hidup bagai .. leceh !



Toner Nano 
Dalam Toner Nano ni ada air mawar dan Aloe Vera ,,  boleh atasi kulit korang mungkin ada masalah kering , kusam dan gelap . Lembabkan kulit muka dan kecikkan liang pori .. semakin berusia,.semakin besar liang pori tau . Jangan ambik remeh . Pakai Toner ni selepas cuci muka dengan sabun pembersih muka Deeja   dan sebelum poleskan Krim Siang Deeja . 

Cara Penggunaan Deeja Cosmetik  : 

Untuk Siang Hari : Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka Deeja , lepas tu sapukan Toner Nano Deeja , dan barulah sapu Krim Siang Deeja . 

Untuk Malam Hari : Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka , sapu Krim Malam dan Krim Nano ( untuk kulit sensitif , gunakan krim nano pada minggu kedua penggunaan )


KOMEN LISA  : 

Lepas Lisa gunakan Deeja Cosmetic selama 2 minggu ni , kulit muka terasa lebih halus dan tak kusam . Sedih weii mingu sebelum ni  boss cakap muka dah mula kusam dan kering . Nasib baik kawan syorkan pakai Deeja . Murah pun ye juga.. tak sampai RM 100.00 untuk 5 produk dalam 1 set ni . Korang kena try juga kalau nak ayu macam Lisa . Hahaha.. =P  , Jangan risau , Deeja Cosmetic ni halal dan kelulusan GMP serta KKM . 

NOTA !! * Jika kulit korang sensitif atau berjerawat banyak , untuk 1 minggu pertama gunakan sabun muka , toner nano , krim siang dan krim malam sahaja . Minggu kedua baru boleh guna krim malam dan krim nano. 
* Krim malam dan Toner Nano jangan pakai sekeliling bibir dan mata . 



SET DEEJA COSMETIC 5 dalam 1 dijual dengan harga
RM 85.00 (SM) RM 90.00 (SS)


Untuk maklumat selebihnya :

Facebook : Deeja Cosmetic

Intagram : @deeja_cosmetic_hq

Call /Whatsapp Hotline  : +60196945950


TESTIMONI Pengguna Deeja Cosmetic 




4 ulasan

wahh semua cantik2.. jerawat pon dh xda

Mmg bes. Asben pn dah guna pencuci muka dia..

sedap.. rasa mcm nk pegang pipi je lepas cuci muka


EmoticonEmoticon