Collaboration with theCovets -- Malaysia's first beauty platform !


Makeup? Lisa ni tak berapa reti sangat nak make up bagai ni , tapi... Lisa suka cantik . Nampak cantik bukan hanya terhad pada make up je tau  . Perempuan kena la sentiasa lawa dan sihat tak kisah dirumah atau dia di pejabat. Baru-baru ni lisa dipelawa untuk Collaboration with theCovets --  Malaysia's first beauty platform ! Excited weihh.. ! Lisa join dalam senarai  dalam Beauty / Youtuber  .. 


theCovetsPLatform Kecantikan Pertama Di Malaysia

theCovets ni macam platfrom dimana info mengenai kesihatan kulit , kecantikan , rambut , semua ada . Brand brand baru dari luar negara yang akan masuk di Malaysia / Singapore. Gaya rambut , cara kesihatan kulit , perfume , tips -tips yang sangat berguna untuk korang . So... STAY TUNE untuk info seterusnya . Tak sabarnyaaa... 



Menarik bukan ...untuk info selebihnya mengenai theCovets , korang boleh layari detail bawah ini : 

WEBSITE : 

Facebook :



Instagram : 

7 ulasan

asal semua cerita pasal ni..macam best je

Sama jugak lisa..saya pun joint..sep sikit..hehe

Wah tahniah dik lisa...best ni leh kongsi dunia kecantikan selalu akak suka!

Macam nak join juga la... Lisa mmg cantik. 😍

kalau free hair, macam-macam fesyen boleh buat.. tapi kalau kat rumah, ikat siput jer la hahaha


EmoticonEmoticon