Collaboration with theCovets -- Malaysia's first beauty platform !


Makeup? Lisa ni tak berapa reti sangat nak make up bagai ni , tapi... Lisa suka cantik . Nampak cantik bukan hanya terhad pada make up je tau  . Perempuan kena la sentiasa lawa dan sihat tak kisah dirumah atau dia di pejabat. Baru-baru ni lisa dipelawa untuk Collaboration with theCovets --  Malaysia's first beauty platform ! Excited weihh.. ! Lisa join dalam senarai  dalam Beauty / Youtuber  .. 


theCovetsPLatform Kecantikan Pertama Di Malaysia

theCovets ni macam platfrom dimana info mengenai kesihatan kulit , kecantikan , rambut , semua ada . Brand brand baru dari luar negara yang akan masuk di Malaysia / Singapore. Gaya rambut , cara kesihatan kulit , perfume , tips -tips yang sangat berguna untuk korang . So... STAY TUNE untuk info seterusnya . Tak sabarnyaaa... 



Menarik bukan ...untuk info selebihnya mengenai theCovets , korang boleh layari detail bawah ini : 

WEBSITE : 

Facebook :



Instagram : 

{ 7 comments.. read them below or add one }

Nadia Johari Nadia Johari September 27, 2016 at 3:57 AM
asal semua cerita pasal ni..macam best je
Fieza Sani Fieza Sani September 27, 2016 at 3:01 PM
Sama jugak lisa..saya pun joint..sep sikit..hehe
Julia Johari Julia Johari September 27, 2016 at 3:58 PM
Wah tahniah dik lisa...best ni leh kongsi dunia kecantikan selalu akak suka!
Bella Idura Bella Idura September 28, 2016 at 12:43 PM
Macam nak join juga la... Lisa mmg cantik. 😍
Dkna Abza Dkna Abza September 28, 2016 at 1:33 PM
kalau free hair, macam-macam fesyen boleh buat.. tapi kalau kat rumah, ikat siput jer la hahaha