ABS Power Bank Murah Dan Berkualiti

 Zaman semakin canggih , sekarang phone pintar pun dah merebak macam cendawan . Lebih pula ditambah dengan line internet yang berdesup laju... 4G LTE yang boleh mencapai speed puluh-puluh MBPS . Banyak apps , ditambah dengan line internet yang laju ,..laju juga HP akan cepat low batt . Lisa takpernah ada powerbank , tapi semenjak selalu kena marah sebab tak jawap call ,, Lisa putuskan tuk cari powerbank yang murah dan berkualiti  .( hp low batt macam mana nak jawap call , kena berjimat le kan )  ..  Dan Lisa pilih ABS J18G  12000mAh, satu-satunya powerbank pertama yang berikan warranty atau jaminan kerosakan selama 2 tahun,  1 -1 exchange . ABS Power Bank harga murah dan juga berkualiti  . Menarik kan.. ? Dan yaa... satu-satunya jenama pertama di malaysia yang tawarkan jaminan bila powerbank rosak maka akan diganti 1 baru . Dah macam Apple pula.. rosak  tukar baru  selain tu ada 2 tempat output .. jadi boleh cas 2 HP dalam sekali masa .


Size powerbank yang slim , mudahkan Lisa bawa ABS kemana jua. 

   Dah seminggu Lisa pakai ..dan memang puas ati guna . Almaklumlah bag perempuan ni macam peti harta karun kan.. silap-silap berat hampir 10KG.. sebab tu Lisa harus pilih powerbank yang slim dan tak berat sangat, dan boleh cas banyak kali. Selalunya powerbank tebal dan panas . ABS berukuran slim ,  boleh masuk dalam purse Lisa... lagi la senang kalau pergi makan takperlu bawa beg. 





Kapasiti powerbank ABS J18G 12000mAh , Output powerbank ini ada 2 memang sesuai untuk lisa , mudah cas handphone secara serentak tanpa menunggu lama dan juga  boleh digunakan untuk cas beberapa kali . Petak hitam tu bukan kamera ye... tu LED Torch. Mana tahu kalian nak cari barang dalam tempat gelap, ON kan je  ,, dengan cara tekan lama-lama buton bagian kanan powerbank . 



 ABS Powerbank 11 street official store kini dah dibuka.. dan yang bestnya ..sampena pembukaan tu ABS buat MERDEKA SALE .. kalian boleh dapatkan diskaun  sebanyak 20-30 % dan penghantaran percuma untuk pembelian powerbank di laman http://bit.ly/ABS_11Street . 
Promo ini sah sampai 31 OGOS 2016 sahaja . 



INFO PRODUK : 

* ABS powerbank Model J18G 
* Kapatisi 12000mAH 
* Dual USB
* LED Torch 
* Harga RM179.00 

C TWO Gadget satu-satunya pengedar tunggal ABS power bank di Malaysia , jadi pastikan beli yang original ya . 

Selain pembelian secara online ,Kalian boleh juga beli ABS powerbank ni di kedai-kedai yang terdapat disenarai : where to buy ABS Powerbank 

Instagram :

Facebook :

{ 18 comments.. read them below or add one }

Hanim Hashim Hanim Hashim August 4, 2016 at 3:18 PM
Cantik dan comel pulak design dia ni. Lisa hadiahkan untuk besday akak nanti ye hahaha :D
salim harmanain salim harmanain August 4, 2016 at 3:25 PM
slim betul..selalu kalau power bank macam bawak batu...hahah
Fieza Sani Fieza Sani August 4, 2016 at 3:39 PM
Best powerbank lisa ni..slim..
Shark Kay Shark Kay August 4, 2016 at 3:55 PM
design dia smart lorrr..
serius berminat ngan design slim tue.
ingatkan ada kemera sekali tadi.
hahaha.
boleh beli ni.
Jueliza Jamani Jueliza Jamani August 4, 2016 at 5:35 PM
sama dengan akak punya powerbank.. ringan giler dr brand p***** tu.. kalo tak bawak powerbank brand P tu ya Allah mcm bawak ketul batu jer
Info semasa Info semasa August 5, 2016 at 12:35 AM
Semakin power la lepas ni dah ada power bank
husna zahidi husna zahidi August 8, 2016 at 4:45 PM
dya punya appearance pon nampak cantik.. smart! :D
::EIDA:: ::EIDA:: August 13, 2016 at 11:02 PM
bestnya PB ni. kecik nampak ringan senang angkut dlm henbeg hehehhehe....
Lisa Nurulain Lisa Nurulain August 14, 2016 at 1:00 PM
Tula..slim tp mAh besar... untung.
Lisa Nurulain Lisa Nurulain August 14, 2016 at 1:01 PM
Hahah tula pasal..ingt ada kamera
Lisa Nurulain Lisa Nurulain August 14, 2016 at 1:05 PM
Tula.. kadg try pgang pb lain..rsa berat