U Mobile 30GB Internet RM98 Sebulan

U Mobile 30GB Internet RM98 Sebulan  || Setiap hari tehnologi bertambah canggih , persaingan sesama telco di Malaysia macam semakin panas je . Yang terbaru , promo dari U MOBILE , menawarkan 30GB dan panggilan percuma kesemua rangkaian  tanpa had hanya dengan bayaran bulanan RM98 (tidak termasuk gst) . WOW...murah sangat ! .. selain panggilan percuma kesemua rangkaian , umobile juga menawarkan Free Unlimited Streaming  dan Free Video Subscription




Kelebihan plan Hero P98 :
*Data Internet sebanyak 30GB (dengan high speed internet)
*Unlimited call ke semua rangkaian
*Free Video subscription
*Free Unlimited Streaming
*Manakala untuk SMS , bayar ikut kegunaan SMS  ( rate sms ke telco u-mobile 3sen/SMS dan 8sen ke rangkaian lain ) 


NOTA : untuk panggilan percuma , U Mobile mempunyai FUP tersendiri supaya pengguna tidak menyalah-guna fungsi panggilan tanpa had ini.

Tapi kelemahan  U Mobile ini ialah tak semua tempat ada coverage . Sayang kan... biasa di daerah kampung atau pedalaman sikit or taman baru memang takda coverage u mobile. dan bukan semua tempat ada 4G umobile .. jadi , sila check coverage dulu sebelum daftar . 

Kalian boleh check di pautan berikut : Check Coverage U Mobile 



2 ulasan

Pergghhh.. murah giler plan umobile nie

Alhamdulillah line kat kg yaya belah Melaka laju gila lagi laju dari kl pelik betul dan celcom pula takde line kat melaka. Nanti nak try balik johor pula ok tak line umobile kat sana. Thanks lisa for sharing. Best gila plan baru ni. Tapi yaya buat hero plus umobile dalam 1 bil dgn ibu.


EmoticonEmoticon