Waze Percuma ! Tiada Caj Data


Assalamualaikum !! sepandai-pandai kalian drive , belum tentu akan hafal semua jalan .  Kalau dalam kawasan sendiri masih ok lagi , boleh hafal jalan. Tapi kalau dah keluar banda ni memang kebiasaanya orang sekarang guna Waze untuk mudahkan perjalanan. Selain tunjukkan lokasi.. kalian  boleh semak sama ada accident , jalan Jem atau roadblock . 



Dalam Handphone (HP ) 8 dari 10 orang.. mesti dah download Waze,, Dan tak lama lagi dah nak raya ... mesti ramai yang nak balik kampung kan. Lisa nak bagi tahu satu berita baik untuk kalian. Bagi kalian pengguna postpaid FIRST ataupun prepaid Magic , kalian boleh menggunakan WAZE secara percuma tanpa caj data. Wahh best bukan.. boleh jimat disitu . Promo bermula dari 9 June sampai  6 August 2016 .  

Cara dapatkan Waze percuma tanpa caj data  ; 

1. Promo ni automatik ada untuk customer pengguna plan postpaid FIRST , baik yang baru daftar atau pengguna sedia ada. 

2. Pengguna Prepaid magic sim , kalian boleh dapatkan benefit ini dengan cara MAGIC RELOAD   dengan KEY *117# sekali lagi... *177# tau.. bukan *118# . Yang ni kalian kena minta penjual topup tu .. tlg topupkan guna magic reload *117# .

Selamat Berpuasa... Hati-hati di jalan ketika balik kampung  .

 Biar lambat asal selamat.  

{ 11 comments.. read them below or add one }

Ahmad Hasif Ahmad Hasif June 18, 2016 at 9:58 PM
waa bagus ni untuk pengguna celcom.. hehe sy guna umobile.. nice sharing info..

Blogwalking Sini, jom baca artikle tutorial ini

Cara Betul Untuk Memasang HTTPS di blog article...
Shiqeen Sattar Shiqeen Sattar June 19, 2016 at 1:18 AM
Alaa ingatkan percuma untuk semua huhuhu..
Mawardi Yunus Mawardi Yunus June 19, 2016 at 1:41 PM
waa menariknya. 9kalau x jenuh nk kna ada data kan.
Nooraini Ali. Nooraini Ali. June 19, 2016 at 7:07 PM
info menarik lisa. untung yg pakai celcim yer.
Nabila Syifa Nabila Syifa June 19, 2016 at 9:24 PM
ingatkan mmg percuma walaupon pakai prepaid..ahaha
Afif Rayyan Afif Rayyan June 20, 2016 at 2:31 PM
Mati2 ingatkan percuma tapi.... hmmm
Julia Johari Julia Johari June 20, 2016 at 2:45 PM
Bagusnya free data....aduyaiii x tukar2 lg line akak ni lisa
Pakar Video Pakar Video June 20, 2016 at 3:56 PM
Wahh.. percuma dia kasi. sy selalu gune google map je.. huhu
Rosmiza Ali Rosmiza Ali June 20, 2016 at 4:48 PM
Wah!!! Untungnya pakai postpaid FIRST.. Hehe.. Best2!
RosmizaAli.Com
raihanah raihanah June 21, 2016 at 9:04 AM
wah untunglah pengguna celcom