Waze Percuma ! Tiada Caj Data


Assalamualaikum !! sepandai-pandai kalian drive , belum tentu akan hafal semua jalan .  Kalau dalam kawasan sendiri masih ok lagi , boleh hafal jalan. Tapi kalau dah keluar banda ni memang kebiasaanya orang sekarang guna Waze untuk mudahkan perjalanan. Selain tunjukkan lokasi.. kalian  boleh semak sama ada accident , jalan Jem atau roadblock . 



Dalam Handphone (HP ) 8 dari 10 orang.. mesti dah download Waze,, Dan tak lama lagi dah nak raya ... mesti ramai yang nak balik kampung kan. Lisa nak bagi tahu satu berita baik untuk kalian. Bagi kalian pengguna postpaid FIRST ataupun prepaid Magic , kalian boleh menggunakan WAZE secara percuma tanpa caj data. Wahh best bukan.. boleh jimat disitu . Promo bermula dari 9 June sampai  6 August 2016 .  

Cara dapatkan Waze percuma tanpa caj data  ; 

1. Promo ni automatik ada untuk customer pengguna plan postpaid FIRST , baik yang baru daftar atau pengguna sedia ada. 

2. Pengguna Prepaid magic sim , kalian boleh dapatkan benefit ini dengan cara MAGIC RELOAD   dengan KEY *117# sekali lagi... *177# tau.. bukan *118# . Yang ni kalian kena minta penjual topup tu .. tlg topupkan guna magic reload *117# .

Selamat Berpuasa... Hati-hati di jalan ketika balik kampung  .

 Biar lambat asal selamat.  

11 ulasan

waa bagus ni untuk pengguna celcom.. hehe sy guna umobile.. nice sharing info..

Blogwalking Sini, jom baca artikle tutorial ini

Cara Betul Untuk Memasang HTTPS di blog article...

Alaa ingatkan percuma untuk semua huhuhu..

waa menariknya. 9kalau x jenuh nk kna ada data kan.

info menarik lisa. untung yg pakai celcim yer.

ingatkan mmg percuma walaupon pakai prepaid..ahaha

Mati2 ingatkan percuma tapi.... hmmm

Bagusnya free data....aduyaiii x tukar2 lg line akak ni lisa

Wahh.. percuma dia kasi. sy selalu gune google map je.. huhu

Wah!!! Untungnya pakai postpaid FIRST.. Hehe.. Best2!
RosmizaAli.Com

wah untunglah pengguna celcom


EmoticonEmoticon