UNLIMITED INTERNET BURUNG HANTU Kembali Lagi !

Semua dah tahu.. magic sim yang lama.. terkenal dengan burung hantu unlimited data internet dari 1-7 pagi . Boleh download atau online internet sepuasnya tanpa had kuota . Tapi hujung bulan May lepas.. celcom dah menukar package magic sim yang baru .. ianya ditukar kepada unlimited call ke rangkaian celcom . Mesti ramai yang tak puas ati  dan kecewa ... sambil nangis peluk bantal .. (hehehe) sebab rasanya lebih berbaloi yang internet burung hantu tanpa had daripada unlimited call ke rangkaian celcom . Sekarang orang dah guna internet.. call pon dah guna whatsapp , wechat, skype .. semua guna internet je . betul tak ??

Nah.. Lisa nak bagitau.. sekarang magic sim yang baru tu ada burung hantu dah kembali dengan unlimited data internet . Wahhh betul ke ? Ya.. betul... info ni Lisa dapat tahu hari ini. Promo ini sah bermula dari promo ramadan sampailah ke Raya nanti , 7 Julai 2016. Ketahui apa itu burung hantu dan kelebihannya .. baca di link ini ; unlimited internet dengan burung hantu 

 Pautan : cara nak  tukar ke magic sim 

Rujuk gambar dibawah :





Cara aktifkan burung hantu Unlimited Internet untuk pelan Magic Sim baru

Yang bestnya disini.. kalian tak perlu langgan data internet pun .. boleh langgan burung hantu unlimited internet . Sebelum ini rm5 untuk data internet burung hantu 10gb .. benefit disitu,, hanya dengan rm5.00 sahaja kalian boleh download internet sepuas-puasnya . Tak perlu langgan data plan pun boleh ambek package burung hantu unlimited ini..

Cara untuk aktifkan unlimited burung hantu :



 tekan   *118# dan pilih option no. 3  , ( Add Ons Packs )


Pilih no. 1 ( Internet Burung Hantu Packs ) 

Pilih no . 1 (unlimited burung hantu @ RM5


Pastu confirmkan dengan press no. 1 


Kalau berjaya kalian akan dapat message seperti bawah ini. 



Ni Lisa nak bagitau sedikit untuk kalian .. sebenarnya package burung hantu unlimited data ,...masih kekal ada lagi untuk pengguna magic sim yang lama. Syaratnya ,.. kalian belum tukar ke plan magic yang baru . Untuk aktifkan burung hantu unlimited internet , kalian kena buat secara manual *118# ... dan kemudian pilih data plan option 'INTERNET RELOAD " internet reload tau... bukan Magic reload .

AIK.. tak kan baca je.. share la entri ni  bagi kawan-kawan baca...
Terimakasih..

OH LUPA... kalau kalian nak dapat simcard magic sim free... boleh buka link ni ... 

PROMO RAMADAN , FREE SIMCARD MAGIC SIM 


11 ulasan

yeaayy.. sayang celcom.. hahhaha

Celcom memang terbaik. Hahaha.

mesti ramai jadi burung hantu... lagi-lagi bulan puasa mau layan utube sepanjang malam.. hahah.. unlimited kan..

boleh tlg share je.. sbb pakai postpaid

memang terbaik pakej yang ditawarkan....celcom banyak buat promosi yang memberi faedah yang menarik kepada pelanggan....boleh download banyak-banyak macam ni....

Unlimited Burung Hantu ni Renewal Sendiri x?

masalah nya,,,kenapa aku beli plan burung hantu Rm30 laju gileeee...tapii bukak facebook slow sgt2...nak kuar gmbar mmg lama gile...pastu nak main game online pon tk lepas..tk bleh masuk..tk tau la knp...

Saya pengguna lama magic sim..tapi macam mane nak ade kan balik Internet burung hantu unlimited Internet?

Xde unlimited pun..dye tulis rm 5 for 10gb..so cmne nk bg unlimited..k

Xde unlimited pun..dye tulis rm 5 for 10gb..so cmne nk bg unlimited..k

pelan ni best banding dgn lama punya


EmoticonEmoticon