UNLIMITED INTERNET BURUNG HANTU Kembali Lagi !

Semua dah tahu.. magic sim yang lama.. terkenal dengan burung hantu unlimited data internet dari 1-7 pagi . Boleh download atau online internet sepuasnya tanpa had kuota . Tapi hujung bulan May lepas.. celcom dah menukar package magic sim yang baru .. ianya ditukar kepada unlimited call ke rangkaian celcom . Mesti ramai yang tak puas ati  dan kecewa ... sambil nangis peluk bantal .. (hehehe) sebab rasanya lebih berbaloi yang internet burung hantu tanpa had daripada unlimited call ke rangkaian celcom . Sekarang orang dah guna internet.. call pon dah guna whatsapp , wechat, skype .. semua guna internet je . betul tak ??

Nah.. Lisa nak bagitau.. sekarang magic sim yang baru tu ada burung hantu dah kembali dengan unlimited data internet . Wahhh betul ke ? Ya.. betul... info ni Lisa dapat tahu hari ini. Promo ini sah bermula dari promo ramadan sampailah ke Raya nanti , 7 Julai 2016. Ketahui apa itu burung hantu dan kelebihannya .. baca di link ini ; unlimited internet dengan burung hantu 

 Pautan : cara nak  tukar ke magic sim 

Rujuk gambar dibawah :





Cara aktifkan burung hantu Unlimited Internet untuk pelan Magic Sim baru

Yang bestnya disini.. kalian tak perlu langgan data internet pun .. boleh langgan burung hantu unlimited internet . Sebelum ini rm5 untuk data internet burung hantu 10gb .. benefit disitu,, hanya dengan rm5.00 sahaja kalian boleh download internet sepuas-puasnya . Tak perlu langgan data plan pun boleh ambek package burung hantu unlimited ini..

Cara untuk aktifkan unlimited burung hantu :



 tekan   *118# dan pilih option no. 3  , ( Add Ons Packs )


Pilih no. 1 ( Internet Burung Hantu Packs ) 

Pilih no . 1 (unlimited burung hantu @ RM5


Pastu confirmkan dengan press no. 1 


Kalau berjaya kalian akan dapat message seperti bawah ini. 



Ni Lisa nak bagitau sedikit untuk kalian .. sebenarnya package burung hantu unlimited data ,...masih kekal ada lagi untuk pengguna magic sim yang lama. Syaratnya ,.. kalian belum tukar ke plan magic yang baru . Untuk aktifkan burung hantu unlimited internet , kalian kena buat secara manual *118# ... dan kemudian pilih data plan option 'INTERNET RELOAD " internet reload tau... bukan Magic reload .

AIK.. tak kan baca je.. share la entri ni  bagi kawan-kawan baca...
Terimakasih..

OH LUPA... kalau kalian nak dapat simcard magic sim free... boleh buka link ni ... 

PROMO RAMADAN , FREE SIMCARD MAGIC SIM 


{ 11 comments.. read them below or add one }

ubai ismail ubai ismail June 20, 2016 at 7:02 PM
yeaayy.. sayang celcom.. hahhaha
Afiq Halid Afiq Halid June 21, 2016 at 6:00 AM
Celcom memang terbaik. Hahaha.
Dkna Abza Dkna Abza June 21, 2016 at 7:57 AM
mesti ramai jadi burung hantu... lagi-lagi bulan puasa mau layan utube sepanjang malam.. hahah.. unlimited kan..
Eintan Nurfuzie Eintan Nurfuzie June 21, 2016 at 2:32 PM
boleh tlg share je.. sbb pakai postpaid
asraff asraff June 22, 2016 at 4:26 PM
memang terbaik pakej yang ditawarkan....celcom banyak buat promosi yang memberi faedah yang menarik kepada pelanggan....boleh download banyak-banyak macam ni....
King SilverK King SilverK July 24, 2016 at 8:31 PM
Unlimited Burung Hantu ni Renewal Sendiri x?
AnonymousAnonymous August 1, 2016 at 12:03 AM
masalah nya,,,kenapa aku beli plan burung hantu Rm30 laju gileeee...tapii bukak facebook slow sgt2...nak kuar gmbar mmg lama gile...pastu nak main game online pon tk lepas..tk bleh masuk..tk tau la knp...
Jonny Orlando Jonny Orlando September 25, 2016 at 10:13 PM
Saya pengguna lama magic sim..tapi macam mane nak ade kan balik Internet burung hantu unlimited Internet?
Unknown Unknown October 22, 2016 at 10:04 PM
Xde unlimited pun..dye tulis rm 5 for 10gb..so cmne nk bg unlimited..k
Mohamad Asy-Syaf Al Ikhwani Mohamad Asy-Syaf Al Ikhwani October 22, 2016 at 10:05 PM
Xde unlimited pun..dye tulis rm 5 for 10gb..so cmne nk bg unlimited..k
Diana Nur Diana Nur November 7, 2016 at 6:01 PM
pelan ni best banding dgn lama punya