SPICY KOREAN NOODLE CHALLENGE MALAYSIA

SPICY KOREAN NOODLE CHALLENGE | Sebenarnya dah lama dah beli Korean Noodle Hot Chicken Flavor Ramen ni . Hanya tak sempat nak makan dan buat Challenge ja. Memula sebab susah nak beli maggi ni , time dah beli pula... tak sempat nak makan . Finally dapat buat challenge juga .. Korang boleh tengok di akaun Youtube Lisa atau video dibawah ini .

Komen Lisa :
Noodle Korea ni tak la pedas mana , dibandingkan dengan sambal belacan makcik Kiah .. Sambal belacan tu lagi pedas sampai mata boleh berair aih... Tapi maggi ni pedas bagi yang tak biasa makan makanan pedas. Pedas dimulut ja .. Perut ok je tak rasa pedas . Lidah pon tak pedas mana..
Kalau kalian nak coba juga.. sila sediakan air 2 Liter dan tisu kotak ye .. takut nanti meleleh-leleh hingus tu . Hehehe.. Maggi ni kalian boleh beli di Giant Supermarket , Aeon Big , Tesco .. Selamat mencuba... BYe.... 


2 comments.. read them below or add one

AinAthirah Anuar AinAthirah Anuar June 4, 2016 at 7:59 PM
Takdak kesempatan lagi nak makannya. haha
Mama Darwiish Mama Darwiish June 5, 2016 at 11:37 AM
tak beli2 lagi...mengidam sungguh ni :P