YES PROMO RAYA RM 88 , 16GB INTERNET



PROMO RAYA YES RM88 , 16GB INTERNET || Zaman tehnologi canggih sekarang ni manusia tak lepas dari data internet. Dah macam keperluan yang memang kena ada . Dari call ,sms ,video ,kerja,studi semua guna internet.Permasalahannya Pelan internet apa yang bagus dan bebaloi ? YES 4G kini menawarkan pakej Super 88 untuk kuota data 16GB dan Super 66 kuota 10GB  . Wah... murahnya ...

YES SPESIAL PROMO RAYA menawarkan pakej yang cukup berbaloi iaitu Super 68 dan Super 88.. Dengan hanya Rm68.00 kalian boleh menikmati 10gb internet dan RM 88.00 untuk 16GB internet . Huddle Xs senila rm 509.00 akan diberikan secara percuma untuk pendaftar selama stock masih ada  Wahh...menarik dan berbaloi ni. Promo ini bermula 29 Apr 2016 dan sah sampai 30 June 2016. Cepat daftar... sebab limited stock saja..



Cara atau syarat untuk mendaftar YES PROMO RAYA SUPER 88 & SUPER 68 

Pastikan tempat kalian suport untuk line YES 4G , sebab hanya kawasan yang ada Yes 4G sahaja yang boleh apply . Untuk check coverage , kalian boleh semak di link ini ; https://www.yes.my/v3/coverage-check.do 

Lagi satu..pastikan nama kalian clear dari senarai hitam atau blacklist telco. Yang ada hutang telco tu... sila bayar lee.. kan..



Harga untuk pendaftaran YES PROMO RAYA


Jumlah yang perlu dibayar pertama kali ketika mendaftar Super 68  ialah RM118.00 ( RM 125.08 termasuk GST)  , activation fee rm 50.00 + 1 bulan commitment Fee : RM 68.00 (tidak termasuk gst) ..
Sedangkan harga pendaftaran untuk pakej Super 88 ialah RM 138.00 ( RM146.28 termasuk GST) , activation fee RM 50.00 + 1 bulan commitment Fee : RM 88.00 (tidak termasuk gst) ..

Kuota Data internet Yes Super 68 dan Super 88 promo raya ini ialah Full day ya... boleh digunakan sepenuh masa tiada siang atau malam asing2...


Persaingan telco berlumba untuk berikan pakej yang berbaloi untuk pengguna . Ingat lagi...10tahun lepas... Data internet 3Gb pun dah cukup banyak...kelajuan 1mbps pon dah kira ok dah tu. Tapi sekarang semua dah guna 4G ..lebih pantas dan laju. Mesti kalian nak internet yang Laju dan kuota data banyak . ..lebih-lebih untuk blogger.. 50GB internet sebulan pon tak cukup woo...








Nota:

Go dongle bundle hanya boleh dibeli bersama-sama dengan Super 48 dan Super 68.
Super 48 dan Super 88 tidak tersedia untuk Zoom bundle.

* Huddle XS Super 68 dan Huddle XS Super 88 diberikan percuma dengan syarat kontrak 12 bulan.

# Huddle XS Super 68 dan  Huddle XS Super 88 datang dengan yuran pengaktifan hanya RM 50.

- Syarat-syarat Memohon. Deposit pendatang sebanyak RM 100 dikenakan untuk bukan rakyat Malaysia.

- Daftar sementara stok masih ada.
- tertakluk terma dan syarat.

8 ulasan

alaaa..kenapa tak ada promo tuk prepaid? ermmm... sedih..

Emm murahnya, bagus tp kena tgk pd coverage jgk ..YES 4G xde la cover tmpat pcl

very detail info ni..bagus sgt!

Penah pakai yes masa kat u dulu tp line x bp ok. Skrg aetia pd yg satu stremyx

Best tapi kat terengannu coverage tak ada

Murah juga tapi kena tgk coverage sbb certain tempat x kuat line dia. 😅


EmoticonEmoticon