Lokasi Eco Spring -Eco Summer Johor


Tahun lepas lisa berkesempatan pergi ke Royal Floria Garden Festival Putrajaya 2015 , tahun ini pula rasa nak pergi melawat ke JOHOR. Bermula 7 Mei haritu , disana sedang berlangsung  Eco Spring - Eco Summer yang berlokasi di Johor . Bunga yang cantik-cantik dah boleh tuk photoshoot dah ni . First time nampak bunga cantik seperti ni ,, maksud Lisa bunga real bukan plastik . .





Mau tak teruja weih.. macam berada di Over Sea .. penuh dengan bunga . Haa.. baru ingat , di Cameron Highland ada juga kan bunga-bunga yang lebih kurang macam ni . Tak perlu jauh pergi ke Cameron , cukuplah ke Johor. Hanya bezanya .. Johor takda la sesejuk Cameron . 


 Lokasi Eco Spring Eco Summer Johor 


The Grand  Blossoming dibuka bermula 7 Mei lepas ... dan jika kalian teringin pergi sana .. boleh waze lokasi berikut ini . 



Colours of Spring
Eco Spring & Eco Summer Show Village
Jln Ekoflora 1, Tmn Ekoflora, 81100 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia

Bermula 7/5/2016 (Sat) 6pm
Mon - Wed 10am - 6pm, Fri - Sun 10am - 8pm


NOTA :  .. Masuk ialah percuma , tiada dikenakan charge bayaran. Just sebelum masuk tu kalian kena daftar dulu la.. 






Gambar dibawah ini pula pemandangan di Eco Spring Eco Summer ketika malam hari .. Wahh nampak betul-betul menarik ni. Rugi pula kalau tak pergi .. apalagi orang yang minat bunga macam Lisa ni .. hehehee.. 







21 ulasan

phew...
kalau langit biru ime pergi mmg syiok amik gambo ni.
lawo scene.

kena pegi lisa. wajib. hr tu ktorg x sempat pegi yg kt semenyih tu. sobs sobs

phew..
ini kalau pergi time langit biru mmg sedap amik gambo ni.
lawo kebabom.

Wahh cantiknyaaa ..bunga apa tu lisa?

Fuhhh..cantiknyaaa..lebih kurang mcm kat semenyih yg viral hritu kat fb..tapi hat ni lagi lawaaa...

Cantiknyaaa! Kalau dekat memang pi lah

Cantiknyaaaaaa nk gi klu jauh. Alahai

Nk masuk x bleh bwk kereta sendiri kn?

memang cantik. rsanya kat selangor ke kt mana ritu dah ada


EmoticonEmoticon