Lokasi Eco Spring -Eco Summer Johor


Tahun lepas lisa berkesempatan pergi ke Royal Floria Garden Festival Putrajaya 2015 , tahun ini pula rasa nak pergi melawat ke JOHOR. Bermula 7 Mei haritu , disana sedang berlangsung  Eco Spring - Eco Summer yang berlokasi di Johor . Bunga yang cantik-cantik dah boleh tuk photoshoot dah ni . First time nampak bunga cantik seperti ni ,, maksud Lisa bunga real bukan plastik . .





Mau tak teruja weih.. macam berada di Over Sea .. penuh dengan bunga . Haa.. baru ingat , di Cameron Highland ada juga kan bunga-bunga yang lebih kurang macam ni . Tak perlu jauh pergi ke Cameron , cukuplah ke Johor. Hanya bezanya .. Johor takda la sesejuk Cameron . 


 Lokasi Eco Spring Eco Summer Johor 


The Grand  Blossoming dibuka bermula 7 Mei lepas ... dan jika kalian teringin pergi sana .. boleh waze lokasi berikut ini . 



Colours of Spring
Eco Spring & Eco Summer Show Village
Jln Ekoflora 1, Tmn Ekoflora, 81100 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia

Bermula 7/5/2016 (Sat) 6pm
Mon - Wed 10am - 6pm, Fri - Sun 10am - 8pm


NOTA :  .. Masuk ialah percuma , tiada dikenakan charge bayaran. Just sebelum masuk tu kalian kena daftar dulu la.. 






Gambar dibawah ini pula pemandangan di Eco Spring Eco Summer ketika malam hari .. Wahh nampak betul-betul menarik ni. Rugi pula kalau tak pergi .. apalagi orang yang minat bunga macam Lisa ni .. hehehee.. 







{ 21 comments.. read them below or add one }

Shark Kay Shark Kay May 10, 2016 at 4:13 PM
phew...
kalau langit biru ime pergi mmg syiok amik gambo ni.
lawo scene.
YB Shehan YB Shehan May 10, 2016 at 4:17 PM
kena pegi lisa. wajib. hr tu ktorg x sempat pegi yg kt semenyih tu. sobs sobs
Shark Kay Shark Kay May 10, 2016 at 4:26 PM
phew..
ini kalau pergi time langit biru mmg sedap amik gambo ni.
lawo kebabom.
Hanim Hashim Hanim Hashim May 10, 2016 at 4:52 PM
Wahh cantiknyaaa ..bunga apa tu lisa?
Fieza Sani Fieza Sani May 10, 2016 at 5:55 PM
Fuhhh..cantiknyaaa..lebih kurang mcm kat semenyih yg viral hritu kat fb..tapi hat ni lagi lawaaa...
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 May 10, 2016 at 7:04 PM
Cantiknyaaa! Kalau dekat memang pi lah
Yanty Lee Yanty Lee May 10, 2016 at 11:46 PM
Cantiknyaaaaaa nk gi klu jauh. Alahai
Unknown Unknown October 9, 2016 at 3:11 PM
Nk masuk x bleh bwk kereta sendiri kn?
Lisa Nurulain Lisa Nurulain October 10, 2016 at 12:13 PM
memang cantik. rsanya kat selangor ke kt mana ritu dah ada
Lisa Nurulain Lisa Nurulain October 10, 2016 at 12:13 PM
hehe nti cuti sekolah boleh pergi