TAMPIL BERGAYA DENGAN NORIE SIGNATURE

Assalamualaikum, Wanita dengan pakaian memang tak dapat dipisahkan , Betul tak ? Walaupun ada baju satu almari namun masih saja pening nak pakai baju apa untuk hari ini. Lisa pun macam tu juga, kadang pening cari baju yang sesuai untuk berjalan atau untuk kerja . Kedai baju online dah berlambak sekarang ni , tapi kena pandai pilih dari segi kualiti dan harga yang sesuai dengan poket kita . almaklumlah sekarang kena berjimat cermat. Jangan risau , Norie Signature ada untuk kalian para gadis yang ingin #OOTD , pakaian yang moden dan pastinya nampak lawa ! Banyak pilihan di Norie Signature , pakaian terbaru di butik Norie antaranya Layla Blouse , Helena Blouse , dan Wardah Jubah . Jubah sesuai untuk hadir dalam majlis yang formal seperti jamuan makan malam , atau kenduri kahwin .

TAMPIL BERGAYA DENGAN NORIE SIGNATURE
Blouse yang sesuai untuk kalian guna tuk ke pejabat, sebab sopan dan labuh. Lisa suka labuh macam ini sebab nampak anggun . Untuk berjalan ok juga . Material kain dari premium soft crepe yang selssa dan tidak panas. Baju ini Nursing atau dalam erti lain Breastfeeding friendly , dan juga senang untuk ambil wudhuk. 


Keistimewaan  Norie Layla Blouse :
*Labuh menutup pinggul
*Design unik dan up to date
*Kain yg sangat selesa
*Tak mudah berkedut

Berbagai pilihan warna yang ada dan boleh pilih seperti dalam hati kalian . Sebab selera warna orang kan berbeza.. Antara warna Layla Blouse ialah : Layla Blouse Mustrad ,Layla Blouse Aqua Blue , Layla Blouse Nude Peach, Layla Blouse Dusty Purple , Layla Blouse Soft Pink,  . Warna Aqua Blue ok juga untuk Lisa sebab nampak lembut dimata .
Untuk size pula disediakan dari size S, M, L, dan XL . Rujuk dalam gambar dibawah ini. Tak perlu risau fikir size baju ini muat dibadan kalian atau tidak. 

TAMPIL BERGAYA DENGAN NORIE SIGNATURE

Bayangkan model dibawah ini ialah Lisa . Nampak anggun dan comel tak ? Hehehe perasannya !


NORIE SIGNATURE HELENA BLOUSE
TAMPIL BERGAYA DENGAN NORIE SIGNATURE
Yang ni Helena Blouse ,Ikut trend baju sekarang . Depan pendek dan belakang lebih labuh dari yang depan . Walaupun pendek depan.. tapi still menutup aurat ya , bukan pendek sampai nampak pusat , Yang ni baju nampak kurus dan slim kalau kalian pakai pakaian ini sebab reka bentuk yang simple namun elegant.

Blouse muslimah yang cantik dan sederhana diperbuat daripada material premium soft crepe yang tak panas sesuai dgn cuaca di Malaysia.ianya labuh menutupi pinggul .
Sangat selesa di gayakan kemana sahaja dan mempunyai ciri-ciri nursing dan wudhu friendly

Warna yang terdapat :
*Helena Blouse magenta
 *Helena Blouse green
* Helena Blouse grey
* Helena Blouse dark blue
* Helena Blouse cream
*Helena Blouse brown 

Untuk ukuran sila rujuk di NORIE SIGNATURE HELENA BLOUSE 




TAMPIL BERGAYA DENGAN NORIE SIGNATURE
Tampil simple dan sederhana dengan jubah wardah edisi 2016.

Diperbuat daripada material heavy dull satin dan perincian lace- lace kecil yang tidak berlebihan. Sangat sesuai dipakai ke pejabat ke sekolah mahupun kemana- mana acara formal dan tidak formal.

Warna yang terdapat :
Wardah Jubah  tiffany blue
Wardah Jubah golden brown
Wardah Jubah dark green
Wardah Jubah ice pink

Keistimewaan dari wardah jubah :
✔ nursing dan wudhu frenly
✔ sesuai dipakai oleh mereka yg tinggi
✔ simple yet elegan
✔ kain yg selesa.tak mudah kedut



GOOD NEWS untuk kalian , Diskaun sebanyak 10 % akan diberikan  untuk pembelian pertama   Layla Blouse , Helena Blouse atau Wardah Jubah .
CaraNya hanya masukkan code : REG10 di checkout untuk redeem diskaun 10 % tersebut . Wahh menariknya !! Potongan harga... siapa yang tak nak !
Baru dapat gaji kan ? Jom shooping .. di 

NORIE SIGNATURE 




11 ulasan

Waaah cecantik jubahnya. Saya suka yang wardah jubah tu.

Cantiknya helena blouse..trend sekarang tu

cantik2 pakaian muslimah sekarang ni..

huiyoooo cantiknya model tuuuuu....

duk usha jugak baju2 ni dekat ig diorang..cantikk la..tolong belanja kita satu =D

Wanita berjubah memang nampak cantik, kalau padan memilih pasti x mengecewakan.. boleh la pcl suggest utk ank isteri. Tq share info lisa.

Kak Sue macam berkenan kat jubah dia..cantik.. :)

rs2 yg bersaiz xl ni muat x.. heheheh


EmoticonEmoticon