Friday, March 11, 2016

HOT AIR BALLOON FIESTA 2016 PUTRAJAYA

 HOT AIR BALLOON FIESTA 2016  PUTRAJAYA  || Wahh .. yang ditungu-tungu kini datang semula, apalagi kalau bukan Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta 2016 . Balon udara yang diterbangkan dari berbagai negara menghiasi langit Putrajaya . Berlangsung selama 3 hari di persisiran tasik  presint 2 , Putrajaya yang bermula hari ini 11 - 13 mac dari pukul 7.00 pagi sampai 10.00 malam. Macam menarik je kan ? bukan selalu ada acara seperti ini. Biasa tengok di Istanbul je ,, nah sekarang ni di Putrajaya dah ada.. jom le raai-ramai ajak kawan kesana .

Harga tiket Hot Air Balloon Fiesta 2016 . 

Untuk event , free je.. kalian boleh datang tak perlu bayar. tapi dalam tu ada zone-zone larangan yang kalian kena bayar kalau nak masuk di zon tu . bermula dari RM15 , RM50 , RM25 , RM30 , RM200 , RM300 . FUh.. mahal juga..tapi kalau datang untuk tengok balon udara tu je ,, free . Dibawah ini gambar senarai harga untuk rujukan .
putrajaya international hot air balloon fiesta 2016

HOT AIR BALLON FIESTA 2016 di PUTRAJAYA













Menarik bukan ? jangan lewatkan kesempatan yang datang setahun sekali ini.. jom sama-sama jumpa disana ! .. 

3 comments :

  1. tak tau esok sempat pg x sebab nak balik kg..

    ReplyDelete
  2. Tumpang tengok dalam blog je lah,
    nak pegi tgk depan mata entah bila nyaa

    ReplyDelete
  3. Belon udara tu dpat naik ke atau sekadar bleh tengok aje?

    ReplyDelete