HOT AIR BALLOON FIESTA 2016 PUTRAJAYA

 HOT AIR BALLOON FIESTA 2016  PUTRAJAYA  || Wahh .. yang ditungu-tungu kini datang semula, apalagi kalau bukan Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta 2016 . Balon udara yang diterbangkan dari berbagai negara menghiasi langit Putrajaya . Berlangsung selama 3 hari di persisiran tasik  presint 2 , Putrajaya yang bermula hari ini 11 - 13 mac dari pukul 7.00 pagi sampai 10.00 malam. Macam menarik je kan ? bukan selalu ada acara seperti ini. Biasa tengok di Istanbul je ,, nah sekarang ni di Putrajaya dah ada.. jom le raai-ramai ajak kawan kesana .

Harga tiket Hot Air Balloon Fiesta 2016 . 

Untuk event , free je.. kalian boleh datang tak perlu bayar. tapi dalam tu ada zone-zone larangan yang kalian kena bayar kalau nak masuk di zon tu . bermula dari RM15 , RM50 , RM25 , RM30 , RM200 , RM300 . FUh.. mahal juga..tapi kalau datang untuk tengok balon udara tu je ,, free . Dibawah ini gambar senarai harga untuk rujukan .
putrajaya international hot air balloon fiesta 2016

HOT AIR BALLON FIESTA 2016 di PUTRAJAYA













Menarik bukan ? jangan lewatkan kesempatan yang datang setahun sekali ini.. jom sama-sama jumpa disana ! .. 

3 ulasan

tak tau esok sempat pg x sebab nak balik kg..

Tumpang tengok dalam blog je lah,
nak pegi tgk depan mata entah bila nyaa

Belon udara tu dpat naik ke atau sekadar bleh tengok aje?


EmoticonEmoticon