Vote Ciksepetdotcom Best Lifestyle Blogger Dalam MSMW AWARDS'16

Ciksepetdotcom dalam senarai Best Lifestyle Blog , Malaysia Social Media Week Awards 2016  || Dah hampir hampir sampai kepenghujung untuk undi siapa blogger yang kalian rasa patut dapat awards mengikut kategori yang dah di calonkan . dap dip dup daaap ... Semua orang mesti tertanya tanya termasuklah lisaaa heeee . Menang kalah tu urusan belakang nanti , yang penting cuba ! hehehe .. tersenarai dalam list pon dah kategory ok apa, sebab lepas 1 step selected dari para juri . Bukan kalian daftar lepastu dapat tersenarai . Tolong vote Lisa juga ya ;) dalam kategory Best Lifestyle Blog  

Menang atau kalah itu urusan belakang , yang penting berani masuk ,, tak cuba tak tahu kan ! hehehe ,mana tahu kot ada rezeki disitu . Lisa nak minta tolong akak vote  ciksepet.com dalam MSMW Awards 2016
 [ voted 2-21 februari je  ] Cara Undi MSMW AWARDS 2016 hanya dengan 3 step saja untuk vote.  

Step 1. 
 Masuk link dibawah ini  , dan login menggunakan facebook kalian , usah risau.. bukan spammer . dan email tu untuk elak dari voted hantu.
http://www.socialmediaweek.com.my/programmes/awards/category.php?id=2  



MSMW AWARDS 2016 Best Lifestyle Blogger

Step 2 .:
pilih www.ciksepet.com ,scroll bawah sikit , mungkin kedudukan tu akan sentiasa bertukar  ... 

Step 3. 

Tekan voted.. 




Suport juga untuk rakan blogger lain dari Kelabbloggerbenashaari 


 kategori  Best Lifestyle Blogger 


Ben Ashaari 
 kategori BEST BLOG OF THE YEAR

Emas Putih 
 kategori  MOST ENGAGING BLOG


Aku Penghibur 
 kategori  PROMISING BLOGGER OF THE YEAR



Terimkasih untuk yang sudah voted Lisa , yang belum vote tu lisa alu-alukan ye ,,, pstt vote akan ditutup 21 Februari 2016 nanti.. cepat undi sebelum closed ya 

4 comments.. read them below or add one

Lisa Nurulain Lisa Nurulain February 18, 2016 at 2:18 PM
alaaa mahalnya hrga vote dia. haha