Wednesday, February 17, 2016

Vote Ciksepetdotcom Best Lifestyle Blogger Dalam MSMW AWARDS'16

Ciksepetdotcom dalam senarai Best Lifestyle Blog , Malaysia Social Media Week Awards 2016  || Dah hampir hampir sampai kepenghujung untuk undi siapa blogger yang kalian rasa patut dapat awards mengikut kategori yang dah di calonkan . dap dip dup daaap ... Semua orang mesti tertanya tanya termasuklah lisaaa heeee . Menang kalah tu urusan belakang nanti , yang penting cuba ! hehehe .. tersenarai dalam list pon dah kategory ok apa, sebab lepas 1 step selected dari para juri . Bukan kalian daftar lepastu dapat tersenarai . Tolong vote Lisa juga ya ;) dalam kategory Best Lifestyle Blog  

Menang atau kalah itu urusan belakang , yang penting berani masuk ,, tak cuba tak tahu kan ! hehehe ,mana tahu kot ada rezeki disitu . Lisa nak minta tolong akak vote  ciksepet.com dalam MSMW Awards 2016
 [ voted 2-21 februari je  ] Cara Undi MSMW AWARDS 2016 hanya dengan 3 step saja untuk vote.  

Step 1. 
 Masuk link dibawah ini  , dan login menggunakan facebook kalian , usah risau.. bukan spammer . dan email tu untuk elak dari voted hantu.



MSMW AWARDS 2016 Best Lifestyle Blogger

Step 2 .:
pilih www.ciksepet.com ,scroll bawah sikit , mungkin kedudukan tu akan sentiasa bertukar  ... 

Step 3. 

Tekan voted.. 




Suport juga untuk rakan blogger lain dari Kelabbloggerbenashaari 


 kategori  Best Lifestyle Blogger 








Terimkasih untuk yang sudah voted Lisa , yang belum vote tu lisa alu-alukan ye ,,, pstt vote akan ditutup 21 Februari 2016 nanti.. cepat undi sebelum closed ya 

4 comments :